Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja:

 1. Puder obrve
 2. Terapeutska masaža
 3. Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza
 4. Hidžama tretman
 5. Body Lover

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora.

Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike. Orient u svojoj ponudi ima sledeće:

 • edukativne programe masaža: relax, terapeutska, sportska, anticelulit, havajska, masaža toplim vulkanskim kamenjem, deep relaxing, antistress, holistička Orient, refleksologija, masaža toplim svećama;
 • edukativni program madero terapije lica i tela;
 • edukativni program brazilske maderoterapije;
 • edukativne programe nege lica i tela (kozmetička obuka): higijenski tretman lica, tretmani voćnim kiselinama, antiageing, derma pen, tretmani lica specijalnim algama, lifting masaže lica, M.P. tretman tela;
 • edukativni program Puder obrve;
 • edukativni program nadogradnje svilenih trepavica i ruski volumen;
 • edukativni program depilacije tela (toplim i hladnim voskom, šećernom pastom);
 • edukativni program za manikir, pedikir i medicinski pedikir;
 • radionicu prirodnih sapuna.

Orient edukativni centar ulazi u 3. godinu svog postojanja, a rezultati koje je do sada ostvario su zaista impresivni. 350 edukacija godišnje se održi u Orient edukativnom centru, 78% polaznika se vraća u Orient, 68% novih polaznika upisuje Orient na preporuku, 48% polaznika nakon završene dve do tri obuke u edukativnom centru Orient otvori svoj salon u Srbiji, dok se 33% polaznika nakon završenih edukacija zaposli na brodu ili u inostranstvu.

Za sve posetioce Sajma kozmetike Orient edukativni centar je pripremio 20% popusta na sve edukacije.

 

Predavanja Orient edukativnog centra


Mesto i vreme održavanja:
» Kongresna sala 2
» nedelja, 10. april
» 13:00 – 16:00 h

O edukatoru: Anđela Petrić

Edukatorka Anđela Petrić rođena je 08.08.1997. godine u Valjevu. Prvi afiniteti prema crtanju počeli su još u osnovnoj školi, a diplome na takmičenjima iz likovnog i tehničkog bili su prvi znaci da će neki vid crtanja zasigurno biti njen posao u budućnosti. 

Sa punih 18 godina, počela je da ulazi u svet fotografije i profesionalnog slikanja, a samo godinu dana kasnije pojavila se želja za usvajanje znanja iz oblasti trajne sminke. Trajnom šminkom profesionalno počinje da se bavi od 2016. godine, po završetku bazne obuke iz oblasti mikropigmentacije obrva i usana. 

Svoje znanje kontinuirano nastavlja da unapređuje različitim online kursevima iz iste oblasti od strane ukrajinskih i ruskih umetnika, gde je unapredila njenu tehniku i na taj način dovela rad do potpune prirodnosti. 

Nakon četiri godine konstantnog truda, praktičnog rada, usavršavanja i iskustva, a i zbog velike zainteresovanosti za tehniku koju izvodi, odlučila je da svoje znanje kroz edukacije prenese i na nova lica koja bi nakon iste bila potpuno spremna i osposobljena za rad. Nesebičnost i kompletno preneseno znanje do poslednjeg, najsitnijeg detelja je dokaz mnogih zadovoljnih, sada već kolega, nakon edukacije. Danas tretmane i edukacije odrađuje na dve lokacije, u Beogradu u sklopu Orient edukativnog centra i u Podgorici.

Puder obrve

Kako biste postali jedinstven i istaknut PMU Artist, važno je praktično vežbanje, trud i dosta posvećenosti. A kako biste mogli tome uopšte da pristupite, potrebno je pre svega kvalitetno početno znanje. 

Nije bitno da li imate salon ili ste se samostalno odlučili da svoje radno vreme od 9 do 5 zamenite pokretanjem Vašeg novog, samostalnog, privatnog posla, trajna šminka može biti Vaš pravi put ka svetlijoj i kreativnijoj budućnosti. 

Zakoračite u svet trajne šminke na 36. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite da kroz predavanje u okviru 3 sata, steknete nova znanja i veštine! 

Predavanje će biti iz oblasti mikropigmentacije obrva, danas najpopularnije i najprirodnije tehnike kada je u pitanju trajna šminka. Obuhvata kompletan rad, gde će i početnici, bez prethodnog znanja iz ove oblasti, moći da prisustvuju i na taj način se u potpunosti upoznati sa detaljima rada i različitim metodama izvođenja ove tehinke. Samo predavanje će omogućiti kompletan uvid u sve elemente znanja, veština, praktičnog rada, opreme, materijala kao i potrebna znanja iz oblasti marketinga, fotografije i biznis plana neophodnih za uspešan samostalni rad.

Predavanje će biti podeljeno na dva dela: teorijski i praktični.

