Masterklas: MIKROBIOMI – nova era u kozmetičkoj industriji

Beograd, 06. novembar 2020. – Ne propustite priliku da naučite nove veštine u okviru predstojećeg 35. sajma kozmetike Dodir Pariza koji će se ove godine po prvi put realizovati u digitalnom i virtuelnom formatu od 21. do 30. novembra 2020.

 U okviru kongresnog dela – posetioci će imati priliku da steknu nova znanja i veštine kupovinom i slušanjem masterklasova, ali i putem besplatnih panel diskusija i online webinara.

 Jedan od masterklasova koji možete pogledati u okviru Kongresnog dela sajma jeste „MIKROBIOMI – nova era u kozmetičkoj industriji“. Mikrobiomi označavaju zajednicu mikroba koji žive na našoj koži i u našem organizmu i predstavljaju one mikroorganizme koji omogućavaju ozdravljenje našeg tela i čine našu kožu zdravom i lepom. Ukoliko dođe do poremećaja ove zajednice, na koži može nastati problem, pa čak i neke bolesti.

 Za odslušani masterklas omogućen je i CIDESCO sertifikat.

Masterklas drži Dr Vera Zec, direktor i profesor na Aquatonale Beauty Academy International; direktor nastave i profesor na iMaster eAcademy International, Singapur; predavač na: Internacionalnom kongresu naučne kozmetologije, Sao Paolo 2013, Kristalna statua; Kongresu ozonoterapije, Rim 2015; Global Beauty Forum kongresu, Rim 2011; Dva predavanja na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rio de Žaneiro 2011; Seminaru SPA i wellness, Seul 2005, Zlatna plaketa; Dva predavanja na Kongresu kozmetike, Tajvan 2001.

 Prijava na 35. sajam kozmetike vrši se putem sledećeg linka: https://bit.ly/368trrK