NaRa Cellulite Expert proizvodi

NaRa Cellulite Expert

Uspešna eliminacija celulita – NaRa Cellulite Expert

Tretman osmišljen od strane lekara, upotpunjen praktičnim znanjem međunarodno priznatog wellness instruktora, uz korišćenje preparata obogaćenih pažljivo odabranim biljnim komponentama i aktivnim sastojcima koji predstavljaju poslednja naučna dostignuća u kozmetologiji. Namenjen za korišćenje u kozmetičkim salonima, wellness i SPA centrima od strane terapeuta, kozmetičara, medicinskih radnika, lekara.

Mr sci Peđa Filipović
Mr sci Peđa Filipović
Wellness ambasador Srbije i Crne Gore, Osnivač WAPF Wellness Akademije

Dr Lenka Dražić
Dr Lenka Dražić
Stručni saradnik Hedera Vita terapeutik centra

Celulit – zdravstveni i estetski problem

Celulit je želatinasta masa sastavljena od vode, masti i velikog procenta štetnih materija (otrova), koji organizam ne izlučuje napolje već taloži ispod kože.To je spor degenerativni proces koji se odvija u potkožnom masnom tkivu i ukoliko se ne reaguje na odgovarajući način i na vreme, dovodi do opterećenja zglobova i ozbiljnih cirkulatornih smetnji. Bolest se manifestuje promenom izgleda kože, „narandžina kora“, koja kod žena vodi u veliki estetski i psihički problem.

Uzroci mogu biti:

  • Hormonskog porekla
  • Trudnoća
  • Prekomerna telesna težina
  • Nepravilan izbor i kombinovanje hrane.

Uspešno lečenje celulita zahteva procenu stadijuma bolesti i opšteg zdravstvenog stanja, dobar izbor vrste preparata i načina aplikacije.

Postoji nekoliko vrsta celulita. Najbitnije je znati razlikovati ih!

Vodeni celulit je najrasprostranjeniji oblikcelulita. Uglavnom ga prati pojava zadržavanja vode u organizmu, a sa njim obično ide i loša cirkulacija krvi. Koža ne samo da ima karakterističan izgled pomorandžine kore, nego je pored toga još i otečena. Rešenje za ovaj tip celulita jeste u poboljšanju cirkulacije.

NaRa Cellulite Expert priprema tretmana

Preporuka: Za eliminaciju vodenog celulita preporučuje se tretman mineralnom glinom. Glina deluje kao čistač, upija toksine iz tela. Između ostalih lekovitih svojstava, glina pozitivno utiče na stanje kože, a posebno je korisna za uklanjanje celulita i mršavljenje.

Adipozni celulit je celulit koji se vidi samo onda kada uštinete kožu ili kada postavite telo u određeni položaj, pa je zategnete. On nije bolan, bez ovih dodatnih pomoćnih radnji nije naročito uočljiv. Njega se najlakše možemo rešiti, jer je posledica loše ishrane i neaktivnog stila života koji uključuje mnogo sedenja.

NaRa Cellulite Expert tretman

Preporuka: Ručna anticelulit masaža je idealno rešenje za ovu vrstu celulita jer prstima i rukama pokušavamo da zgnječimo i usitnimo ružne grudvice pod našom kožom. Korišćenjem NaRa anticelulit proizvoda čiji aktivni sastojci ubrzavaju proces razbijanja masnih naslaga, možemo očekivati odlične rezultate.

Fibrozni celulit je najgora vrsta celulita i njegov najteži oblik. Radi se o tvrdokornom celulitu koji je jako uočljiv i koji stvara udubljenja i izbočine na telu koje su itekako vidljive golim okom. U nekim slučajevima, fibrozni celulit može biti i bolan. Rešiti se ove vrste celulita nije ni malo jednostavno, ali nije nemoguće – samo se morate zaista ozbiljno posvetiti tome.

NaRa Cellulite Expert vakum tretman

Preporuka: Maderoterapija drvenim oklagijama ravnomernim, ritmičnim pokretima stimuliše protok limfe i radi se svojevrsna limfna drenaža. Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje brže da radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina, pa i celulita. Pored maderoterapije tu je i vakuum terapija (vakuum čašice). Vakuum usisava deo kože i izvlači one dublje slojeve masnoće i celulita na površinu kože. U isto vreme, tu se povećava i aktivnost kapilara, tj. poboljšava se prokrvljenost i površinska cirkulacija.

Poverenje klijenata gradi se samo kvalitetnom uslugom.

NaRa Cellulite Expert proizvodi

NaRa Cellulite Expert linija sadrži nekoliko proizvoda čijom se kombinacijom i redovnom primenom nastoji rešiti problem nataloženih masnih naslaga i celulita, ali i sprečiti pojava novih. Kombinovana primena preparata ove linije nam pomaže da tretiramo celulit različitog oblika i stadijuma i ostvarimo efekte na više nivoa: vidna redukcija celulita, smanjenje masnih naslaga, zatezanje i učvršćivanje kože, ubrzavanje cirkulacije i metabolizma, eliminacija viška nakupljene tečnosti i toksina u tretiranoj regiji.

86 od 100 ispitanica potvrdilo je da na svakoj kritičnoj zoni nakon 6 tretmana NaRa Cellulite Expert izgubilo od 5 do 15 cm, a celulit je vidno smanjen i razbijen.

Kupite NaRa set na Sajmu kozmetike, 12. i 13. oktobra sa popustom od čak 50%.
Redovna cena seta: 262 € (37.000 RSD) + 20% pdv
Sajamska cena seta: 131 € (18.500 RSD) + 20% pdv