negovana frizura

Izlagači kozmetike za kosu na 34. sajmu

Izlagači kozmetike za kosu na ovogodišnjem Sajmu oduševili su posetioce!

Na ovogodišnjem 34. sajmu kozmetike “Dodir Pariza”, bio je predstavljen do sada najveći broj izlagača kozmetike za kosu. Nega kose je jednako važna, baš kao i nega lica – a to najbolje znaju pripadnice lepšeg pola. Ukoliko sa kosom nije sve kako treba, ne može ni najlepša haljina da nadomesti njen izgled.

Nega kose počinje pranjem kose, koji je prvi i osnovni korak. Ali nega kose je mnogo više od toga. Nije dovoljno da operete kosu i mislite kako će ona izgledati lepo i zdravo. U prilog tome ide i veliki broj preparata za kosu koji će negu kose komplentirati.

Ovogodišnji Sajam kozmetike predstavio je najbolje i najkvalitetnije proizvode za negu kose, a veliki broj posetilaca, upravo ide u prilog tome koliko su bili zadovoljni ponudom.

lepa kosa

Kozmetika za kosu ne čini samo vašu kosu lepom, već rešava i mnoge probleme kose, kao što su: perut u kosi, opadanje kose, volumen kose, oštećena kosa, ispucali krajevi i sl. Ukoliko zaista želite da imate blistavu i dugu kosu kao sa reklame, vaša kozmetika za kosu mora da se dopuni.

negovana frizura

Osim preparata za kosu, veliki broj izlagača predstavio je pribor i alat za kosu, kao što su: četke, češljevi, prese i fenovi za kosu. Idealno za sve one koji imaju frizerske salone i koji se bave ulepšavanjem kose.

Posetici Sajma mogli su da obiđu štandove preko 300 izlagača koji su se potrudili da ove godine budu dobro opremljeni i da svoje proizvode na što bolji način predstave posetiocima.

Sajam kozmetike i nege kose je mesto na kom možete da saznate sve o kosi što vas zanima.

Među najposećenijim štandovima ove jeseni bili su štandovi ove četiri kompanije!

Subrina professional

Subrina professional je poznat brend koji se kao takav izdvojio kao vodeći profesionalan brend za negu, kolorizaciju i stilizovanje kose. Najpoznatiji proizvod ove kompanije su svakako farbe za kosu. Osim farbe, paleta proizvoda za kosu je velika i tu spadaju razni preparati za negu kose, kao što su šamponi, balzami i serumi. Osim toga, u ponudi ovog brenda nalaze se i alati i pribor za profesionalne frizere, kao i oprema za frizerske salone.

Ono što odlikuje Subrinu jeste veliko iskustvo, konstantno istraživanje, edukacija i razvoj, kao i visok kvalitet uz vrlo pristupačne cene. Posetioci su imali prilike da uživaju u lepo opremljenom štandu i da dobiju sve odgovore na pitanja koja ih muče, a tiču se nege kose.

Ovotaris

Ovotaris kozmetika ima široku paletu proizvoda za negu kose, lica i tela. Kao mlada kompanija izdvojila se po tome što su svi proizvodi Ovotaris kozmetike dizajnirani kao prirodne, složene biljne formule, sa veoma visokom koncentracijom aktivnih supstanci. Šampon za kosu Vlasilan postao je za vrlo kratko vreme proizvod bez kog ne možete zamisliti adekvatnu negu i brigu oko svoje kose, dok u isto vreme šampon tretira probleme vaše kose. Iz tog razloga, šamponi za kosu su podeljeni na formulu A i formulu B. Ukoliko imate problem sa opadanjem kose i peruti u kosi, formula A za vrlo kratak period rešava oba problema. Za samo tri nedelje vaša kosa dobija sjaj, bez tragova peruti u kosi, a gubitak kose postaje vaša prošlost. O uspešnosti ovog šampona, govori veliki broj zadovoljnih korisnika. Šampon formule B regeneriše i jača koren kose, dok u isto vreme potpomaže rast kose. Vaša kosa počinje da raste brže nego što ste mogli očekivati. Ono što je najjači adut ovih šampona je taj što su sastojci potpuno prirodni i ne sadrže štetne sastojke, poput parabena, sulfata i silikona. Najjači utisak samog štanda Ovotaris bio je jako lep i osmišljen prostor i ljubazne devojke koje su strpljivo svakom posetiocu posvetile posebnu pažnju. Ovo je bila prva godina u kojoj Ovotaris nastupa na Sajmu kozmetike i kako kažu “Njihova očekivanja su prevaziđena!”

Hedera vita

Vizija kompanije Hedera vite je “Biti lider u proizvodnji i prodaji prirodnih kozmetičkih proizvoda, što podrazumeva pre svega kvalitet i inovativnost. Razumeti potrebe i zahteve kupaca. Trajno negovati temelje na kojima smo izgradili uspeh: iskrenost, poštenje, inovativnost, poverenje i profesionalnost”. To će vam zaposleni prvo reći ukoliko ih pitate nešto više o njihovom poslovanju. Od drugih se izdvajaju po velikom broju proizvoda za telo, kosu i lice. Većina proizvoda u svom sastavu sadrži preko 75% prirodnih sastojaka. U proizvodnji koriste samo sveže, farmaceutski ispravne sirovine, hladno ceđena biljna ulja, biljne ekstrakte, tinkture i sveže biljke. Samo neki od preparata za kosu koji se nalaze u njihovom asortimanu su: šamponi za kosu, serumi, maske i sprejevi za kosu. Samo neki od sastojaka koji se koriste pri izradi su makadamija i argan ulje. Štand Hedera Vita bio je bogato opremljen, baš iz razloga što je ponuda ove kompanije raznovrsna i mnogobrojna. Ono što smo mi mogli da primetimo jeste da je na samom štandu sve vreme bila velika gužva i da je takva poseta i zainteresovanost oduševila predstavnike ove kompanije.

Procut

PROCUT je firma koja se bavi distribucijom i prodajom frizersko kozmetičke opreme i preparata najpoznatijih svetskih brendova. Od jednog frizerskog salona Pro-cut se razvio u kompaniju sa više salona, dok su u isto vreme postali generalni zastupnici nekih od svetskih vodećih brendova.

Kao zaključak o Sajmu kozmetike koji je nedavno završen možemo sa ponosom da kažemo da su izlagači kozmetike za kosu imali svoje uspešno predstavljanje i da su svojim nastupom došli do mnogo većeg broja svojih potencijalnih i vernih kupaca.

Tekst preuzet sa sajta: sveokosi.com