Predstavljamo predavanja Orient edukativnog centra u sklopu 36. Sajma kozmetike “Dodir Pariza“

Beograd, 08. mart 2022. – Kao što ste i navikli do sada, na vašem i našem omiljenom Sajmu kozmetike “Dodir Pariza” biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja, 09. i 10. aprila, u Hali 3, Beogradskog sajma.

Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge.

Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja:

 1. Puder obrve
 2. Terapeutska masaža
 3. Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza
 4. Hidžama tretman
 5. Body Lover

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora.

Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike. Orient u svojoj ponudi ima sledeće:

 • edukativne programe masaža: relax, terapeutska, sportska, anticelulit, havajska, masaža toplim vulkanskim kamenjem, deep relaxing, antistress, holistička Orient, refleksologija, masaža toplim svećama;
 • edukativni program madero terapije lica i tela;
 • edukativni program brazilske maderoterapije;
 • edukativne programe nege lica i tela (kozmetička obuka): higijenski tretman lica, tretmani voćnim kiselinama, antiageing, derma pen, tretmani lica specijalnim algama, lifting masaže lica, M.P. tretman tela;
 • edukativni program Puder obrve;
 • edukativni program nadogradnje svilenih trepavica i ruski volumen;
 • edukativni program depilacije tela (toplim i hladnim voskom, šećernom pastom);
 • edukativni program za manikir, pedikir i medicinski pedikir;
 • radionicu prirodnih sapuna.

Orient edukativni centar ulazi u 3. godinu svog postojanja, a rezultati koje je do sada ostvario su zaista impresivni. 350 edukacija godišnje se održi u Orient edukativnom centru, 78% polaznika se vraća u Orient, 68% novih polaznika upisuje Orient na preporuku, 48% polaznika nakon završene dve do tri obuke u edukativnom centru Orient otvori svoj salon u Srbiji, dok se 33% polaznika nakon završenih edukacija zaposli na brodu ili u inostranstvu.

Saznajte spisak svih predavanja i obezbedi svoje mesto na vreme!

Link: https://bit.ly/3HKu77m