Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja:

 1. Puder obrve,
 2. Havajska masaža,
 3. Maderoterapija,
 4. Ruski volumen.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora.

Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike. Orient u svojoj ponudi ima sledeće:

 • edukativne programe masaža: relax, terapeutska, sportska, anticelulit, havajska, masaža toplim vulkanskim kamenjem, deep relaxing, antistress, holistička Orient, refleksologija, masaža toplim svećama;
 • edukativni program madero terapije lica i tela;
 • edukativni program brazilske maderoterapije;
 • edukativne programe nege lica i tela (kozmetička obuka): higijenski tretman lica, tretmani voćnim kiselinama, antiageing, derma pen, tretmani lica specijalnim algama, lifting masaže lica, M.P. tretman tela;
 • edukativni program Puder obrve;
 • edukativni program nadogradnje svilenih trepavica i ruski volumen;
 • edukativni program depilacije tela (toplim i hladnim voskom, šećernom pastom);
 • edukativni program za manikir, pedikir i medicinski pedikir;
 • radionicu prirodnih sapuna.

Orient edukativni centar ulazi u 3. godinu svog postojanja, a rezultati koje je do sada ostvario su zaista impresivni. 350 edukacija godišnje se održi u Orient edukativnom centru, 78% polaznika se vraća u Orient, 68% novih polaznika upisuje Orient na preporuku, 48% polaznika nakon završene dve do tri obuke u edukativnom centru Orient otvori svoj salon u Srbiji, dok se 33% polaznika nakon završenih edukacija zaposli na brodu ili u inostranstvu.

Za sve posetioce Sajma kozmetike Orient edukativni centar je pripremio 20% popusta na sve edukacije.

Prisutni na predavanjima Orient edukativnog centra ostvariće pravo na dodatne popuste za praktične edukacije u Orient edukativnom centru.

 • Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Havajska masaža ostvarujete popust na Kurs za havajsku masažu (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 14.000 dinara doplatićete 2.000 dinara.
 • Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Maderoterapija ostvarujete popust na Kurs za maderoterapiju (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 20.000 dinara doplatićete 7.000 dinara.
 • Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Ruski volumen ostvarujete popust na Obuku za Ruski volumen (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 30.000 dinara doplatićete 14.000 dinara.
 • Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Puder obrve ostvarujete popust na Obuku za Puder obrve (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 42.000 dinara doplatićete 24.000 dinara.

Popust možete iskoristiti u roku od 6 meseca od prisustvovanja predavanjima Orient edukativnog centra na Sajmu kozmetike.

Predavanja Orient edukativnog centra


Puder obrve by Emilija Dugić

O edukatoru: Emilija Dugić

Emilija Dugić rođena je 10. 08. 1992. u Gornjem Milanovcu, gde je završila osnovnu i srednju školu (opštu gimnaziju). Od svoje desete godine bavi se slikanjem i crtanjem. Nakon sticanja diplome na Šumarskom fakultetu Beogradskog univerziteta (2016. godine), na umetničko-tehničkom departmanu za pejzažnu arhitekturu (gde je trenutno na master studijama), Emilija Dugić je odlučila da sva svoja znanja i veštine stečene na fakultetu, na mnogobrojnim estetskim i tehničkim predmetima, primeni u oblasti trajne šminke. Trajnom šminkom počela je da se bavi 2016. godine kada je završila bazne obuke za japansko iscrtavanje obrva, puder tehniku i trajnu šminku usana na Oxford akademiji u Beogradu, nakon čega je počela da radi u Gornjem Milanovcu i Čačku. 2017. godine pohađala je još jednu obuku za japansko iscrtavanje u sklopu Contour tima za trajnu šminku, u okviru Prima kozmetike u Beogradu. Početkom naredne godine otvorila je svoj prvi salon u Beogradu, Beauty Bar Ema, gde nastavlja da se bavi trajnom šmikom i počinje da drži edukacije. Početkom 2019. završila je još tri obuke – prvu za puder tehniku, takođe u okviru Contour tima Prima kozmetike, drugu obuku usavršavanja takođe za puder tehniku u Oxford akademiji u Beogradu kod edukatorke Andrijane Andrić, kao i još jednu obuku za trajnu šmiku usana, kod iste edukatorke. Početkom 2020. godine završava dve dodatne obuke za trajnu šminku – za usne i puder tehniku kod edukatorke Maje Ninković. Početkom 2019. počinje da drži obuke puder tehnike u Orient edukativnom centru iz Beograda. Paralalno sa tim, obuke drži u Gornjem Milanovcu, Čačku i Kragujevcu. Do sada je njenim obukama pristustvovalo više od 50 polaznika, koji su odmah nakon završenih edukacija bili potpuno osposobljeni za samostalan rad.

