Gernetic kozmetika na sajmu Dodir Pariza

GERnetic kozmetika

Gernetic International je revolucionaran, alternativni brend za negu kože koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi ishranu kroz kožu. Veruje se da telo ima prirodnu sposobnost da se oporavlja, da vraća narušenu harmoniju kada ćelije od kojih je sazidano primaju zdrave, hranljive, aktivne molekule. Gernetic proizvodi hrane i neguju kožu, do ćelijskog nivoa, nežno je hraneći korisnim sastojcima kako bi se obezbedilo da se sama oporavlja. Ovo je zapravo jednostavna filozofija zasnovana na naprednoj ćelijskoj biologiji i biotehnologiji. Gerneticove aktivne komponente, kao što su: aminokiseline, peptidi, biopeptidi, oligoelementi, vitamini i proteini se izvlače iz algi i organski gajenih biljaka. Unose se duboko u ćelije i poboljšavaju stanje i lepotu kože.

Gerneticov pristup rešava probleme kao što su: dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo, ožiljci, strije, celulit, gubitak elastičnosti, a utiče i na oblikovanje tela. Takođe, ima proizvode za negu grudi napravljene za negu ovog delikatnog područja.

Gernetic International nudi široku lepezu proizvoda za negu lica i tela. Koja god da su vaša očekivanja, pronaći ćete odgovarajući proizvod za negu u nekoj našoj liniji.

Gerneticov brižni, nežni i hranljivi pristup u nezi kože primenjuje se i na poslovno funkcionisanje.

Gernetic proizvodi nisu testirani na životinjama.

”Naš cilj je stalna potraga za najfinijim, najmodernijim i najaktivnijim supstancama na polju zdravlja i lepote. Želimo da svakoj ženi damo preparat za negu lepote koji će joj omogućiti da izrazi sebe kroz savršen spoj svoje ličnosti i svog tela.
Svakodnevni izazov koji je na sebe preuzela GERnétic laboratorija je da omogući najbolju i najprecizniju uslugu da bi ispunila sva očekivanja. Svaki novi preparat je rezultat našeg rada.
Dobrodošli u svet koji spaja lepotu, modu, visoku tehnologiju, negu lepote i zadovoljstvo.”

Dr Albert Laporte

Posetite sajam kozmetike 17. i 18. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma i upoznajte revoluciju u kozmetici, upoznajte Gernetic International.

GERnetic kozmetika na sajmu kozmetike