Naučite kako da ostvarite dodatnu zaradu u vašem salonu

Seminar na kongresu kozmetike Dodir Pariza
Naučite Kako da ostvarite dodatnu zaradu
u Vašem salonu

TianDe
Ljubiša Janović Tiande u službi lepote & zdravlja!
TianDe – prirodna Tibetanska kozmetika kao šansa za proširivanje vaših poslovnih aktivnosti kroz MLM biznis, odnosno mrežu vaših zadovoljnih kupaca-korisnika usluga u salonima (lepote, frizerskim i ostalim kombinovanim salonima). Distribucija TianDe proizvoda Vam nudi dva nivoa zarade:
• Prvi nivo je procenat od kataloške prodaje proizvoda i iznosi 35% (novac koji direktno i neposredno po prodaji stavljete u vaš džep)
• Drugi nivo zarade je procenat koji kompanija isplaćuje jednom mesečno na osnovu ostvarenog mesečnog prometa u vašoj mreži kupaca – distributera i on se kreće od 5% do 38%.
Predstavnik kompanije Tiande:
Pored ljudskog faktora, odnosno sposobnosti Vas kao distributera da ponudite i prodate jedan proizvod (uvrstite u svoju ponudu kroz pružanje vaših usluga ili putem direktne prodaje), najbitniji faktor u ovoj poslovnoj šansi je kvalitet same robe. To je u stvari naša najveća prednost kad je TianDe u pitanju, jer je roba izuzetno visokog kvaliteta. Dovoljno je reći da su to proizvodi koji su napravljeni prema receptima tradicionalne kineske (tibetanske) medicine. Mi smatramo da se kroz salone, koje posećuje ne mali broj klijenata može ostvariti dodatna zarada i vaše poslovanje podići na jedan viši nivo u svakom smislu. Vaš poslovni uspeh zavisi samo od Vas, a TianDe je put, način i sredstvo za ostvarivanje vaših ciljeva i otvaranje novih poslovnih vidika. Želimo da istaknemo da je učlanjenje potpuno besplatno i da se prva kupovina obavlja po nabavnim distributivnim cenama u iznosu od najmanje 3000,00 dinara. Pozivamo Vas da prisustvujete našem predavanju kako biste dobili osnovne informacije o ovoj poslovnoj šansi!


CaliVita International
Gorica Dragutinović CaliVita: Nesporan kvalitet već više od dve decenije
CaliVita International je jedna od vodećih kompanija iz oblasti mrežnog marketinga, koja proizvodi i distribuira proizvode vrhunskog kvaliteta u cilju očuvanja zdravlja i vitalnosti. CaliVita je osnovana pre 25 godina, kako bi svim ljudima omogućila upotrebu visokokvalitetnih dodataka ishrani, vitamina, kozmetičkih proizvoda, uređaja za očuvanje i unapređenje zdravlja, proizvoda za higijenu kuće, kao i proizvoda za poboljšanje zdravlja, te je danas prisutna u 37 zemalja u svetu. CaliVita zajednica je izgrađena i zasnovana na premisi zdravog načina života, a sa ciljem obezbeđivanja finansijske nezavisnosti. Svojim saradnicima nudi mogućnost vođenja nezavisnog poslovanja, koje im donosi slobodu u raspolaganju sopstvenim vremenom i više slobodnog vremena, kako bi mogli da se posvete svom privatnom životu i kako bi živeli ispunjenim, zdravim i srećnim životom.
Predstavnik firme CaliVita o funkcionisanju kompanije kaže sledeće: Naše ime gradimo zahvaljujući kvalitetnim proizvodima, sigurnom i pouzdanom poslovanju, kao i uslugama, kojima smo zaslužili lojalnost naših potrošača. Vrhunski kvalitet je uvek bio odlika naših proizvoda i aktivnosti. CaliVita International se uvek zalagala za očuvanje odnosa najvišeg kvaliteta u kombinaciji sa pristupačnim cenama. Na našem tržištu je prisutna sa više od 100 proizvoda. CaliVita proizvodi se prodaju po vrlo prihvatljivim i realnim cenama, sadrže prirodne i aktivne sastojke u velikim količinama i u odgovarajućim razmerama. Ponosni smo na činjenicu da smo prvi uveli besplatne lekarske konsultacije, analizu žive kapi krvi Darkfild mikroskopom, biorezonantne dijagnostičke metode i brojne ostale usluge zahvaljujući kojima je CaliVita International postala jedna od najefikasnijih MLM organizacija u regionu, sa najširom i najraznovrsnijom podrškom svojim korisnicima. CaliVita svaki uspeh i zalaganje, kao i rezultate prepoznaje i priznaje i finansijski nagrađuje. Poslovno okruženje je veoma stabilno, jednostavno i transparentno, pruža svima jednake mogućnosti da započnu svoj sopstveni CaliVita biznis. Na osnovu tih standarda izgrađen je i jedan od najsloženijih sistema naknada i nagrada u ovoj oblasti, koji je i prepoznat kao jedan od najprivlačnijih u ovoj sferi poslovanja.