Svojim visokim obrazovanjem, kompetentnošću i dugogodišnjim iskustvom u radu, edukatorka Emilija Dugić će vam, na jedan izuzetno pedagoški i detaljan način, prezentovati svoja znanja u vezi sa trajnom šminkom obrva u tehnici puder obrve, nakon čega ćete imati potpuno jasnu sliku o ovom vidu trajne šminke.

Puder obrve

Zakoračite u svet trajne šminke i podignite vaš posao na potpuno novi i drugačiji nivo! Pružite vašim klijentima uslugu koju ne mogu naći svuda, a koju ćete im baš vi obezbediti sa najvišim performansama i kvalitetom! Nebitno da li već imate kozmetički salon ili se tek upuštate u ove vode, trajna šminka je nešto što u svakom od nas izaziva posebnu vrstu pažnju. Nekada nam tu pažnju privuku fenomenalno „odrađene” obrve, usne ili ajlajner, a nekada su to umetnici trajne šminke koji su to izveli. Jedno je sigurno, svet trajne šminke nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Zavirite u ovaj fenomenalni svet trajne šminke na 36. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite sebi da na našem jedinstvenom predavanju steknete uvid u sve prednosti koje vam posao sa trajnom šminkom može doneti! Podignite vaš posao na potpuno novi i drugačiji nivo! Postanite artist trajne šminke obrva!

Predavanja Puder obrve (mikropigmentacija, senčenje), danas najpopularnije tehnike trajne šminke obrva, osmišljen je na taj način da vas detaljno upozna sa svim detaljima rada i izvođenja ove tehnike, bez prethodnog znanja iz oblasti trajne šminke, estetike i kozmetologije. Interaktivno učenje sa edukatorkom, koja se godinama unazad bavi ovim poslom i koja je i sama prošla veliki broj edukacija i seminara, će vam omogućiti kompletan uvid u sve elemente znanja, veština, praktičnog rada, opreme, materijala, kao i marketing strategije i biznis plana koji su vam potrebani za samostalni rad.

Predavanje će biti podeljeno na dva dela: teorijski i praktični.

U okviru teoretskog dela, biće obrađene sledeće teme:

 • Upoznavanje sa osnovama trajne šminke
 • Izbor opreme i materijala – kvalitet u odnosu na kvantitet
 • Sterilizacija i priprema opreme pre početka rada
 • Teorija boja
 • Anatomija kože
 • Konsultovanje i odnos sa klijentom
 • Dizajn obrva prema anatomiji lica
 • Upoznavanje sa različitim tipovima mašinica za trajnu šminku
 • Upotreba digitalnih mašinica
 • Održavanje obrva nakon tretmana

Praktični deo:

 • Mogućnost isprobavanja mašnice na veštačkoj koži uz asistenciju edukatorke
 • Praćenje rada edukatorke dok iscrtava „puder” obrve na živom modelu

Puder obrve

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na Obuku za trajnu šminku obrva u tehnici puder obrve u Orient edukativnom centru.
Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Puder obrve ostvarujete popust na Obuku za Puder obrve (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 42.000 dinara doplatićete 24.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


Havajska masaža by Kristina Mlađenović

O edukatoru: Kristina Mlađenović

Kristina Mlađenović rođena 22. 01. 1994 u Beogradu, završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, smer: kozmetički tehničar, nakon čega je upisala Fakultet prirodne medicine. Sa samo 19 godina započela je prvi privatni posao u Beogradu, sa 20 godina otvorila je drugi salon na Novom Beogradu pod nazivom Grufo fish SPA. Takođe, u istoj godini (2014.) odlazi u Crnu Goru gde otvara drugu firmu pod nazivom Fish SPA i salone u Budvi i u Herceg Novom. Dve godine kasnije otvara salon i edukativni centar Estetic relax studio by Kristina u Vrnjačkoj banji gde počinje da radi i kao edukator. Iste godine (2016.) pravi saradnju sa hotelima na Kopaoniku (Putnik, Mujen lux, Zoned) gde primenjuje svoj koncept masaža i stvara Orient holistički pristup masiranju. Naredne godine radi na recepturi masažnih ulja i odlazi za Nemačku radi daljeg usavršavanja. Tamo je završila škole u Študgartu ( Hauschka Marg.-Schule ) i u Minhenu (TCM-Kosmetik / Schröpfen & Guasha Hot Stone). 2018. godine vraća se u Beograd gde otvara Orient edukativni centar i nastavlja sa edukacijama i zvanično započinje proizvodnju Orient prirodne kozmetike. 2019. godine aktivno drži edukacije u edukativnom centru Orient u centru Beograda. Prvobitna ideja osnivača Kristine Mlađenović zasniva se na brisanju barijera između terapeutskog i relaksirajućeg svojstva same masaže, spajajući ove dve funkcionalne terapije u jedno. Stečeno znanje Kristine Mlađenović već godinama joj omogućava kombinaciju inovativnih tehnika i istočnjačke, tradicionalne medicine. Svojim sveobuhvatnim obrazovanjem stekla je zvanje kozmetički tehničar estetičar, inostrane diplome fizioterapeuta, lekara prirodne medicine i savetnika o zdravoj ishrani. Individualni i profesionalni pristup pacijentu unapredila je dugogodišnjim iskustvom. Veoma često putuje jer želi da donosi inovativne masaže i tretmane iz celog sveta.

