Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja:

 1. Puder obrve
 2. Terapeutska masaža
 3. Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza
 4. Nadogradnja trepavica – ruski volumen 
 5. Hidžama tretman
 6. Depilacija šećernom pastom

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora.

Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike. Orient u svojoj ponudi ima sledeće:

 • edukativne programe masaža: relax, terapeutska, sportska, anticelulit, havajska, masaža toplim vulkanskim kamenjem, deep relaxing, antistress, holistička Orient, refleksologija, masaža toplim svećama;
 • edukativni program madero terapije lica i tela;
 • edukativni program brazilske maderoterapije;
 • edukativne programe nege lica i tela (kozmetička obuka): higijenski tretman lica, tretmani voćnim kiselinama, antiageing, derma pen, tretmani lica specijalnim algama, lifting masaže lica, M.P. tretman tela;
 • edukativni program Puder obrve;
 • edukativni program nadogradnje svilenih trepavica i ruski volumen;
 • edukativni program depilacije tela (toplim i hladnim voskom, šećernom pastom);
 • edukativni program za manikir, pedikir i medicinski pedikir;
 • radionicu prirodnih sapuna.

Orient edukativni centar ulazi u 3. godinu svog postojanja, a rezultati koje je do sada ostvario su zaista impresivni. 350 edukacija godišnje se održi u Orient edukativnom centru, 78% polaznika se vraća u Orient, 68% novih polaznika upisuje Orient na preporuku, 48% polaznika nakon završene dve do tri obuke u edukativnom centru Orient otvori svoj salon u Srbiji, dok se 33% polaznika nakon završenih edukacija zaposli na brodu ili u inostranstvu.

Za sve posetioce Sajma kozmetike Orient edukativni centar je pripremio 20% popusta na sve edukacije.

 

Predavanja Orient edukativnog centra


O edukatoru: Anđela Petrić

Edukatorka Anđela Petrić rođena je 08.08.1997. godine u Valjevu. Prvi afiniteti prema crtanju počeli su još u osnovnoj školi, a diplome na takmičenjima iz likovnog i tehničkog bili su prvi znaci da će neki vid crtanja zasigurno biti njen posao u budućnosti. 

Sa punih 18 godina, počela je da ulazi u svet fotografije i profesionalnog slikanja, a samo godinu dana kasnije pojavila se želja za usvajanje znanja iz oblasti trajne sminke. Trajnom šminkom profesionalno počinje da se bavi od 2016. godine, po završetku bazne obuke iz oblasti mikropigmentacije obrva i usana. 

Svoje znanje kontinuirano nastavlja da unapređuje različitim online kursevima iz iste oblasti od strane ukrajinskih i ruskih umetnika, gde je unapredila njenu tehniku i na taj način dovela rad do potpune prirodnosti. 

Nakon četiri godine konstantnog truda, praktičnog rada, usavršavanja i iskustva, a i zbog velike zainteresovanosti za tehniku koju izvodi, odlučila je da svoje znanje kroz edukacije prenese i na nova lica koja bi nakon iste bila potpuno spremna i osposobljena za rad. Nesebičnost i kompletno preneseno znanje do poslednjeg, najsitnijeg detelja je dokaz mnogih zadovoljnih, sada već kolega, nakon edukacije. Danas tretmane i edukacije odrađuje na dve lokacije, u Beogradu u sklopu Orient edukativnog centra i u Podgorici.

Puder obrve

Kako biste postali jedinstven i istaknut PMU Artist, važno je praktično vežbanje, trud i dosta posvećenosti. A kako biste mogli tome uopšte da pristupite, potrebno je pre svega kvalitetno početno znanje. 

Nije bitno da li imate salon ili ste se samostalno odlučili da svoje radno vreme od 9 do 5 zamenite pokretanjem Vašeg novog, samostalnog, privatnog posla, trajna šminka može biti Vaš pravi put ka svetlijoj i kreativnijoj budućnosti. 

Zakoračite u svet trajne šminke na 36. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite da kroz predavanje u okviru 3 sata, steknete nova znanja i veštine! 

Predavanje će biti iz oblasti mikropigmentacije obrva, danas najpopularnije i najprirodnije tehnike kada je u pitanju trajna šminka. Obuhvata kompletan rad, gde će i početnici, bez prethodnog znanja iz ove oblasti, moći da prisustvuju i na taj način se u potpunosti upoznati sa detaljima rada i različitim metodama izvođenja ove tehinke. Samo predavanje će omogućiti kompletan uvid u sve elemente znanja, veština, praktičnog rada, opreme, materijala kao i potrebna znanja iz oblasti marketinga, fotografije i biznis plana neophodnih za uspešan samostalni rad.

Predavanje će biti podeljeno na dva dela: teorijski i praktični.

