prima kozmetika na 34 sajmu kozmetike

Prima kozmetika na 34. sajmu kozmetike

Tradicionalno, Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ je manifestacija na kojoj Prima kozmetika redovno predstavlja svoje novitete i revolucionarne proizvode kojima upotpunjuje svoju ponudu. Noviteti iz Prima kozmetike su uvek predmet velike pažnje i interesovanja posetilaca, kako profesionalaca, tako i ostalih. Na predstojećem, 34. sajmu i kongresu kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 12. i 13. oktobra 2019, u Hali 3 Beogradskog sajma, očekuju vas brojni noviteti iz Prima kozmetika laboratorija.

stand prima kozmetika na 34 sajmu kozmetike mapa

Noviteti iz Prima kozmetike

Na predstojećem Sajmu kozmetike, biće predstavljeni sledeći noviteti iz Prima kozmetike:

 • Derma Calm linija (za negu osetljive kože)
 • Hydro Force linija (za negu dehidrirane kože)
 • noviteti u New Expression liniji: Eye Contour serum i krem maska.

prima kozmetika na 34 sajmu kozmetike

DERMA CALM linija – nega osetljive kože

Osetljiva koža je stanje kože kojoj je narušena barijerna funkcija, pri čemu joj je smanjena tolerancija i ona burnije reaguje na spoljašnje faktore. Reakcija kože se može ispoljiti na različite načine: u vidu crvenila, svraba, peckanja, osećaja toplote i dr.

Liniju čine sledeći proizvodi:

 1. Derma calm mleko sa azulenom
 2. Derma calm tonik sa azulenom. Azulen se dobija iz etarskog ulja kamilice, a deluje antiupalno i antialergijski.
 3. Derma calm krema sa pantenolom i bisabololom koja umiruje, regeneriše i hidrira. Bogata ekstraktom Aloe Vera i ši buterom, D-pantenolom, E- vitaminom, bisabololom, hijaluronskom kiselinom, pomaže regeneraciju i revitalizaciju osetljive, iritirane i umorne kože.
 4. Derma calm alginatna maska sastoji se od 2 komponente: fluida i alginatnog praha. Fluid sadrži azulen, a alginatni prah, dobijen od braon algi, bogat je alginskom kiselinom i njenim solima, a u kombinaciji sa fluidom formira gel.
 5. Derma calm maska sa arganom je hranljiva maska sa umirujućim i regenerativnim svojstvima, zahvaljujući kvalitetnim sastojcima.

HYDRO FORCE linija – nega dehidrirane kože

Dehidrirana koža je stanje kože kojoj nedostaje vlaga. Uzroci za nastanak dehidrirane kože su različiti, a najčešći su prekomerno sunčanje i nepravilna nega. Koža se mora hidrirati i iznutra i spolja. Dehidrirana koža je zategnuta, gruba, ispucala, izborana.
Liniju čine sledeći proizvodi:

 1. Hydro force mleko sa hijaluronskom kiselinom
 2. Hydro force tonik sa hijaluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina je jedno od najefikasnijih sredstava za hidrataciju kože. Ona je prirodno prisutna u koži, ali sa godinama njena koncentracija opada.
 3. Hydro force krema sa arganom. Raznovrsnost vitamina, minerala i antioksidanata iz ši butera, ulja argana i semenki groždja pomaže ishranu i regeneraciju kože.
 4. Hydro force krema sa hidrantnim kompleksom namenjena je izrazito suvoj i dehidriranoj koži. Sadrži hijaluronsku kiselinu i hidrantni kompleks, vitamin E i D-pantenol, koji intenzivno hidriraju kožu i sprečavaju transepidermalni gubitak vlage.
 5. Hydroforce alginatna maska sastoji se od dve komponente: fluida i alginatnog praha. Fluid sadrži ekstrakt biljke aloe vera i hijaluronsku kiselinu, koji u kombinaciji sa alginatnim prahom regenerišu, hidriraju i sprečavaju gubitak vlage iz površinskog sloja kože.
 6. Hydro force maska sa hamamelisom sadrži hamamelis i hidrantni kompleks, pa intenzivno hidrira, poboljšava elastičnost i zaštitnu funkciju kože.

Novi proizvodi u New Expression liniji

New Expression Eye Contour filler serum (anti-age) – okoloočna nega

Serum sa peptidima i hijaluronskom kiselinom efikasno redukuje vrećaste kapke i vrši drenažu nakupljene tečnosti ispod očiju, ojačava zidove kapilara. Povećava se elastičnost i hidratisanost kože, a vidno smanjuju vrećice i tamni kolutovi ispod očiju. Stimuliše se sinteza proteina, koji utiče na povećanje čvrstoće i elastičnosti kože.

New Expression krem maska (anti-age) – dodatna nega

Krem maska sa hranljivim i osvežavajućim svojstvima, sadrži peptide i hijaluronsku kiselinu koji, zbog male molekulske mase, lako prolaze u dublje slojeve kože, pospešuju proizvodnju kolagena i elastina i jačaju veze između njih. Umanjuju mimične bore i zatežu opuštenu kožu.Bademovo, susamovo ulje,ši buter i kakao buter hrane i obnavljaju lipidni sloj kože.

Prezentacija tretmana lica na Sajmu kozmetike

Pridružite se Prima kozmetici na štandu broj 2, u Hali 3 Beogradskog sajma, na prezentacijama tretmana kože. Prezentacije će držati Tijana Baletić, specijalista strukovni estetičar – kozmetičar medicinske nege lica i tela, predavač u Prima edukativnom centru lepote. Raspored prezentacija je:

Subota, 12.10.2019.

 • 13h: HYDRO FORCE tretman za dehidriranu kožu
 • 14h: NEW EXPRESSION tretman protiv starenja kože

Nedelja, 13.10.2019.

 • 13h: AHA tretman voćnim kiselinama
 • 14h: SKIN RESCUE tretman masne i problematične kože

Prima kozmetika vas očekuje na Sajmu kozmetike! Dobro došli!