GERnetic International na 28. Sajmu kozmetike

Savršena antiage nega uz pomoć Gernetic proizvoda

Gernetic International je revolucionaran, alternativni brend za negu kože koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi ishranu kroz kožu. Ono što je od suštinskog značaja kada su u pitanju promene na nivou bilo kog organa, pa tako i kože jeste osnovna jedinica građe i funkcije našeg tela tj. ćelija. Ako ćelija sa svim svojim organelama, makroelementima, mikroelementima, vodom, organskim i neorganskim jedinjenjima nije u skladu, dolazi do njenog nepravilnog funkcionisanja koje će narušavati i funkcije tkiva i na kraju organa. Tvorac Gernetica, Albert Laporte, francuski biolog i gerontolog u toku svog istraživanja otkrio je da mnogi kozmetički nedostaci imaju uzrok u ćelijskim nedostacima. Uglavnom je istraživao povoljan uticaj aminokiselina, peptida, biopeptida, proteina, vitamina, oligoelemenata i mnogih drugih prirodnih molekula na zdravlje ćelija. Njegova ekspertiza u ćelijskoj biologiji i biotehnologiji osnova je Gerneticovog jedinstvenog i revolucionarnog koncepta: poboljšati lepotu kroz poboljšanje zdravlja. Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu.

GERnetic International

Prvi znakovi starenja postaju vidljivi na površini kože oko 25. godine. Prvo se pojavljuju fine linije, a vremenom i bore, gubitak volumena i gubitak čvrstine i elastičnosti postaju vidljivi.

Naša koža stari zbog mnoštva različitih razloga. Neki od tih razloga su neizbežni i ne mogu se promeniti. Međutim, druge je moguće u određenoj meri kontrolisati kroz holistički pristup prevenciji i savetima o promeni životnog stila ukoliko je to neophodno. Razumevanje načina na koji unutrašnji i spoljni faktori utiču na strukturu i funkciju kože mogu pomoći pri donošenju izbora tretmana i prevencije. Pre svakog Gernetic tretmana pomoću specijalno formulisanog kartona uzimamo anamnezu od klijenta i na taj način uvek individualizujemo tretman. Svi preparati koji se koriste u Gernetic tetmanima sadrže prirodne nanomolekulski usitnjene aktivne komponente koji će Vašoj koži pomoći da se obnovi sama!

Gerneticov pristup rešava probleme kao što su: dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo, ožiljci, strije, celulit, gubitak elastičnosti, a utiče i na oblikovanje tela. Takođe, ima proizvode za negu grudi napravljene za negu ovog delikatnog područja.

Gernetic International nudi široku lepezu proizvoda za negu lica i tela. Koja god da su vaša očekivanja, pronaći ćete odgovarajući proizvod za negu u nekoj našoj liniji.

Rezultat upotrebe proizvoda najbolje govori o njegovom kvalitetu. Pozivamo Vas da posetite štand Gernetic International na sajmu kozmetike (štand 34), da se pridružite Gernetic timu i upoznate celu liniju Gernetic kozmetike, sasvim smo sigurni da se nećete pokajati.