Havajska masaža

Želite svojim klijentima da ponudite, trenutno aktuelne, egzotične, holističke masaže. Posetite 36. sajam kozmetike gde ćete biti u prilici da prisutvujete predavanju: Havajska masaža. Ova drevna masaža potiče još iz doba Polinezije kada su je praktikovali vračevi. Izvorno, ova masaža se zove Lomi Lomi Nui što u prevodu znači: ruke koje vole. Temelji se na havajskoj filozofiji Huna koja smatra da sve što postoji teži ka harmoniji i ljubavi. Pokreti ove masaže podsećaju na milovanje talasa što se na klijente reflektuje relaksirajuće, fizički i psihički.

Havajska masaža
Havajska masaža
Havajska masaža

 

Obradujte svoje klijente i donesite novinu u vaš salon. Primetićete kako se klijenti vraćaju ovoj egzotičnoj masaži. Za prisustvovanje ovom predavanju poželjno je osnovno znanje masaže.

Oblasti koje predavanje obuhvata:

 • Istorijski razvoj havajske masaže
 • Kako havajska masaža deluje na klijenta
 • Priprema radnog prostora
 • Priprema klijenta
 • Priprema terapeuta

Praktični deo obuke:

Prezentacija masaže uživo na modelu. Biće prikazan pokret po pokret masaže celog tela (leđa, ruku, šaka, gluteusa, nogu, stopala, prednje strane nogu, stomaka i lica).

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na Kurs za havajsku masažu u Orient edukativnom centru.
Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Havajska masaža ostvarujete popust na Kurs za havajsku masažu (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 14.000 dinara doplatićete 2.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


Maderoterapija by Kristina Mlađenović

Maderoterapija

Ako niste sigurni odakle da počnete, krenite od obuke za maderoterapiju. Zašto? Zato što je ova masaža trenutno najtraženija masaža u Srbiji. Postanite sertifikovani maderoterapeut na 36. sajmu kozmetike u Beogradu.

Maderoterapija
Maderoterapija
Maderoterapija

 

Madero masaža se izvodi specijalnim drvenim oklagijama koje čine čuda na ženskom telu!
Izvorno, poreklom je iz Kolumbije i ima za cilj da preoblikuje žensku figuru. Pozitivni efekti ove masaže su: uklanjanje celulita, zatezanje tela, limfna drenaža, izbacivanje viška tečnosti i toksina iz organizma i detoks tretman koji ima blagotvorne uticaje na ceo organizam. Rezultati su vidljivi odmah, a osećaj zatezanja kože nastaje već nakon trećeg tretmana. Tokom samo jednog tretmana izbacuje se značajna količina vode iz tela, a sa njom i toksini. Nedovršena ili nestručna maderoterapija može dovesti do YOYO efekta, zato je veoma bitna dobra edukacija.

Predavanje je osmišljeno da vas upozna sa svim detaljima rada i izvođenja ove tehnike, bez prethodnog znanja iz oblasti masaže.

Predavanje se sastoji iz dva dela, teorijskog i praktičnog.

Teorijski deo:

 • Šta je maderoterapija?
 • Uvođenje klijenta u proceduru
 • Psihološka priprema klijenta
 • Razgovor sa klijentom o zdravoj ishrani i vežbama
 • Uzimanje anamneze
 • Građa kože
 • Kako nastaje celulit?
 • Lečenje celulita
 • Stadijumi celulita
 • Pribor za rad
 • Radni prostor
 • Dezinfekcija oklagija

Praktični deo:

Praćenje edukatorke koja će uživo na modelu pokazivati samu proceduru. Svaki polaznik biće u prilici da priđe modelima i proba ovu inovativnu tehniku na modelu.

Očekuju vas iznenađenja i specijalni deo predavanja. Edukatorka Kristina Mlađenović davaće savete kako da unapredite biznis, kako da privučete više klijenata, kako da podignete salon na viši nivo.