U okviru teoretskog dela, biće obrađene sledeće teme:

 • Upoznavanje sa osnovama trajne šminke
 • Izbor opreme i materijala – kvalitet u odnosu na kvantitet
 • Sterilizacija i priprema opreme pre početka rada
 • Teorija boja
 • Anatomija kože
 • Konsultovanje i odnos sa klijentom
 • Dizajn obrva prema anatomiji lica
 • Upoznavanje sa različitim tipovima mašinica za trajnu šminku
 • Upotreba digitalnih mašinica
 • Održavanje obrva nakon tretmana

Praktični deo:

 • Mogućnost isprobavanja mašnice na veštačkoj koži uz asistenciju edukatorke
 • Praćenje rada edukatorke dok iscrtava „puder” obrve na živom modelu

 

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na Obuku za trajnu šminku obrva u tehnici puder obrve u Orient edukativnom centru.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


O edukatoru: Žaklina Brkić

Žaklina Brkić rođena je 11.07.1972. godine u Frankfurtu, a srednju školu završila je u Zaječaru. 

Kako joj nikad nije bilo dosta znanja, edukovala se na više kurseva iz raznih oblasti poslovanja. Trenirala je dugi niz godina rukomet, gde je bilo neminovno da dodje do raznih povreda, misića i tetiva. Svi znamo da se u takvim situcujama obraćamo maserima i kiropraktičarima, tako da je već u ranoj mladosti osetila potrebu da savlada tehniku masaže. Od 2013. do 2017. godine radila je kao asistent doktora fizijatrije i uspešno savladala aparaturnu masažu i elektro stumulaciju. Svoje znanje nadogradila je sertifikovanim kursevima manuelne i aparaturne masaže. 2018. godine počinje da radi kao maser terapeut. Već 2019. godine ostvaruje saradnju sa Kristininom Mlađenovic i počinje sa radom u Orient edukativnom centru kao edukator iz oblasti manuelnih masaza. Njene kurseve uspešno je završilo preko 160 polaznika i većina njih se veoma uspešno bave poslom masera terapeuta.

 1. godine osvaja treće mesto na balkanskom takmičenju u masaži.

MASTER KLAS

Želite da vašim klijentima olakšate napetost mišića, oslobotite ih ukočenosti vrata, bolova u lumbalnom delu kičme, zategnute tetive, nagomilane toksine koji usporavaju cirkulaciju i dovode do raznih bolnih stanja? Savladajte tehniku terapeutske masaže, koja se sastoji od kombinacije pokreta za brzo oslobađanje od napetosti i bola.

Ovladajte tehnikom terpeutske masaže sa primenom venduza i eteričnim uljima koja veoma brzo oslobađaju od bola

PLAN EDUKACIJE

Prvi deo:

 • Teorijski deo
 • Poreklo masaže
 • Benifiti masaže
 • Pristup klijentu i uzimanje anamneze

Drugi deo:

Praktičan edukativni tretman na modelu, u okviru koga će edukatorka pokazati kombinaciju pokreta terapeutske masaže. Svi zainteresovani na kraju edukacije dobijaju sertifikat kojim ostvaruju 10% popusta za kurs terapeutske masaze u Orient edukativnom centru.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


O edukatoru: Uskoro će se potvrditi ime predavača (TBC)

Ice Body Sculpting je revolucionarni  prirodni tretman Cryo lipolize koja je neinvazivna metoda mršavljenja i uklanjanje celulita.

Ovaj tretma pokreće proces hladne termogeneze, a pokazalo se da izlaganje niskim temperaturama redukuje masne naslage, unapređuje imuni sistem, poboljšava raspoloženje i deluje na mitohondrije. Glavni sastojak ovog hladnog pakovanja je glina koja je najmoćniji prečišćivač organizma. Pored toga što neverovatno upija nataložene otrove u organizmu i izbacuje ih napolje, ona i  hrani organizam mineralima, reguliše PH kože i ima antiseptičko dejstvo. Ponudite klijentima najnoviji tretman koji je zasenio Ameriku!

Budite prvi u gradu koji će krenuti sa ovim tretmanom.

Edukacija će se sastojiti iz teorije:

 • Šta je Ice Body Sculpting?
 • Šta je hladna termogeneza?
 • Tipovi termogeneze?
 • Protein hladnog šoka?
 • Benefit hladne termogeneze?
 • Struktura i sastav gline?
 • Delovanje gline na ćelijskom nivou?
 • Svi benefiti gline?

Drugi deo će se sastojiti iz praktičnog rada na modelu gde će polaznici moći da vide ceo proces i da dobiju odgovore na sva pitanja.

