INGENII professional cosmetics proizvodi

INGENII professional cosmetics

INGENII professional cosmetics – novo na našem tržištu, promocija na Sajmu kozmetike

INGENII professional cosmetics proizvodi

INGENII profesionalnu kozmetiku proizvodi BJB kompanija iz Poljske koja je osnovana 2001. godine. Cilj ove kompanije je proizvodnja preparata koji su što kompatibilniji sa kožom, što prirodniji i što univerzalniji. Zbog tako složenog zadatka, farmaceutima i hemičarima u BJB timu bilo je potrebno punih pet godina kako bi stvorili proizvod koji je prirodan, a dovoljno stabilan sa minimalnom količinom konzervansa i stabilizatora.

Konzervansi i stabilizatori koji se koriste u najvećem procentu su prirodnog porekla.

U sastav Ingenii proizvoda ne ulaze sastojci koji oksidiraju na vazduhu, pa samim tim na bočicama ne postoji oznaka rok trajanja od otvaranja bočice, već je rok trajanja 30 meseci od datuma proizvodnje. Bočice su napravljene sa vakuum mehanizmom, tako da vazduh ne dolazi u kontakt sa proizvodom, a klip koji se pomera unutar bočice omogućava da se iskoristi svaki gram preparata.

U sklopu BJB kompanije postoje i kozmetički saloni, pa su svi proizvodi testirani isključivo na ljudima dobrovoljcima. Nijedan proizvod nije testiran na životinjama.

Još jedan veliki plus za ovu kompaniju je da proizvodi male količine proizvoda konstantno, veće količine koje su za izvoz proizvode se po porudžbini distributera, pa su uvezene zalihe uvek sveže.

INGENII professional cosmetics proizvodi

Ingenii proizvodi su prošli sve analize EU i dobijeni su svi potrebni sertifikati. Distribucija Ingenii proizvoda je počela širenjem po zemljama EU. Prvobitna ideja je bila da se rašire po celoj Evropi, a kasnije i Aziji.

BJB kompanija želi isti kvalitet za sve i ne postoji proizvodna linija za različita tržišta, ne postoji prvi i drugi red kvaliteta. Srbija je prva zemlja van EU koja ima distribuciju ovih proizvoda, a kvalitet je isti kao u Francuskoj, Nemčkoj, Poljskoj… Kvalitet proizvoda i njen prirodni sastav prepoznati su od strane Japanaca i Koreanaca, tako da se Ingenii proizvodi još ne nalaze u svim salonima širom Evrope, a već je počela distribucija u Aziji.

Danas vam predstavljamo Hidrofilno ulje. Ovo ulje čisti, hidrira i glača kožu, takođe savršeno skida dnevnu i noćnu vodootpornu šminku. Formula je napravljena tako da je ulje kombinovano sa vodom, pa je preparat rastvorljiv i u uljima i u vodi. To bi značilo da je pogodan za sve tipove kože, jer ne ostavlja mastan sloj na koži, ne zapušava pore, već čisti, ishranjuje kožu i vraća joj optimalnu pH vrednost. Ovo ulje mogu koristiti tinejdžeri i osobe sa problematičnom kožom, jer rastvara sebum nakupljen u komedonima i proširenim porama, pa svakodnevnim korišćenjem ovog ulja dolazi do rastapanja i omekšavanja čepova, koža se čisti na jedan nežan i prirodan način.

INGENII professional cosmetics

U sastav ovog preparata ulazi nekoliko vrsta prirodnih ulja koja omekšavaju epidermis i jačaju lipidnu zaštitnu barijeru kože. Tokoferol ima antioksidantna svojstva, usporava foto-starenje, smiruje upalu i prokrvljuje kožu. Squalen je prirodni emolijens. On koži daje fleksibilnost, mekoću, hidrantnost, ishranjuje kožu i ubrzava cirkulaciju. Hidrofilno ulje se može koristiti i za svakodnevnu kućnu negu i u salonima za pripremu kože pre tretmana.

Drugi preparat koji se posebno ističe u ovoj kolekciji jeste Aktivni serum. Ovaj serum je napravljen od posebno odabranih aktivnih sastojaka. Stimuliše regeneraciju vezivnog tkiva i jača proteinsko – lipidnu strukturu kože. Zahvaljujući bogatoj kombinaciji sastojaka ovaj serum je odlično rešenje za prevenciju protiv opuštanja kože, pružajući joj čvrstinu i elastičnost. Zahvaljujući jakoj koncentraciji puževe sluzi deluje regenerativno, antibakterijski, pa se može koristiti u tretmanima lečenja akni i bubuljica, lifting tretmanima, tretmanima za otklanjanje ožiljaka, strija, za brže zarastanje rana, za ujednačavanje tena, posle tretmana PLAZMA PENOM.

Pored puževe sluzi, kompleksa vitamina i minerala u ovom serumu se nalazi ekstrakt soje i ekstrakt algi koji stimulišu proizvodnju kolagena, elastina, regenerišu kolagena vlakna, fibroblaste i štite od foto-starenja.

INGENII professional cosmetics proizvodi

Aktivni serum se može koristiti za svakodnevnu kućnu negu, što se tiče bora, rezultati će biti vidljivi već nakon mesec dana korišćenja, za ožiljke po licu nastale od akni i bubuljica potrebno je nanositi serum minimum dva meseca i to u kombinaciji sa kremom. Što se tiče ožiljaka od operacija potrebno je koristiti serum oko šest meseci u kombinaciji sa maskom, masku u ovom slučaju treba koristiti umesto završne noćne kreme. Strije će se otkloniti tek posle punih devet meseci korišćenja seruma i maske.

Ukoliko se serum koristi u salonu, rezultati će biti vidljivi već nakon prvog tretmana. Serum je potrebno unositi ultrazvučnim talasima, nano iglicama, mezopenom ili mezoporacijom.

Prilikom korišćenja ovih seruma proces starenja se usporava, za redovnu primenu u periodu od mesec dana, starenje će se usporiti za 1,8 godina, a ukoliko se koristi dva meseca, proces starenja će se usporiti 5,5 godina.

Nakon dva meseca korišćenja efekat umanjenja bora i poboljšanja kože se vidi na bilo kojoj koži, bilo kog starosnog doba i pola.

INGENII professional
INGENII professional cosmetics proizvodi