U okviru teoretskog dela, biće obrađene sledeće teme:

 • Upoznavanje sa osnovama trajne šminke
 • Izbor opreme i materijala – kvalitet u odnosu na kvantitet
 • Sterilizacija i priprema opreme pre početka rada
 • Teorija boja
 • Anatomija kože
 • Konsultovanje i odnos sa klijentom
 • Dizajn obrva prema anatomiji lica
 • Upoznavanje sa različitim tipovima mašinica za trajnu šminku
 • Upotreba digitalnih mašinica
 • Održavanje obrva nakon tretmana

Praktični deo:

 • Mogućnost isprobavanja mašnice na veštačkoj koži uz asistenciju edukatorke
 • Praćenje rada edukatorke dok iscrtava „puder” obrve na živom modelu

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na Obuku za trajnu šminku obrva u tehnici puder obrve u Orient edukativnom centru.

Kupite kotizaciju na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Kupi kotizaciju


Mesto i vreme održavanja:
» Kongresna sala 3
» nedelja, 10. april
» 14:00 – 17:00 h

O edukatoru: Žaklina Brkić

Žaklina Brkić rođena je 11.07.1972. godine u Frankfurtu, a srednju školu završila je u Zaječaru. 

Kako joj nikad nije bilo dosta znanja, edukovala se na više kurseva iz raznih oblasti poslovanja. Trenirala je dugi niz godina rukomet, gde je bilo neminovno da dodje do raznih povreda, misića i tetiva. Svi znamo da se u takvim situcujama obraćamo maserima i kiropraktičarima, tako da je već u ranoj mladosti osetila potrebu da savlada tehniku masaže. Od 2013. do 2017. godine radila je kao asistent doktora fizijatrije i uspešno savladala aparaturnu masažu i elektro stumulaciju. Svoje znanje nadogradila je sertifikovanim kursevima manuelne i aparaturne masaže. 2018. godine počinje da radi kao maser terapeut. Već 2019. godine ostvaruje saradnju sa Kristininom Mlađenovic i počinje sa radom u Orient edukativnom centru kao edukator iz oblasti manuelnih masaza. Njene kurseve uspešno je završilo preko 160 polaznika i većina njih se veoma uspešno bave poslom masera terapeuta.

 1. godine osvaja treće mesto na balkanskom takmičenju u masaži.

MASTER KLAS

Želite da vašim klijentima olakšate napetost mišića, oslobotite ih ukočenosti vrata, bolova u lumbalnom delu kičme, zategnute tetive, nagomilane toksine koji usporavaju cirkulaciju i dovode do raznih bolnih stanja? Savladajte tehniku terapeutske masaže, koja se sastoji od kombinacije pokreta za brzo oslobađanje od napetosti i bola.

Ovladajte tehnikom terpeutske masaže sa primenom venduza i eteričnim uljima koja veoma brzo oslobađaju od bola

PLAN EDUKACIJE

Prvi deo:

 • Teorijski deo
 • Poreklo masaže
 • Benifiti masaže
 • Pristup klijentu i uzimanje anamneze

Drugi deo:

Praktičan edukativni tretman na modelu, u okviru koga će edukatorka pokazati kombinaciju pokreta terapeutske masaže. Svi zainteresovani na kraju edukacije dobijaju sertifikat kojim ostvaruju 10% popusta za kurs terapeutske masaze u Orient edukativnom centru.

Kupite kotizaciju na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Kupi kotizaciju


Mesto i vreme održavanja:
» Kongresna sala 2
» subota, 09. april
» 11:00 – 12:30 h

O edukatoru: Uskoro će se potvrditi ime predavača (TBC)

Ice Body Sculpting je revolucionarni  prirodni tretman Cryo lipolize koja je neinvazivna metoda mršavljenja i uklanjanje celulita.

Ovaj tretma pokreće proces hladne termogeneze, a pokazalo se da izlaganje niskim temperaturama redukuje masne naslage, unapređuje imuni sistem, poboljšava raspoloženje i deluje na mitohondrije. Glavni sastojak ovog hladnog pakovanja je glina koja je najmoćniji prečišćivač organizma. Pored toga što neverovatno upija nataložene otrove u organizmu i izbacuje ih napolje, ona i  hrani organizam mineralima, reguliše PH kože i ima antiseptičko dejstvo. Ponudite klijentima najnoviji tretman koji je zasenio Ameriku!

Budite prvi u gradu koji će krenuti sa ovim tretmanom.

Edukacija će se sastojiti iz teorije:

 • Šta je Ice Body Sculpting?
 • Šta je hladna termogeneza?
 • Tipovi termogeneze?
 • Protein hladnog šoka?
 • Benefit hladne termogeneze?
 • Struktura i sastav gline?
 • Delovanje gline na ćelijskom nivou?
 • Svi benefiti gline?

Drugi deo će se sastojiti iz praktičnog rada na modelu gde će polaznici moći da vide ceo proces i da dobiju odgovore na sva pitanja.

Polaznici ostvaruju 10% na Ice Body Sculpting paket.

Kupite kotizaciju na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Kupi kotizaciju


Mesto i vreme održavanja:
» Kongresna sala 2
» subota, 09. april
» 13:00 – 15:00 h

O edukatoru: Mirjana Suzić

Mirjana Suzić, rođena je 26.04.1993 godine. Od malih nogu pokazuje afinitete prema masaži i generalno nezi tela…Još u osnovnoj školi počinje intezivno da se interesuje za ovu oblast, a zajedno sa roditeljima obilazi razne masažne centre, banje i salone za masažu i na taj način počinje da prikuplja znanja i iskustva.

