Mali Dodir Pariza 27.-28.10.2012.

Mali Dodir Pariza
Sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja
27. i 28. oktobar 2012.
Hotel Mediteran, Bečići, Crna Gora

Sajam kozmetike "Mali Dodir Pariza" - 27.-28.10.2012. hotel Mediteran, Bečići

Nakon uspešno održanog beogradskog Dodira Pariza, 20. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja pozivamo Vas da posetite mali Dodir Pariza u Bečićima, 27. i 28. oktobra u hotelu Mediteran.

13. i 14. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma održan je 20. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja. Na preko 3000 kvadrata izložbenog prostora svoje proizvode i usluge predstavilo je 190 izlagača iz regiona. Preko 20000 posetilaca uživalo je u bogatom programu i u bogatoj ponudi koju su pripremili izlagači.

U oktobru mesecu, sajam kozmetike mali Dodir Pariza održaće se po prvi put u Crnoj Gori. Bićete u prilici da se upoznate sa svim onim što je dobro i kvalitetno u oblasti kozmetike, nege kose, estetike, wellnessa i zdravlja. Sajam mali Dodir Pariza doneće mogućnost povezivanja regiona i pružiće uslove za brži i sveobuhvatniji napredak.

Izlagači sa beogradskog sajma iz celog regiona bivše Jugoslavije, ali i iz Evrope, kao i vodeće crnogorske firme industrije lepote predstaviće Vam se u hotelu Mediteran u Bečićima. Osetite deo atmosfere tradicionalnog sajma Dodir Pariza, posetite mali Dodir Pariza u hotelu Mediteran, 27. i 28. oktobra.

Napomena: ulaz na sajam mali Dodir Pariza je besplatan.