Predstavljamo izlagače na 37. Sajmu kozmetike: NOREL Dr Wilsz Cosmetics Laboratorija

NOREL Dr Wilsz Cosmetics Laboratorija je Poljska kompanija sa preko 50 godina tradicije i iskustva u profesionalnoj nezi lica i tela. Sarađuje sa vodećim stručnjacima iz oblasti dermatologije, kozmetologije i biotehnologije. Rezultat ovog rada je više od 25 tretmana za kozmetičke salone, sobe za masažu, Wellness i SPA centre. Kao dodatak svim tretmanima, Norel je kreirao i sveobuhvatan program kućne nege koji obuhvata više od 70 proizvoda za lice i telo. 

Norel je poznat po svojim inovativnim, originalnim receptima i tehnikama. Kao prvi u Poljskoj pre skoro 20 godina kompanija je uvela kozmetiku za mršavljenje koja pomaže u borbi protiv celulita i strija, i podržava tretmane za oblikovanje tela. Norel je prva poljska kompanija koja je proizvodila kozmetiku sa ceramidima, hijaluronskom kiselinom i tokotrienolom. 

Norel Cosmetics Laboratorija je takođe prva Poljska kompanija koja je razvila Wellness programe. Koriste ih renomirani SPA i Wellness centri, kao i klinike širom zemlje. 

Osnovni sastojci su poljski prirodni resursi, kao što su tresetno blato, bilje, so i salamura. 

U ponudi ćete između ostalog pronaći i aromatične tretmane za lice i telo na bazi čokolade, kafe, brusnice, kokosa i citrusa, kao i širok spektar tretmana protiv celulita i oblikovanja figure na bazi: algi, cimeta i lekovitih glina. 

Drago nam je što je Norel kozmetika zadobila Vaše poverenje i godinama je nagrađivana od strane profesionalaca u našem poslovnom sektoru. 

Vise informacija o bredu mozete dobiti na mail [email protected] ili na web sajtu www.byotea.rs 

GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA BALKAN FASHION ROOM KRALJEVO ZA SRBIJU, BIH, MAKEDONIJU, CRNU GORU.

OČEKUJEMO VAS NA SAJMU KOZMETIKE „DODIR PARIZA“ 08.I 09. OKTOBRA, U BEOGRADU.