Izbor za Miss Top Tann

Izbor za Miss Top Tann

Miss Top Tann

Po prvi put ovog proleće na 31. međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – „Dodir Pariza“ biće održan i spektakularni izbor za Miss Top Tann. Izbor za Miss Top Tann organizuje se pod pokroviteljstvom kompanije Fresh Cosmetics d.o.o. iz Beograda i održaće se 13. maja 2018. u Hali 3 Beogradskog sajma.

Do 05. maja 2018. godine sve zainteresovane devojke starosti od 18 do 30 godina mogu da se prijave i da se bore za laskavu titulu Miss Top Tann, koja će najuspešnijoj među kandidatkinjama doneti brojne vredne nagrade. Ukoliko ste komunikativni, odgovorni, tolerantni i prijatnog izgleda (poželjno je da Vam je ten preplanuo) onda je ovo prava prilika za Vas da postanete zaštitno lice nekog od kozmetičkih brendova koji su prisutni na našem tržištu.

Kompanija Fresh Cosmetics d.o.o. koja je organizator takmičenja Miss Top Tann, uspešno posluje na našem tržištu od 1999. godine. Prodaja solarijuma i prateće opreme, montaža i servis, njihova su primarna delatnost, a poslovna politika kojom se svih ovih godina vode jeste kvalitet artikala koje nude, kao i visok nivo usluge koju pružaju.

Osim generalnog pokrovitelja, kompanije Fresh Cosmetics d.o.o. garancija da ćemo svi zajedno imati priliku da uživamo u zanimljivom i kvalitetnom nadmetanju najlepših devojaka su i ostali naši sponzori: MegaSun premium studio za sunčanje, Top laseri, Chocholate Brown i Asther kozmetika, a pozivamo i druge izlagače na 31. međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ da nam se pridruže, kako bi nagrade bile još vrednije.

Osnovna pravila i garancije:

» Organizator manifestacije zadržava pravo da odlučuje o izboru devojaka koje ulaze u prvi krug takmičenja.
» Devojke za koje organizator odluči da mogu učestvovati u izboru za Miss Top Tann biće obaveštene putem emaila ili telefona.
» Osnovni podaci poslati u prijavi, kao i fotografije biće objavljene na posebnoj stranici sajta takmičenja.
» Kontakt podaci (telefon, email i drugo) nikada neće biti javno objavljeni.
» Organizator takmičenja zadržava pravo da fotografije devojaka koristi u svrhu marketinških aktivnosti vezanih za sam događaj.
» Fotografije niti bilo koji drugi podatak neće biti korišćen u bilo koje druge svrhe, sem za izbor Miss Top Tan.