Polaznici ostvaruju 10% na Ice Body Sculpting paket.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


O edukatoru: Ljiljana Vasković

Ljiljana Vasković rođena je 06. 04. 1983. godine u Beogradu gde je završila osnovno i srednje obrazovanje. 2001. je završila srednju Pravno-birotehničku školu 9. maj, smer: pravni tehničar.
2016. je završila svoju prvu baznu obuku iz oblasti nadogradnje trepavica i zatim je započela samostalan rad u kozmetičkom salonu.
2017. je završila prvu obuku za ruski volumen kod Ane Boljević gde je nadogradila i usavršila svoje znanje. 2018. je završila usavršavanje ruskog volumena kod jednog od najboljih edukatora sa naših prostora, Ankice Nuredinoski čime je svoj rad podigla na viši nivo. Iste godine počinje i sama da drži edukacije. U početku su to bile bazne obuke, da bi se vremenom povećala potražnja i za obuku za ruski volumen. 2019. je završila naprednu tehniku ruskog volumena kod najbolje edukatorke, Bojane Ostojić Lash Inc edukatora. Usavršavanjem svog znanja povećava se broj zadovoljnih učenika koji su odmah nakon obuke osposobljeni za samostalan rad. 2019. je započela saradnju sa Orient edukativnim centrom iz Beograda. Posle usavršavanja u ovoj oblasti svoje dugogodišnje stečeno iskustvo sa velikom ljubavlju i strpljenjem prenosi na svakog ko želi da se bavi ovim poslom. Najveća satisfakcija su joj osmesi zadovoljnih klijenata i učenika koji je cene zbog njenog perfekcionizma i stava da upornost i rad pobeđuju talenat.

Nadogradnja trepavica tehnikom – ruski volumen
USAVRŠITE I UNAPREDITE SVOJE ZNANJE!

Na 36. međunarodnom sajmu kozmetike bićete u prilici da prisustvujete predavanju: Ruski volumen. Predavanju mogu prisustvovati početnici, ali i oni koji žele da prošire svoju ponudu jednim od najtraženih tretmana – volumenska nadogradnja, kao i osobe koje već imaju završenu obuku za volumen, ali nisu zadovoljne svojim radom.

Volumen tehnika je dosta kompleksnija od klasične nadogradnje, više faktora utiče na sam rezultat rada i nekada je potrebno da čujete malu tajnu kako biste vaš rad doveli do savršenstva.

Predavanje obuhvata sledeće teme:

 • vrste volumenskih trepavica
 • tehnika izrade lepeza na dva najzastupljenija načina (finger foll i trakica)
 • ispravna aplikacija
 • posvećivanje greškama koje ste do sada pravili
 • lepak, kako izvući najbolja svojstva, formiranje kapljice
 • korekcija trepavica
 • rad edukatora na modelu, prikazivanje pravilne izrade i apliciranja lepeze, korekcija.

Svako od prisutnih učestvovaće svojim pitanjima i razmenom sopstvenih iskustva.

ruski volumen trepavica

Po završetku predavanja svi prisutni će dobiti sertifikat.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


O edukatoru: Ljiljana Vasković

Mirjana Suzić, rođena je 26.04.1993 godine. Od malih nogu pokazuje afinitete prema masaži i generalno nezi tela…Još u osnovnoj školi počinje intezivno da se interesuje za ovu oblast, a zajedno sa roditeljima obilazi razne masažne centre, banje i salone za masažu i na taj način počinje da prikuplja znanja i iskustva.

Kasnije kreće da pohađa mnoštvo edukacija iz oblasti masaža i primenjuje iste pre svega na svojim prijateljima i poznanicima, a kasnije i na ostale klijente koji su dolazili isključivo na osnovu preporuka.

Konkretno Hidžama tretman je kruna njene dosadašnje karijere, tretman za koji svi treba da čuju i da ga osete na svojoj koži. Posle sopstvenog pozitivnog iskustva nakon samo jednog odrađenog tretmana,a kasnije i više njih odlučila je da se detaljno upozna sa ovom metodom.

Nakon pohađanja mnoštva edukacija kako u zemlji tako i u inostranstvu, nekoliko godina istraživanja i primenjivanja ove metode odlučila je da svoja znanja i iskustva podeli sa onima koji žele da nauče više i koji bi posle edukacije bili potpuno spremni za samostalan rad.

HIDŽAMA TRETMAN

Zakoračite u svet prirodne detoksikacije na 36. Međunarodnom sajmu kozetike

Da bi postali Hidžama terapeut pre svega je potrebno da imate iskustva u masaži, bez obzira da li imate salon ili ne, osnovno poznavanje ljudskog tela je neophodno,mada nije nešto što ne možete naučiti ukoliko ste zainteresovani, potrebna je samo dobra volja, zainteresovanost, želja da pomažete ljudima. Ukoliko se već bavite ovom delatnošću ovo je idealna prilika da Vaš posao podignete na viši nivo!

Hidžama je tretman detoksikacije tela, najjači detoks koji možete uraditi samo jednim tretmanom.