Kasnije kreće da pohađa mnoštvo edukacija iz oblasti masaža i primenjuje iste pre svega na svojim prijateljima i poznanicima, a kasnije i na ostale klijente koji su dolazili isključivo na osnovu preporuka.

Konkretno Hidžama tretman je kruna njene dosadašnje karijere, tretman za koji svi treba da čuju i da ga osete na svojoj koži. Posle sopstvenog pozitivnog iskustva nakon samo jednog odrađenog tretmana,a kasnije i više njih odlučila je da se detaljno upozna sa ovom metodom.

Nakon pohađanja mnoštva edukacija kako u zemlji tako i u inostranstvu, nekoliko godina istraživanja i primenjivanja ove metode odlučila je da svoja znanja i iskustva podeli sa onima koji žele da nauče više i koji bi posle edukacije bili potpuno spremni za samostalan rad.

HIDŽAMA TRETMAN

Zakoračite u svet prirodne detoksikacije na 36. Međunarodnom sajmu kozetike

Da bi postali Hidžama terapeut pre svega je potrebno da imate iskustva u masaži, bez obzira da li imate salon ili ne, osnovno poznavanje ljudskog tela je neophodno,mada nije nešto što ne možete naučiti ukoliko ste zainteresovani, potrebna je samo dobra volja, zainteresovanost, želja da pomažete ljudima. Ukoliko se već bavite ovom delatnošću ovo je idealna prilika da Vaš posao podignete na viši nivo!

Hidžama je tretman detoksikacije tela, najjači detoks koji možete uraditi samo jednim tretmanom.

Predavanje će biti iz oblasti opšte Hidžame, polaznici će biti upoznati sa ovom metodom i njenim benefitima,imati priliku da vide rad na modelu kao i da ga lično isprobaju.

Predavanje se sastoji iz teoriskog i praktičnog dela i traje 2h.

Nakon predavanja svaki polaznik dobija setifikat a ujedno ostvaruje i popust na  obuku  u Orient edukativnom centru ( 10% popusta).

Kupi kotizaciju


Mesto i vreme održavanja:
» Kongresna sala 3
» nedelja, 10. april
» 11:30 – 13:30 h

Body Lover

Predstavljamo vam holističku masažu Body LoverBody Lover masaža je spoj termana za telo i masaže. Sastoji se iz dva koraka. Ritualni tretman započinje se pilingom tela od kafe i pomorandže Orient cosmetics-a. Piling od kafe i pomorandže je 100% prirodan, a to znači da je napravljen pre svega od kokosovog ulja i bademovog ulja. Piling hidrira kožu i ne ostavlja je suvom, već je hrani i regeneriše. Nakon pilinga, topi se čokoladu Chocco Dream iz Orient cosmetics kuće, koja hrani i neguje telo. Nakon ovog rituala koža će biti toliko mekana da će vaši klijenti obožavati ovaj holistički tretman. Pošto je u pitanju ovakav holistički vid masaže, na obuci svi zainteresovani uče i kako da pripreme prostoriju za ovaj tim masaže i dobiti razne ideje o dekoraciji sobe za masažu.

Za koga je obuka Body Lover masaže?

Kurs Body Lover masaže je za sve one koji žele da u svoj salon uvedu specijalnu masažu, ali je i za polaznike koji nemaju nikakva znanja o masažama. Idealna je ukoliko želite da naučite osnove relax masaže i da iznenadite voljenu osobu sa ovim ritualom. Možda će ova obuka otvoriti put i nove vidike u svet masaže i holizma.

Šta ćete naučiti na ovoj obuci?

 • Kako da namestite krevet za masažu
 • Kako se primenjuje piling od kafe
 • Kako se primenjuje Chocco dream
 • Osnove relax masaže

Cena sa PDV-om 4.900 din.

Kupi kotizaciju


Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra. Teme predavanja: Puder obrve, Havajska masaža, Maderoterapija i Ruski volumen.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora. Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike.

Za sve posetioce Sajma kozmetike Orient edukativni centar je pripremio 10% popusta na sve edukacije. Prisutni na predavanjima Orient edukativnog centra ostvariće pravo na dodatne popuste.

1. Puder obrve by Anđela Petrić
Kongresna sala 2, TBC
Kotizacija: 8.400 RSD ili 70 €
(navedena cena sadrži PDV)
2. Terapeutska masaža by Žaklina Brkić
Kongresna sala 2, TBC
Kotizacija: 7.200 RSD ili 60 €
(navedena cena sadrži PDV)
3. Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza by edukator iz Orient edukativni centar (TBC)
Kongresna sala 2, TBC
Kotizacija: 4.200 RSD ili 35 €
(navedena cena sadrži PDV)

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]


Prijavite se za predavanja Orient edukativnog centra

 

Kupite kotizacije za predavanja Orient edukativnog centra

Sve kotizacije za predavanja Orient edukativnog centra možete kupiti online na ulaznice.saloninfo.rs