Odaberite predavanje na 28. Sajmu kozmetike

Odaberite predavanje u skladu sa svojim interesovanjima

U sklopu kongresa kozmetike na predstojećem 28. po redu Sajmu kozmetike, svi zainteresovani posetioci moći će da odaberu predavanje za sebe. Bilo da ste kozmetičar, nail dizajner ili šminker, na kongresu ćete biti u prilici da saznate novine u oblasti kojom se bavite.

Predavanja na 28. Sajmu kozmetike

Ukoliko ste kozmetičar i u potrazi ste za novim proizvodima i linijama preporučujemo vam predavanje Elpida Medical na kom će biti predstavljen brend Dr Irena Eris, pod sloganom Nauka i ekskluzivnost u službi lepote. Predavanje će držati dr Snežana Ranković, specijalista imunologije i dr Tatjana Sekulović, specijalista kozmetologije. Ukoliko ste u potrazi za tretmanima sa spektakularnim rezultatima preporučujemo vam predavanje: ME LINE: revolucionarni novitet u tretiranju hiperpigmentacija, klinički dokazani sigurni rezultati posle samo jedne terapije. Ovo predavanje držaće dr Maja Jevđević iz Medica Aesthetica centra. Ukoliko ste nail dizajner preporučujemo vam predavanje Lesje Karić, osnivača i premijum edukatora Estetske akademije Atelier LK, sertifikovanog međunarodnog sudije, osnivača brenda Lux Kraft. Lesja će održati predavanja na sledeću temu: Nova dimenzija u modeliranju i dizajnu noktiju, Lux Kraft, premium materijal za prave profesionalce, kako postići optimalno kratko vreme u izradi salonskih noktiju. U sklopu predavanja biće predstavljen novi brend na našem tržištu. Ukoliko ste make-up artist obavezno posetite predavanje Anđeline Stamenković, šminkera brenda Makeup Atelier Paris koja će održati predavanje na temu: Korektivni makeup.

Ukoliko ste u potrazi za aparatima koje biste želeli da uvrstite u ponudu svog beauty centra preporučujemo vam sledeće predavanje: Aparativne metode uklanjanja pigmentnih fleka, grešaka permanentnog makeupa i kapilara. Predavanje će držati magistar tehničkih nauka Katarina Obradović, dipl. ing. el., direktor Be You Technology. Savremene metode za utvrđivanje stanja kože i praćenje efekata preparata je takođe predavanje koje možete posetiti ukoliko svojim klijentima želite da priuštite uslugu više. Predavanje će držati Zoran Aksentijević, edukator Courage Khazaka Instituta, Aksennt Co – Pulanna.

Dr sc. med. Tijana Momčilov Popin iz firme Azeco na kongresu kozmetike predstaviće biodihidrokvercetin i biočagu, suplemente kao prirodni izvor lepote i zdravlja.

Ukoliko želite da znate koja je procedura za postavljanje kozmetičkog proizvoda na tržište Hrvatske i EU, poslušajte predavanje Marija Lalića (Mladen Meglaj, Sample Control) i saznajte koje su novosti i obаveze odgovornih osoba, uvoznika i distributerа (upoznavanje proizvođača i uvoznika kozmetičkih proizvoda na tržište Republike Hrvatske, a time i na tržište EU, sa zakonskom regulativom za kozmetičke proizvode: Uredba (EU) 1223/2009 o kozmetičkim proizvodima).

Satnicu predavanja možete pogledati na linku: sajamkozmetike.com/kongres-kozmetike-i-workshop