Luxury eye - najbolje vestačke trepavice

Luxury Eye promo cene na 33. sajmu kozmetike

Luksuzni brend Luxury Eye je konačno stigao!

Promotivne cene proizvoda Luxury Eye by Helga Halapi na Unitech štandu na Sajmu kozmetike 6. i 7. aprila

Luxury eye - najbolje vestačke trepavice

Profesionalcima koji prate dešavanja u svetu trepavica, ime Helga Halapi nije nepoznato, ali onima koji tek zalaze u ovaj svet ili žele da zakorače, reći ćemo nešto više o njoj.

Helga Halapi dolazi iz Kartertona, grada u Velikoj Britaniji, gde ima i svoj salon. Kako sama kaže, u svet trepavica zakoračila je 2014. godine i on je postao njena ljubav i strast od prvog trena. Zato je odlučila da nastavi sa usavršavanjem. Zahvaljujući svom talentu i ljubavi prema svom poslu, vrlo brzo je postala jedna od najboljih u svetu, a njena karijera je i dalje u usponu. Od 2016. godine učestvuje na prestižnim takmičenjima i osvaja prva mesta. Tako je 2016. osvojila prvo mesto u Budimpešti u kategoriji 4-6D, zatim na najvećem takmičenju u Velikoj Britaniji u kategoriji dramatic volumen odnosi pobedu, u Parizu u volume kategoriji osvaja drugo mesto. Svoju ljubav i veštinu odlučila je da prenese drugima pa počinje i sama da obučava. Postala je edukator u novembru 2016. godine. Danas je jedan od najpoznatijih internacionalnih sudija na takmičenjima lash artista.

Luxury Eye by Helga Halapi

U potrazi za najkvalitetnijim svilenim trepavicama i alatom za rad, Helga Halapi je pokrenula vlastiti asortiman visokokvalitetnih proizvoda. Danas Luxury Eye ima dvanaest distributera i dvanaest trenera širom sveta.

Luxury eye vestačke trepavice

Potražite sve što vam je neophodno za rad na jednom mestu, na Unitech štandu. Neka luksuz i kvalitet budu ono što vas razlikuje od drugih!

Budite u toku, pratite Instagram stranicu Luxury Eye Srbija!

Luxury Eye by Helga Halapi ditributer Srbija