Praznik lepote – 29. Sajam kozmetike i nege kose

29. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
Dodir Pariza
8. i 9. april 2017.
Beogradski sajam, Hala 3

29. Sajam kozmetike Ukoliko spadate u grupu ljudi koja vodi računa o svom izgledu i o svom zdravlju, Hala 3 Beogradskog sajma je mesto koje bi trebalo da posetite 8. i 9. aprila jer će tada biti održan Dodir Pariza, tradicionalni sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja. Preko 300 brendova na 14500 kvadrata Hale 2 na Sajmu kozmetike obećava raznovrsnu i kvalitetnu ponudu. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koja ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Akcenat stavljamo na ponudu profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote. Uz neizostavne sajamske popuste sa sajma nećete otići razočarani, ni praznih ruku. A ukoliko se profesionalno bavite negom lepote 8. i 9. aprila u Hali 3 Beogradskog sajma na 29. međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, pod nazivom Dodir Pariza bićete u prilici da se upoznate sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti i da slušate predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača.

NOVO na SAJMU KOZMETIKE – 1. sajam HOLIZMA

1. sajam holizma će okupiti izlagače sa holističkim pristupom lepoti i zdravlju. Bićete u prilici da se upoznate sa prednostima prirodne kozmetike, aromaterapije, fitoterapije, Bahovih cvetnih esencija, ajurvede, industrijske konoplje, kristaloterapije, Teslinih uređaja i mnogih drugih.

Kongres kozmetike

Kongres 29. Sajam kozmetike Tema 2. CIDESCO kongresa kozmetike i 5. srpsko-italijanskog kongresa biće: Estetski i permanent makeup. Specijalni gost kongresa i sajma bićeJenny Modena, internacionalni estetik i permanent make-up artist i CIDESCO Italija supervizor make-up obuke po CIDESCO standardima. Jenny će posetiocima kongresa objasniti kako se pravilno radi permanent make-up, o čemu bi trebalo voditi računa, dok će umetnički make-up raditi kao praktični prikaz.

U sklopu kongresa biće predstavljen značaj CIDESCO asocijacije za razvoj i unapređenje beauty biznisa na prostorima Balkana, biće predstavljeni zadaci i ciljevi CIDESCO sekcije Srbije. O ovome će govoriti predsednik CIDESCO sekcije Srbije dr Vera Zec. Još jedna od tema kongresa kozmetike biće: Naučite kako da ostvarite dodatnu zaradu u vašem salonu. 4 veoma uspešne kompanije predstaviće svoj MLM model (Tiande, Calivita, Slim Line Club i Jeunesse Global). Ove 4 kompanije odabrale su ovakav vid poslovanja i veoma su cenjene u svetu, imaju visokokvalitetne proizvode i ukoliko u ponudu svog salona uvrstite njihove proizvode bićete u velikom plusu. Još neke od tema predavanja i prezentacija na kongresu kozmetike: Novi trendovi u lečenju celulita (Dr Irena Eris, Elpida Medical); Taksifolin, najtraženija prirodna supstanca u farmakologiji i estetici; Biočaga, moćan detoks, Azzeco.

Kurs 29. Sajam kozmetikeU sklopu sajma kozmetike biće održan kurs kontinuirane edukacije na temu: Tehnike relaksacije i lični razvoj u programima medicinskog velnesa (case study forest SPA). Predavači na kursu biće: prim. dr spec. Gorana Isailović, organizator ovog kursa i dr Svetlana Zdravković, doktor psihologije, specijalista medicinske psihologije, jungijanski analitičar. Kurs je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije (pod brojem A-1-1292/16) i slušaocima donosi 3 boda.

29. Sajam kozmetike - dešavanja

Ljubitelji šminkanja biće u prilici da uživaju u brojnim prezentacijama oba dana sajma, kao i u 4. body art festivalu, takmičenju koje iz godine u godinu donosi sve bolje i kvalitetnije radove. Body art festival Srbija organizuju Body art asocijacija Srbije na čelu sa Radmilom Radman i World bodypainting asocijacija (WBA). Ljubitelji nail arta biće u prilici da isprate Magic & nails, 7. međunarodno takmičenju u modeliranju i dizajnu noktiju. Možete se prijaviti na takmičenje u nekoliko kategorija i to za rad na terenu i kao domaći zadatak. Organizator takmičenja Magic & nails je Estetska akademija LK na čelu sa Lesjom Karić. Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa. Na štandu Alexandar cosmetics očekuju vas nastupi brojnih stručnjaka, predstavnika najjačih svetskih brendova. Navešćemo samo neke: Cullen Greentanner (Ardell & Lash beLong), Allison Baker (IBD), Natalija Erdeljan, Marija Kostić, Anđela Marković (NYX makeup), Vinicio Flamini, Leonardo Colavito (VIDAHAIR), Stephen Hamilton, Joseph Koniak, Daniela Farrell, Hala Chemek (DIVA). I na štandu Ultra-Sun firme očekuju vas nastupi brend ambasadora: Fabio Grassi, Alex Pezzica (Gamma Piu), Natalia Raeva (Italwax), kao i nastupi timova Akademije Šobota i Sophie’s Choice. Na štandu Unitech-a očekuju vas nastupi: Petra Kostićа (FS Kostić hair), Miljane Tubić (FS City hair salon), Prof. Miroslave Solarov Kljajić i terapeuta Marije Pejčić (Estar Cosmetics Spa & Professional), Ivice Mićanović (FS Ivica) i FS Mićović.

Posetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote.