Makeup Atelier Paris workshop

Makeup Atelier Paris workshop

Strobing efekti na koži
Kako koristiti airbrush u šminkanju
Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima

U sklopu Sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza biće održan Makeup Atelier Paris workshop na kom će biti prezentovano sledeće:

  • Strobing efekti na koži
  • Kako koristiti airbrush u šminkanju
  • Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima

Prezentaciju će raditi Oxana Novakovici, makeup artist i Makeup Atelier Paris menadžer. Makeup Atelier Paris je dobro poznati makeup brend posebno popularan među profesionalnim šminkerima. Proizvodi ovog brenda ipak nisu namenjeni samo profesionalnim šminkerima već svima onima koji vole makeup. Workshop će biti održan u subotu, 14. oktobra od 15 do 16:30 u Kongresnoj sali 2.

Oxana Novacovici Oxana Novacovici je makeup artist i trener sa dugogišnjim iskustvom. Pored toga što je zvanični predstavnik brendova Makeup Atelier Paris, Nastelle, Mehron, Cascade of Colours stvorila je brend Lectii de machiaj (Make-up lessons) i osnivač je Škole Makeup Atelier Paris u Rumuniji. Oxana drži prezentacije i predavanja u mnogim zemljama Evrope: Rumunija, Mađarska, Češka, Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Slovačka gde promoviše i razvija nove makeup tehnike. Pored edukovanja drugih (preko 500 studenata je prošlo neku od obuka koje Oxana drži), Oxana neprestano radi i na svojoj edukaciji pa redovno poseđuje profesionalne kurseve širom sveta. Oxana je autor brojnih tekstova u magazinima u Rumuniji, Mađarskoj i Srbiji. Uređuje blog Lectii de machiaj (Make-up lessons). Autor je brojnih publikacija i step by step tutorijala. Partner je WBA u Rumuniji, kao i Internacionlanog kongresa stilista. Oxana je bila član žirija na brojnim makeup takmičenjima.

U iščekivanju Sajma kozmetike i workshop-a pogledajte rad Oxane Novakovici:

Oxana Novacovici radovi


Svetlana Viznuk Pored workshopa Makeup Atelier Paris brend će vršiti celodnevne prezentacije na svom štandu. U subotu, 14. oktobra prezentacije će držati Svetlana Viznuk, posebno cenjena i poštovana među makeup artistima, onima koji su tek na početku karijere, jer je poznata po nesebičnom deljenju znanja, ali i među šminkerima sa puno iskustva i rada iza sebe sa kojima razmenjuje iskustva i uvek otkrije neku novu „caku”. Svetlana iza sebe ima bogatu karijeru i sjajne reference. 2012. osvojila je zlatnu medalju na Svetskom kupu „Hairdressing world championship” OMC 2012. u Italiji, a iste godine postala je evropski makeup šampion na takmičenju u Sank Petersburgu u Rusiji. Danas Svetlana drži makeup kurseve i masterclass predavanja u International Makeup Centru u Beogradu čiji je i koosnivač.
U iščekivanju sajma kozmetike pogledajte Svetlanin predlog šminke za profesionalno fotografisanje:

Svetlana Viznuk radovi


U nedelju, 15. oktobra, na štandu Makeup Atelier Paris prezentacije će držati Anđelina Stamenković i Marija Jovanović. Anđelina i Marija, dobro poznata imena u svetu makeup-a, već pet godina u Nišu sa velikim uspehom vode edukativni centar renomirane pariske kuće Makeup Atelier Paris. Kao licencirani predavači i demonstratori kuće koju je osnovala Helen Quelle, njih dve su „stvorile” više desetina šminkera sposobnih da se samostalno ili kao asistenti bave ovim predivnim poslom. Desetak godina iskustva i rada bilo je dovoljno da se Anđelina i Marija popnu u sam vrh artista jugoistočne Srbije, a njihova imena i nisu nepoznata ni u balkanskim okvirima.

Anđelina Stamenković radovi

Marija Jovanović radovi


Na Sajmu kozmetike biće prisutan veliki broj makeup brendova. Pored Makeup Atelier Paris brenda svi zainteresovani biće u prilici da prate prezentacije na štandovima: NYX Professional makeup, City Color cosmetics, Martinović kozmetika, Etre Belle, Eveline cosmetics i mnogi drugi.