GERnetic online tretman protiv mladalačkih akni

Beograd, 06. novembar 2020. – Period puberteta i adolescencije je period života kada pod uticajem hormona dolazi do razvoja sekundarnih seksualnih karakteristika kod oba pola. Jedna od karakteristika je pojačan

rad žlezda sa unutrašnjim i spoljašnjim lučenjem. Posledica tog procesa je da koža počinje više da se masti, a kod osoba koje su genetski predisponirane, pojačan rad sebacealnih žlezda je praćen stvaranjem mitisera i drugih kožnih promena.

 

Gernetic ima posebnu filozofiju i čitava linija ovih proizvoda i za akne a i za sve ostale probleme na nivou kože bazirana je na ćelijskoj ishrani. Filozofija Gernetic-a je da telo ima prirodnu sposobnost da obnovi zdravlje i ravnotežu kada ćelije dobiju hranljive i aktivne molekule.

Aknozna koža pre bilo kakvog tretiranja mora dobro da se očisti da bi sve ostalo što nanesemo mogla što dublje da prodre, odnosno da dopre do ćelije i podigne nivo ćelijskog imuniteta, reguliše lučenje sebuma, spreči okluziju folikula dlake i obrazovanje komedona , smanji zapaljenje. 

Samo u okviru 35. sajma kozmetike Dodir Pariza, koji se ove godine po prvi put realizuje u digitalnom i virtuelnom formatu imaćete priliku da pogledate ovaj revolucionarni online tretman protiv mladalačkih akni.

 

Prijava na 35. sajam kozmetike vrši se putem sledećeg linka: https://bit.ly/368trrK