Predavanje će biti iz oblasti opšte Hidžame, polaznici će biti upoznati sa ovom metodom i njenim benefitima,imati priliku da vide rad na modelu kao i da ga lično isprobaju.

Predavanje se sastoji iz teoriskog i praktičnog dela i traje 2h.

Nakon predavanja svaki polaznik dobija setifikat a ujedno ostvaruje i popust na  obuku  u Orient edukativnom centru ( 10% popusta).


O edukatorki: Nataša Vučićević

Sećerna pasta Bastet vodeći je brend kako u Srbiji tako i u regionu, a predavanje će održati Nataša Vučičević internacionalni Master edukator Sugaringa, koja iza sebe ima preko 100 obučenih polaznika kako u Srbiji tako i u regionu. Za Bastet brend radi vec pune 3 godine kao sertifikovani edukator.  Svakom polazniku posvećuje se potpuna pažnja kako tokom edukacije tako, i nakon toga. Edukator prati Vaš rad i pruža podršku u usavrsavanju i daljem napredovanju.

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTA

Pružite vašim klijentima najbezbedniju, najbezbolniju i naprirodniju depilaciju – prirodnu epilaciju. Na Sajmu kozmetike možete prisustvovati predavanju o tome šta je to zapravo prirodna epilacija, koje su pogodnosti i prednosti ove metode uklanjanja dlačica, kao i kako da ovu delatnost što profitabilnije uvrstite u vaš posao. Bilo da ste već edukovani ili ne, ovo predavanje svakako će vVam biti od velike koristi u daljem i budućem poslovanju. 

Ova depilacija osim što je manje bolna od ostalih metoda uklanjanja dlaćica, svakako je i najbezbednija jer je pogodna za sve tipove kože, za sve uzraste i ono što je najvažnije redovnom depilacijom klijenti dobijaju efekat trajne epilacije i sprečava se urastanje dlačica kao i ostalih kožnih problema koje moze da izazove izrazena maljavost. Još jedna velika prednost jeste to što se može uklanjati dlaka već od 2mm, a koža klijenta ostaje čista i bez crvenila kao i iritacija. Tehnika je usavršena tako da se uklanjanjem dlaka u pravcu rasta korena dlake zatvara, što dovodi do posvetljivanja dlačice kao i znatnog proređivanja a nakon toga i do potpunog prestanka rasta dlaka na pojedinim delovima tela. 

Pogodna je za sve delove tela, kao i za žene, muškarce, decu, trudnice, osobe sa izraženim venama i kapilarima, a takođe se mogu tretirati i regije obolele od ekcema, seboreje, psorijaze, a najveći efekat ima kod osoba sklonim urastanju dlaka jer ovom metodom se ta pojava sprečava.

Predavanje obuhvata:

 • istorijski razvoj egipatske depilacije
 • prednosti ove vrste depilacije
 • pomoć pri salonskom radu
 • tegobe sa kojima se klijenti susreću
 • usavrsavanje rada, brzina i manja potrošnja materijala
 • pomoć u marketingu

Praktični deo obuhvata :

 • rad na modelu na velikim regijama

Nakon završenog predavanja svaki polaznik dobija sertifikat o prisustvu na predavanju sa kojim ostvaruje popust na edukacije sećernom pastom Bastet.


Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra. Teme predavanja: Puder obrve, Havajska masaža, Maderoterapija i Ruski volumen.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora. Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike.

Za sve posetioce Sajma kozmetike Orient edukativni centar je pripremio 20% popusta na sve edukacije. Prisutni na predavanjima Orient edukativnog centra ostvariće pravo na dodatne popuste.

1. Puder obrve by Anđela Petrić
Kongresna sala 2, TBC
Kotizacija: 8.400 RSD ili 70 €
(navedena cena sadrži PDV)
2. Terapeutska masaža by Žaklina Brkić
Kongresna sala 2, TBC
Kotizacija: 7.200 RSD ili 60 €
(navedena cena sadrži PDV)
3. Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza by edukator iz Orient edukativni centar (TBC)
Kongresna sala 2, TBC
Kotizacija: 4.200 RSD ili 35 €
(navedena cena sadrži PDV)
4. Nadogradnja trepavica – ruski volumen by Ljiljana Vasković
Kongresna sala 1, TBC
Kotizacija: 7.200 RSD ili 60 €
(navedena cena sadrži PDV)

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


Prijavite se za predavanja Orient edukativnog centra

 

Prijavite se za predavanja Orient edukativnog centra

Zainteresovan/a sam za temu (teme) pod rednim brojem.
Štiklirajte redni broj teme ili tema za koje ste zainteresovani da bi ste dobili upustvo za uplatu. (obavezno)
 
1. Puder obrve2. Havajska masaža3. Maderoterapija4. Ruski volumen