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na na Kurs za maderoterapuju u Orient edukativnom centru.
Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Maderoterapija ostvarujete popust na Kurs za maderoterapiju (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 20.000 dinara doplatićete 7.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


Ruski volumen by Ljiljana Vasković

O edukatoru: Ljiljana Vasković

Ljiljana Vasković rođena je 06. 04. 1983. godine u Beogradu gde je završila osnovno i srednje obrazovanje. 2001. je završila srednju Pravno-birotehničku školu 9. maj, smer: pravni tehničar.
2016. je završila svoju prvu baznu obuku iz oblasti nadogradnje trepavica i zatim je započela samostalan rad u kozmetičkom salonu.
2017. je završila prvu obuku za ruski volumen kod Ane Boljević gde je nadogradila i usavršila svoje znanje. 2018. je završila usavršavanje ruskog volumena kod jednog od najboljih edukatora sa naših prostora, Ankice Nuredinoski čime je svoj rad podigla na viši nivo. Iste godine počinje i sama da drži edukacije. U početku su to bile bazne obuke, da bi se vremenom povećala potražnja i za obuku za ruski volumen. 2019. je završila naprednu tehniku ruskog volumena kod najbolje edukatorke, Bojane Ostojić Lash Inc edukatora. Usavršavanjem svog znanja povećava se broj zadovoljnih učenika koji su odmah nakon obuke osposobljeni za samostalan rad. 2019. je započela saradnju sa Orient edukativnim centrom iz Beograda. Posle usavršavanja u ovoj oblasti svoje dugogodišnje stečeno iskustvo sa velikom ljubavlju i strpljenjem prenosi na svakog ko želi da se bavi ovim poslom. Najveća satisfakcija su joj osmesi zadovoljnih klijenata i učenika koji je cene zbog njenog perfekcionizma i stava da upornost i rad pobeđuju talenat.

Ruski volumen
USAVRŠITE I UNAPREDITE SVOJE ZNANJE!

Na 36. međunarodnom sajmu kozmetike bićete u prilici da prisustvujete predavanju: Ruski volumen. Predavanju mogu prisustvovati početnici, ali i oni koji žele da prošire svoju ponudu jednim od najtraženih tretmana – volumenska nadogradnja, kao i osobe koje već imaju završenu obuku za volumen, ali nisu zadovoljne svojim radom.

Volumen tehnika je dosta kompleksnija od klasične nadogradnje, više faktora utiče na sam rezultat rada i nekada je potrebno da čujete malu tajnu kako biste vaš rad doveli do savršenstva.

Predavanje obuhvata sledeće teme:

 • vrste volumenskih trepavica
 • tehnika izrade lepeza na dva najzastupljenija načina (finger foll i trakica)
 • ispravna aplikacija
 • posvećivanje greškama koje ste do sada pravili
 • lepak, kako izvući najbolja svojstva, formiranje kapljice
 • korekcija trepavica
 • rad edukatora na modelu, prikazivanje pravilne izrade i apliciranja lepeze, korekcija.

Svako od prisutnih učestvovaće svojim pitanjima i razmenom sopstvenih iskustva.

ruski volumen trepavica

Po završetku predavanja svi prisutni će dobiti sertifikat.
Samo ukoliko na Sajmu kozmetike prisustvujete predavanju Ruski volumen ostvarujete popust na Obuku za Ruski volumen (grupa od 2 polaznika) u Orient edukativnom centru i umesto pune cene od 30.000 dinara doplatićete 14.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra. Teme predavanja: Puder obrve, Havajska masaža, Maderoterapija i Ruski volumen.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora. Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike.

Za sve posetioce Sajma kozmetike Orient edukativni centar je pripremio 20% popusta na sve edukacije. Prisutni na predavanjima Orient edukativnog centra ostvariće pravo na dodatne popuste.

1. Puder obrve by Emilija Dugić
Kongresna sala 2, subota 10:30 – 15:00
Kotizacija: 7.200 RSD ili 60 €
(navedena cena sadrži PDV)
2. Havajska masaža by Kristina Mlađenović
Kongresna sala 2, subota 15:30 – 18:30
Kotizacija: 6.000 RSD ili 50 €
(navedena cena sadrži PDV)
3. Maderoterapija by Kristina Mlađenović
Kongresna sala 2, nedelja 11:00 – 15:00
Kotizacija: 7.200 RSD ili 60 €
(navedena cena sadrži PDV)
4. Ruski volumen by Ljiljana Vasković
Kongresna sala 1, nedelja 12:40 – 17:40
Kotizacija: 7.200 RSD ili 60 €
(navedena cena sadrži PDV)

Prijavite se na vreme, broj polaznika Predavanja Orient edukativnog centra je ograničen.
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Prijavite se


Prijavite se za predavanja Orient edukativnog centra

 

Prijavite se za predavanja Orient edukativnog centra

Zainteresovan/a sam za temu (teme) pod rednim brojem.
Štiklirajte redni broj teme ili tema za koje ste zainteresovani da bi ste dobili upustvo za uplatu. (obavezno)
 
1. Puder obrve2. Havajska masaža3. Maderoterapija4. Ruski volumen