GERnetic International - anticelulit proizvodi

GERnetic anticelulit – popust na 33. Sajmu

Efikasnost u borbi protiv celulita garantuje Gernetic International

Ukoliko još uvek niste uspeli da pobedite u borbi protiv celulita, pozovite Gernetic u pomoć. Savremeni način života drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit, čije uklanjanje zahteva ozbiljne tretmane i puno vremena. Procesi nastanka celulita odvijaju se u najdubljem sloju kože, hipodermisu i retikularnom sloju dermisa. Gernetic ima veliku prednost u borbi protiv celulita zato što prodiranje aktivnih komponenti do najdubljih slojeva kože ne predstavlja problem za preparate iz Gernetic linije. Svi aktivni sastojci Gernetic proizvoda su nanomolekulski usitnjeni i određenog su polariteta tako da im rožnati sloj (stratum corneum) ne predstavlja prepreku za prodiranje u dublje slojeve kože.

GERnetic International - anticelulit proizvodi

Gernetic potpuno prirodni anticelulit proizvodi su zapravo biološka jedinjenja bogata proteinima, vitaminima, oligo elementima i amino kiselinama. Sadrže biljne ekstrakte divljeg kestena, čempresa, cveta lipe, kamilice i artičoke, vitamine PP i E, ekstrakte algi i ginsenga. Sve ove aktivne komponente deluju na proizvodnju kolagenih i elastičnih vlakana, deluju na limfotok, eliminaciju toksina, ubrzanje cirkulacije i na otklanjanje edema. Gernetic proizvodi su dermatološki ispitani i nisu testirani na životinjama.

Pored Gernetic profesionalnih proizvoda koji se koriste u anticelulit i tretmanima reoblikovanja tela, Gernetic ima i proizvode za kućnu negu čija upotreba borbu protiv celulita zaokružuje i čini je kompletnom i efikasnom.

Na Gernetic International štandu na 33. međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja očekuju vas prezentacije i iznenađenja. Posebno će vas obradovati informacija da na sve porudžbine proizvoda za telo izvršene na Sajmu kozmetike možete ostvariti popust od 10%.