Online prodaja kozmetike

Online prodaja kozmetičkih, frizerskih i parfimerijskih proizvoda. Na portalu Saloninfo možete da pronađete sve što Vam je potrebno za rad u frizerskom ili kozmetičkom salonu(oprema, nameštaj, kozmetika za negu kože i kose, pribor i materijal za nadogradnju noktiju i kose, sredstva za negu prirodnih noktiju, itd.), kao i proizvode za kućnu upotrebu.

Saloninfo Na portalu Saloninfo Vam je dostupno preko 7500 proizvoda iz 150 brendova, a kupovinu možete da obavljate u bilo koje doba dana. Ovde možete da pronađete i visokokvalitetne proizvode kojih nema u parfimerijskim ponudama, dok plaćanje možete da obavljate platnim karticama, preko računa ili pouzećem(plaćate kuriru kada Vam isporuči robu).

Proizvodi koje poručite biće Vam isporučeni na kućnu ili adresu salona u roku od 24 sata. Ukoliko imate salon lepote možete da kupujete i po veleprodajnim cenama, a možete da nam se obratite i za proizvode kojih nema u Robnoj kući Saloninfo. Te proizvode ćemo u najkraćem mogućem roku pronaći za Vas. U ovoj online prodavnici možete da kupujete prozvode po sniženim cenama i do 67%.

Portal Saloninfo Vam omogućava da budete u toku sa svim dešavanjima u svetu lepote i to kroz segment Novosti u kome možete da pronađete informacije o novim proizvodima na tržištu, o različitim edukacijama, seminarima, novim metodama i tehnikama rada i slično.

U Novostima možete da pronađete tekstove iz različitih oblasti, kao što su: estetska medicina, kosa, kozmetologija, nega lica i tela, make-up, body art, masaža, nega i nadogradnja noktiju, solarijumi, wellness i spa.

Ukoliko želite da na Vašu e-mail adresu stižu obaveštenja o dešavanjima u oblasti lepote, kliknite OVDE, upišite Vašu mejl adresu i bićete u toku sa svim novinama u svetu lepote.