GERnetic na 32. sajmu kozmetike

GERnetic na 32. sajmu kozmetike

GERnetic tretman vitaminske infuzije lica

GERnetic tretman vitaminske infuzije lica

GERnetic tretman vitaminske infuzije lica prilagođen je svim tipovima kože, a predstavlja najprirodniji način da se koža lica nahrani i postane zdravija, pa ujedno lepša i blistavija. U okviru GERnetic vitaminskog tretmana koža dobija one sastojke koji stimulišu prirodne funkcije kože, među kojima su i aktivni sastojci za proizvodnju kolagena. Kolagen je supstanca od čije količine zavisi elastičnost i jedrost. Kada, vremenom, proizvodnja kolagena opadne, nastaju bore. Zbog toga je ovaj tretman sjajan način da i oni koji ne žele nikakve invazivne metode spreče nastanak bora i osveže svoj izgled. Antioksidanti iz GERnetic preparata deluju kao lovci na slobodne radikale, poboljšavaju krvotok kože, povećavaju aktivnost ćelija i samim tim se odlaže proces starenja.

Aktivne supstance u tretmanu su: vitamini C, D, A, E, F, vitamini iz B grupe, ekstrakti algi, flavonoidi, enzimi, minerali, glikoproteini, biljni ekstrakti, fitostimulansi, estri masnih kiselina, itd. Sve aktivne komponente su nanomolekulski usitnjene tako da i one sa velikom molekulskom težinom prodiru u dublje slojeve kože. Takođe, određenog su polariteta i kada dođu do ćelije kože kao magnet bivaju privučene do nje i tamo obavljaju svoju funkciju, ishranjuju ćelije, koža postaje nahranjena, zdrava i jedra. Ovaj tretman posebno preporučujemo posle sunčanja, za opuštenu demineralizovanu kožu, za umoran izgled lica, dehidriranu kožu, za pušačku kožu (duvanski dim pospešuje nastanak bora i tamnih fleka) i za kožu koja je izgubila balans i sjaj. Kroz ovaj tretman svi gore pomenuti loši efekti biće umanjeni zahvaljujući aktioksidantima i vitaminima koje vaša koža dobija.Može se koristiti i za svaki drugi tip kože kojoj je potrebno vratiti sjaj, blistavost i elastičnost. Nakon ovog tretmana ten će biti ujednačen, a koža vidljivo zdravija i svežija. Efekat se vidi već nakon prvog tretmana i garantuje lojalnost.

Rezultat upotrebe proizvoda najbolje govori o njegovom kvalitetu. Pozivamo vas da se pridružite GERnetic timu i upoznate sve proizvode GERnetic kozmetike, sasvim smo sigurni da se nećete pokajati. GERnetic vam nudi besplatnu obuku nakon koje dobijate internacionalni sertifikat. O ovoj i brojnim drugim pogodnostima raspitajte se na štandu GERnetic medicinske kozmetike.

Vitaminski kompleks iz GERnetic preparata:

 • Stimuliše sintezu kolagena zbog prisustva prolina i lizina.Prolin i lizin su aminokiseline koje pospešuju stvaranje i jačanje vezivnog tkiva
 • Štiti od štetnog delovanja Sunca
 • Uklanja fleke i pigmentacije
 • Ujednačava boju tena
 • Sprečava sintezu melanina i smanjuje količinu postojećeg
 • Usporava proces prirodnog starenja kože,sprečavajući kidanje kolagenih vlakana
 • Vraća koži svežinu, sjaj, jedrinu, elastičnost.

GERnetic revolucija u kozmetici

Raspored prezentacija na GERnetic štandu na predstojećem 32. sajmu kozmetike (broj štanda 140):

Subota:

 • 12:00 – 13:00 – Double up Oxygenating GERnetic tretman
 • 14:30- 15:30 – GERnetic Lift Up tretman zrele kože

Nedelja:

 • 11:30 – 12:30 -GERnetic tetman hiperpigmentacija
 • 15:00 – 16:00 – GERnetic tretman Vitaminske infuzije