Slim Line Club
Marija Kostovska Slim Line Club
Kompanija Slim Line Club na sajmu i kongresu kozmetike predstaviće mogućnost zarade koju kompanija daje svojim povlašćenim kupcima i mogućnost saradnje sa salonima lepote, parfimerijama, wellness i fitness centrima. U toku predavanja biće predstavljeni Slim Line proizvodi i neverovatni rezultati nakon njihovog korišćenja.
Slim Line Club će predstaviti:
– SLC proizvode: sigurne, bezbedne dodatke ishrani uz pomoć kojih se postižu brzi i neverovatni rezultati u mršavljenju
– transformacije PRE/POSLE koje su postigli korisnici, njihove izjave i video
– Slimmology, online platformu za 90-dnevni izazov, uz prezentaciju uspešnih rezultata
– SLC luksuznu anti-age kozmetiku
Predstavnik firme Slim Line Club o predavanju u sklopu kongresa kozmetike: Održaćemo prezentaciju na kojoj ćemo pokazati neverovatne efekte SLC krema, seruma, šampona, maske i pilinga. Na licu mesta na dobrovoljcima ćemo pokazati trenutno podmlađivanje i dejstvo brisanja bora za samo dva minuta uz pomoć revolucionarne SLC Eye lift kreme i momentalno trodimenzionalno povećanje trepavica SLC 3D eyelash-om za samo 30 sekundi.


Jeunesse Global
Jovana Dragutinović Jeunesse Global
Jeunesse Global kompanija radi na principu davanja franšiza. Franšizno poslovanje je način da se u ličnom biznisu postignu maksimalni rezultati i potpuno isključi mogućnost gubitka. Kada kozmetički salon postane nosilac franšize kompanije Jeunesse Global, on zapravo i dalje posluje kao i ranije. U svoj asortiman dodaje direktnu i online prodaju svetski poznatih i jedinstvenih proizvoda Jeunesse Global. Takav poznat i zvučan svetski brend samo je dodatna garancija za veću prepoznatljivost vašeg salona i automatski veći broj klijenata, a sa tim lakši poslovni uspeh. Kada postanete deo porodice Jeunesse Global, postižete legalnost poslovanja, dobijate edukaciju, prenos marketinških kampanja, konstantnu podršku i snažnu logistiku.
Kozmetički saloni, ordinacije, klinike, apoteke, pored osnovne delatnosti, mogu proširiti svoje poslovanje uzimanjem Jeunesse Global franšize i uporedo raditi:
– direktnu prodaju proizvoda, u svom poslovnom prostoru, po maloprodajnim cenama (razlika između maloprodajne i veleprodajne cene je 30-40%)
– on-line prodaju, gde takođe ostvaruju istu zaradu, a dostavom i logistikom se bavi kompanija Jeunesse Global umesto vas
– indirektnu prodaju, preko svoje potrošačke mreže gde ostvarujete benefite, koji su najisplativiji.
Prednosti koje vam omogućava kompanija Jeunesse Global: nema novčanog rizika, nije potreban lager proizvoda, direktni i indirektni oblik zarade, sigurnost u cenovnoj politici, jer nema nelojalne konkurencije, zajednički rast.
Predstavnik kompanije Jeunesse Global: Jeunesse proizvodi ne služe samo da izgledate mlađe, već i da se dugoročno osećate mlado i zdravo. Nauka koju Jeunesse Global koristi je na najvećem svetskom nivou. Formule proizvoda su inovativne i rezultati podmlađivanja govore sami za sebe. Jeunesse Global je kompanija koja plasira kozmetičku liniju Luminesce koja ima u sebi faktore rasta iz ljudskih matičnih ćelija. Taj patent je zaštićen u svim zemljama sveta i može ga koristiti samo Jeunesse Global.
2014. godine je lansiran proizvod Instantly ageless, koji zateže bore i podočnjake u roku od 2 minuta. Postao je proizvod godine u Americi u svojoj kategoriji. Pozivam vas da prisusvujete kongresu u nedelju 9. aprila i dobijete sve informacije o celokupnom asortimanu proizvoda, a takođe i o sistemu poslovanja.