OBOGAĆEN PROGRAM SAJMA KOZMETIKE “DODIR PARIZA”: ŠTA SVE MOŽETE DA OČEKUJETE?

Beograd, 19. avgust 2022. – Najveći Sajam kozmetike na našim prostorima, koji će se održati 08. i 09. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma, pored bogate ponude na koju su naši posetioci već uveliko navikli, svoj program znatno će obogatiti brojnim sadržajima i događajima unutar Sajma, koji će privući pažnju ne samo ljubiteljima kozmetike i profesionalcima iz industrije, već i zaljubljenicima u umetnost, kolekcionarima, modnim kreatorima, ugostiteljima, Fine dining kuvarima i ljubiteljima vina. Krovni događaji unutar ovogodišnjeg Sajma biće:

DOGAĐAJ 1: Glavni izlagački i prodajni prostor + Kongres kozmetike 

Veliki broj brendova obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Ponuda na Sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca, zato bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na Sajmu ćete sigurno pronaći:

• profesionalnu kozmetiku za negu kože;
• profesionalnu kozmetiku za negu kose;
• profesionalne makeup proizvode;
• gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art;
• aparate najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na Sajmu kozmetike.

U sklopu bogatog prodajnog i izlagačkog prostora, održaće se i besplatne edukacije i to: Tradicionalni KONGRES KOZMETIKE, ovaj put koncipiran kao OPEN SPACE, odn. više edukacija rasprostranjenih po prostoru, u formi OPEN SPACE EDUKACIJA uz izlagačke štandove.

 

Poruči ulaznicu »

 

DOGAĐAJ 2: BEOGRADSKA FRIZERSKA JESEN koja se sastoji od dva fantastična segmenta 

  • Otvorenih BESPLATNIH treninga za sve zainteresovane frizere
  • Prestižne manifestacije “Otvoreni šampionat – KUP NIKOLE BIZUMIĆA“

SUBOTA:

1. U subotu 08. 10. 2022. godine, u periodu između 10:00 i 20:00 h, biće OTVORENI BESPLATNI TRENINZI sa VRHUSKIM FRIZERSKIM TRENERIMA Saveza frizerskih klubova Srbije.

Tokom celog dana frizeri POSETIOCI Sajma kozmetike DODIR PARIZA moći će BESPLATNO da vežbaju i muške I ženske discipline uz savete vrhunskih trenera saveza.

Neophodno je povesti i modela, i kupiti Sajamske ulaznice.

ULAZNICU možete kupiti na blagajni ili jeftinije online putem OVOG linka.

2. U subotu 08. 10. 2022. godine, u periodu između 11:00 i 17:00 h, posetioce sajma očekuju, NASTUPI na bini vrhunskih frizera u organizaciji Saveza frizerskih klubova Srbije.

NEDELJA:

1. U nedelju, 09. 10. 2022. godine, između 10:00 i 15:00 h, održaće se prestižni OTVORENI ŠAMPIONAT SRBIJE „KUP NIKOLA BIZUMIĆ u organizaciji Saveza frizerskih klubova Srbije, za žensku i za mušku kategoriju.
2. U nedelju 09. 10. 2022. godine, između 15:00 i 18:00 h, sjajni nastupi vrhunskih frizera u organizaciji Saveza frizerskih klubova Srbije.

DOGAĐAJ 3: Premium Lashes Championship

Kako ekstenzije trepavica postaju sve važniji deo u industriji lepote, veliko internacionalno takmičenje u ovoj disciplini, i ove godine održaće se na 37. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“.

Premium CHAMPIONSHIP je kreiran sa ciljem da prepozna i promoviše vrednost profesionalaca u ovoj industriji i predstavlja savršenu priliku da se istaknete u svom poslu na međunarodnom nivou.

Ukoliko imate talenat, volju za napredovanjem ili želite da testirate svoje znanje, pozvani ste da učestvujete u internacionalnom takmičenju Premium Championship.

Prijave na +381 62 65 22 11

 

DOGAĐAJ 4: Beauty is Art izložba i aukcija umetničkih eksponata

Pored tradicionalnog sadržaja posvećenog BEAUTY PROFESIONALCIMA, na koji su iz godine u godinu naši posetioci i izlagači imali prilike da naviknu, održaće se inovativna “Beauty is ART“ izložba umetničkih dela, u VIP paviljonu u okviru sajma kozmetike.

Poznati vajari, slikari i modni dizajneri, kao i vinarije i restorani sa Michelin zvezdicom preporukom, formiraće izložbeni prostor “Beauty is ART” koji će se nalaziti na prostoru od oko 500m2 unutar Sajma kozmetike i koji će moći slobodno da obiđu i svi posetioci sajma kozmetike “ Dodir Pariza.

U ovom VIP paviljonu biće izloženi umetnički eksponati pored kojih će se nalaziti izložbeni štandovi vrhunske kozmetike.

Za umetničke eksponate biće u subotu 08.10.2022. godine u 18:00 h organizovana jedinstvena Aukcija u istom izlagačkom prostoru, koju će da vrši poznata Aukcijska kuća “Binom”.

 

Poruči ulaznicu »

 

DOGAĐAJ 5: After Fair Party

SAXONIQUE - saksofon i DJ

Za sve posetioce i izlagače biće omogućena kupovina ulaznica za pristup na After Party, koji će se održati u subotu, 08.10.2022. u terminu 20h – 23h, koja pored zabave i dobrog provoda, ima za cilj upoznavanje, ostvarivanje novih poslovnih kontakata, druženje, ali i priliku za degustacijom Fine dining zalogaja beogradskih restorana sa Michelin preporukom.

Program After Fair žurke sastoji se od:

• Muzika: SAXONIQUE, saksofon i DJ – vrhunski uigran duo
• Posluženje: kanapei, meze…
• Piće: Tenuta est winery

 

Poruči ulaznicu »

 

Posetite Sajam kozmetike i nege kose, 08. i 09. oktobra 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 3 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote, zabavnog programa i edukacija, uz neizostavne Sajamske popuste i bogatu ponudu sa Sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Ulaznice za predstojeći Sajam možete poručiti online putem OVOG linka, znatno povoljnije nego na blagajni. Očekujemo vas 08. i 09. oktobra 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 3!