Najava 37. Sajma kozmetike, 08. i 09. oktobar 2022. godine

Beograd, 14. maj 2022. – 37. izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 08. i 09 oktobra 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 3. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih.

Veliki broj brendova obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Ponuda na Sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na Sajmu ćete sigurno pronaći:

  • profesionalnu kozmetiku za negu kože;
  • profesionalnu kozmetiku za negu kose;
  • profesionalne makeup proizvode;
  • gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art;
  • aparate najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na Sajmu kozmetike.

Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako bi bili zdravi i negovani. Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete.

Ukoliko ste u potrazi za novitetima, Sajam kozmetike je opet pravo mesto za vas.

Mnoge firme na Sajmu predstavljaju:

  • novitete;
  • vrše promocije svojih proizvoda;
  • demonstriraju metode rada.

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote 08. i 09. oktobra 2022. morate biti na Beogradskom sajmu u Hali 3. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada.

Za sve one koji žele da se edukuju, nauče nove veštine i steknu sertifikate za njih, to će moći da urade u okviru KONGRESA.

Raspored predavanja na 37. Sajmu će uskoro biti objavljen.

Na Sajmu kozmetike očekuje vas veliki broj zanimljivih dešavanja:

  • Beogradska frizerska jesen
  • Open space edukacije

Ukoliko se interesujete da postanete IZLAGAČ, više informacija možete saznati putem OVOG linka. 

Zakupite predavanje na Kongresu kozmetike (za IZLAGAČE).

Ukoliko se interesujete za Sajam kao POSETILAC, više informacija možete saznati putem OVOG linka.

Posetite Sajam kozmetike i nege kose, 08. i 09. oktobra 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 3 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa Sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.