SOFRI energy cosmetics

Otkrijte SOFRI energy cosmetics

Otkrijte SOFRI energy cosmetics na Sajmu kozmetike

BOJE SU ŽIVOT – ŽIVOT JE ENERGIJA
OTKRIJTE SNAGU ZA TELO, UM I DUŠU
SOFRI ENERGY COSMETICS

SOFRI energy cosmetics

Od samog nastanka civilizacije, okruženi smo bojama. Međutim, većina ljudi to ne uviđa svesno, premda su tokom života razvili sklonost prema određenim bojama.

Zapanjićete se kako izbori određenih boja otkrivaju osobine ličnosti i kako boje mogu pozitivno da utiču na vaše blagostanje i vaš ten.

SOFRI je otkrio da boje ulepšavaju i daju energiju u holističkim tretmanima za telo, um i dušu, te na osnovu ovih podataka, razvio jedinstveni sistem za hranljivu negu kože.Svaka od 7 boja ima svoje specifično dejstvo na vašu psihu, vaše telo i vašu kožu.

Da li ste radoznali?

Onda nam dozvolite da sklopimo vaš sopstveni mozaik boja za negu kože za optimalni tretman vašeg lica i tela i vaše istinsko, jedinstveno biće. Ili uživajte u nekom od naših jedinstvenih Kin-Či-Ča tretmana za opuštanje, doživljaj i energiju. Vežbe disanja, akupresura na energetskim meridijanima i posebna stimulacija čakri učiniće ovo iskustvo nezaboravnim. Rezultat je zategnuta, glatka koža i lepota koja blista iznutra.

Počastite se, ponovo otkrijte ko ste istinski – i tako ulepšajte svoj život uz pomoć SOFRI-ja!

PROIZVODI ZA NEGU BOJAMA

Visoko kvalitetni fito-proizvodi u 7 boja razvijeni su na osnovu najnovijih naučnih saznanja o terapiji bojama i iskonskoj mudrosti energije boja. Svakodnevna upotreba proizvoda za negu bojama ima dejstvo regulisanja, aktiviranja, umirivanja, itd. na kožu i vaše blagostanje.

Zaronite u SOFRI svet lepote i doživljaja gde se telo, um i duša tretiraju holistički.

Svesno iskusite dejstvo raznih mirisa. Osetite najkvalitetniju negu na svojoj koži i razmazite sebe. Na ovaj način boje postaju lekovite u svakodnevnom životu darujući vam doteran i blistav izgled.

PRIRODNO LEPI UZ MOĆ PRIRODE

SOFRI odlično poznaje posebne zahteve kože i ispunjava ih dragocenim, individualno usaglašenim proizvodima za negu.

Vratiti ravnotežu koži – to je naš cilj. Stoga smo iskoristili mogućnost da upotrebimo životnu snagu prirode u korist naših proizvoda za lepotu. Na osnovu najnovjih tehnoloških saznanja, odabrani prirodni sastojci lagano oslobađaju svoju moć na koži:

  • Bez parabena i mineralnih ulja
  • Optimalna kompatibilnost sa kožom

Teksture pojedinačnih proizvoda namerno su formulisane različito kako bi udovoljile različitim potrebama kože.

Svi SOFRI proizvodi su pretežno biorazgradivi. Poštovanje prema prirodi i njenim resursima nam ne dozvoljava da vršimo testiranja na životinjama.

SOFRI energy cosmetics proizvodi

12. i 13. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma na Sajmu kozmetike bićete u prilici da se upoznate sa poslovanje SOFRI energy cosmetics.