Najbolji kreator masaža na Sajmu kozmetike

Masaža

Peđa Filipović, učitelj i kreator masaža i wellness koncepta Peđa Filipović, učitelj i kreator masaža i wellness koncepta, autor programa. Predavač u školi masaže „Professional“. Osnivač Wellness akademije. Idejni tvorac wellness koncepta „Professional“ i selfness koncepta „Spoznaj samoga sebe“. Tvorac wellness koncepta i edukator terapeuta u specijalnim bolnicama Banja Koviljača i Ribarska banja, hotelu Mediteran u Bečićima, autor više tretmana i edukator terapeuta u Termama Tuhelj u Hrvatskoj i Termama Olimia u Sloveniji.

Masaža AI CHI

Ai Chi (Energija ljubavi) by Jun Konn

Prvi put u našoj zemlji i u regionu na kongresu kozmetike!

Jun Konn i Peđa FilipovićInteraktivna radionica koju vodi Peđa Filipović, učitelj i kreator masaža i jedini licencirani instruktor za sada u našoj zemlji i na prostoru ex Yu od strane autora metode. Predavanje i radionica organizovani su od strane Wellness akademije Peđa Filipović i Magazina Masaža.

Pod sloganom: Volimo i iskoristimo potencijal naših lekovitih termalnih voda u cilju očuvanja zdravlja, pobede stresa i pomoći kod raznih tegoba, upoznaćete se sa izuzetnom metodom japanskog autora koja harmonizuje protok životne energije u energetskim meridijanima i prevladava energetske blokove u „čvorovima tela”. Iako se vežbe rade u termalnoj vodi, izuzetan efekat daju i pri korišćenju na tlu. Kombinacija Tai-Chia, shiatsua, joga disanja sa hidromasažom koja se ostvaruje u toploj vodi, dobitna je kombinacija za regeneraciju čitavog tela, kako fizički, tako mentalno i duhovno.

Ai Chi sertifikat instruktora Do sada je Peđa Filipović Ai Chi inkorporirao u wellness programe Banje Koviljače, Terme Tuhelj u Hrvatskoj i Terme Olimia u Sloveniji gde se sa posebnim uspehom primenjuje.
Dobro došli sa energijom ljubavi u energiju ljubavi!

Wellness Akademija Peđa Filipović – WAPF
011 2620 802, 063 7704 255www.pedja-filipovic.netwellnessakademijapf@gmail.com