Gernetic online webinar: Antiage tretman na 35. sajmu kozmetike

Beograd, 06. novembar 2020. – Naša koža stari zbog mnoštva različitih razloga. Neki od tih razloga su neizbežni i ne mogu se promeniti. Međutim, druge je moguće u određenoj meri kontrolisati kroz holistički pristup prevenciji.

Razumevanje načina na koji unutrašnji i spoljni faktori utiču na strukturu i funkciju kože mogu pomoći pri donošenju izbora tretmana i prevencije. 

Pre svakog Gernetic tretmana pomoću specijalno formulisanog kartona uzimamo anamnezu od klijenta I na taj način uvek individualizujemo tretman. Gernetic proizvodi koji su označeni  kao anti-aging – protiv starenja, obuhvataju grupu  kozmetičkih preparata koji  sadrže različite aktivne supstance i imaju odgovarajuću namenu.  Osim toga ovi proizvodi imaju prednost u odnosu na druge preparate sa tržišta jer koriste posebnu tehnologiju usitnjavanja aktivnih principa tako da oni kao nanomolekulski usitnjene komponente prolaze kroz stratum corneum do derma (neki čak i do mišića) i direktno deluju na fibroblaste odnosno na zdravlje ćelije fibroblasta. 

Pogledajte ovaj revolucionarni online tretman samo u okviru digitalnog i virtuelnog sajma kozmetike Dodir Pariza.

Prijava na vrši se putem sledećeg linka: https://bit.ly/368trrK