Joseph Koniak i Stephen Hamilton na 23. Sajmu kozmetike

DIVA PROFESSIONAL STYLING PREDSTAVLJA JOSEPHA KONIAKA I STEPHENA HAMILTONA

Od svog osnivanja pre više od 8 godina DIVA professional Styling se specijalizuje u proizvodnji kvalitetnih električnih proizvoda za frizere. Trenutno prisutna na 30 evropskih tržišta, Diva Professional Styling se rapidno širi na ostala tržišta čemu značajno doprinosi veliki publicitet koji ovoj kompaniji daju neka od najvećih imena iz sveta lepote i oblikovanja kose.

Proces razvijanja brenda prate događaji edukativnog karaktera, poput seminara, radionica ili prezentacija.

DIVA Professional Styling

DIVA Professional Styling je proizvodnju profesionalnih električnih aparata za oblikovanje kose dovela na potpuno novi nivo. Vodeći se inovativnošću i sarađujući sa najboljim svetskim stilistima, DIVA tim kreira proizvode vrhunskih performansi, pogodne za kreiranje frizura za sve prilike, za klasičan, moderan ili dramatičan izgled. Aparati su konstruisani u skladu sa modernom tehnologijom koja ne oštećuje kosu i ne narušava njen prirodni balans. Pogodni su za profesionalnu i kućnu upotrebu.

Joseph Koniak Ispred kompanije DIVA, višestruko nagrađivani londonski stilista, Joseph Koniak će deo glamura londonskih modnih pista doneti i na predstojeći sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza, gde će svoje višegodišnje iskustvo u radu sa poznatima iskoristiti da bi prezentovao kako pomoću DIVA aparata za stilizovanje kose jednostavno kreirati look-ove za modne piste, ali i za svaki dan. Joseph Koniak je dugogodišnji saradnik i edukator za DIVA Professional Styling. Radio je kao stilista u filmovima: Skyfall, Batman, The Dark Knight, Dark Shadows, Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Mamma Mia i mnogim drugim.

Sarađivao je sa mnogim poznatim modelima, ličnostima i kreatorima: Kate Moss, Naomi Campbell, Helena Christiansen, Hugh Laurie, Christian Dior, John Galliano, Louis Vuitton, Oscar De La Renta, Pepe Jeans London, Stella McCartney, Viviene Westwood, Giorgio Armani, Vera Wang i mnogim drugim.


Stephen Hamilton Stephen Hamilton, još jedan saradnik i edukator za DIVA Professional Styling, ima uglednu reputaciju profesionalnog stiliste, frizera i make-up umetnika. Tokom dugih godina iskustva, postao je veliki obožavatelj DIVA Professional Styling aparata za oblikovanje kose, koje često koristi u svom radu. Kako sam kaže: DIVA proizvodi pružaju sjaj, volumen i oblik, dodajući glamur čitavoj tehnologiji stilizovanja kose.

Stephen Hamilton je prisutan više od 30 godina u industriji oblikovanja kose, učio je od velikih imena poput Vidal Sassoona i Molton Browna. Zahvaljujući izuzetnom talentu, Stephen ima veoma uspešnu karijeru. Radio je projekte za televizije BBC i MGM, humanitarni događaj Ant and Dec’s Text Santa (za prikupljanje sredstava za 6 britanskih dečijih humanitarnih udruženja), Dancing on Ice i mnogo drugih. Stephen je popularan među poznatim imenima sa javne scene, poput britanske pop zvezde Jamelie i grupe PetShop Boys. U okviru njegove liste klijenata nalaze se i modna kuća Burberry i glumica Kristin Scott Thomas.

U najnovijim prezentacijama koje radi za DIVA Professional Styling, Stephen demonstrira svoje veštine na seminarima širom sveta. Na ovakvim prezentacijama, Stephen publici pokazuje na praktičan način kako je lako biti kreativan sa kvalitetnim aparatima za oblikovanje kose.