Style for color

Herba Market predstavlja novitete na 33. Sajmu

HERBA MARKET doo jedan od vodećih uvoznika i distributera frizerskog pribora, alata i kozmetike za kosu najpoznatijih svetskih proizvođača osnovan je 1990. Kao direktni uvoznik i zastupnik, Herba Market nudi najniže cene na našem tržištu. Svi proizvodi su atestirani i sa obezbeđenim servisom i garancijom.

Style for color

Herba Market je generalni distributer poznate italijanske profesionalne kozmetike za negu kose Professional By Fama, sa kojom posluje već 12 godina, a u čiji kvalitet proizvoda su se već uverili frizeri širom Srbije.

Od noviteta iz PBF na Sajmu kozmetike, 6. i 7. aprila predstaviće STYLEFORCOLOR- NOVI KONCEPT STILIZOVANJA FARBANE KOSE, koji predstavlja novi vid stilizovanja farbane kose, kao i kontrole volumena i ukovrdžanosti.

Osim preparata Professional By Fama, Herba Market u ponudi ima i kozmetiku za kosu turske kompanije Fonex, kao i proizvode za negu muške brade. Izdvojili bismo proizvode za KERATINSKO ISPRAVLJANJE KOSE, preparate za negu kose sa arganom i proteinima svile i proizvode za stajling kose u vidu gelova, voskova i krema. Fonex kozmetika se odlikuje kvalitetom i veoma pristupačnim cenama.

U ponudi Herba Marketa mogu se pronaći i različite varijante prirodne i sintetičke kose za nadogradnju, najboljeg kvaliteta (kosa na tresi, u pramenovima, sa klipsama, na lepljenje, repovi, šiške, itd.), inventar za frizerske salone (stolice, šamponjere, radna kolica, itd.), električne uređaje i aparate za frizere (haube, klimazoni, prese, uvijači, italijanski fenovi kompanije Gammapiu i FKF, itd.), veliki izbor četki za kosu (četke kompanije Ponzini iz Italije svih ovih godina dokazuju svoj kvalitet), frizerske i kozmetičke kofere firme Sunrise Case, kao i sav ostali pribor potreban frizerima. Pored frizerskog alata i pribora, u Herba Marketu možete kupiti i pribor za depilaciju italijanske kuće Skin System.

Na Sajmu kozmetike Herba Market će predstaviti nove, pljosnate četke za kosu, koje se po prvi put pojavljuju kod nas, a čijom upotrebom se mogu formirati interesantne prirodne lokne.

Kao i ranijih godina i na ovom Sajmu kozmetike Herba Market će nuditi proizvode po sniženim, sajamskim cenama, a popusti će se kretati i do 30%, u zavisnosti od ponuđenog artikla.

Potražite Herba Market na štandu 139!