Otkrijte najlakši način da uz VACUSLIM 48 unapredite poslovanje kozmetičkog salona

Beograd, 09. mart 2022 – Predstavljamo edukacije na 36. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ koji će se održati 09. i 10. aprila 2022. godine, u Hali 3, Beogradskog sajma.

Otkrijte sve tajne Vacuslim 48 tretmana za preoblikovanje tela, uklanjanje celulta i masnih nasalaga, kao i Vacuslim 48 Lipo & Advanced Cellulite Reducer Spray-a.

Mesto i vreme održavanja:

» Kongresna sala 2

» subota, 9. april

» 15:15 – 16:00 h

Saznajte kako da poboljšate odnos sa klijentima i kako da sa manje truda i fizičkog napora pružite klijentima motivaciju zbog koje će se redovno vraćati u vaš salon. Otkrijte tajnu izvođenja jedinstvenog lipo-like tretmana koji daje rezultate slične liposukciji, ali bez invazivnih zahvata, operacija i anestezija.

Vacuslim 48 je hit tretman za skidanje masnih naslaga, smanjenje celulita i preoblikovanje tela koji klijentima daje ono što najviše žele – rezultate koji su vidljivi odmah nakon tretmana, dok specijalistima omogućava izuzetno laganu i fizički nezahtevnu primenu nakon koje je specijalista slobodan narednih 30-45 minuta.

Budite među prvima koji će otkriti i tajnu novog Vacuslim 48 Lipo & Advanced Cellulite Reducer Spray-a (Vacuslim 48 Ultra Fat Burnera) koji je namenjen za uklanjanje najtvrdokornijih i najupornijih masnih naslaga.

Za odslušani masterklas dobija se sertifikat i poklon Vacuslim 48 Lipo & Advanced Cell Sprej.

Predavači: Jelena Jevtović i Miloš Jevtović

Kupi MasterClass putem OVOG linka: