Frizerijada – izbor najboljeg frizera Balkana

Frizerijada - izbor najboljeg frizera Balkana U okviru 19. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza održana je Frizerijada, takmičenje frizera, 4. po redu.

U nedelju, 8. aprila frizeri Roberto David, Marija Pejić i Bojan Kesegi svojim 50-minutnim radom na stage-u pokušali su da ubede posetioce sajma, ali i stručni žiri da glasaju za njih.

Roberto David se odlučio za modernu kratku frizuru koja je savršeno pristajala njegovom modelu. Spoj moderne forme i modernih boja bio je izbor Marije Pejić koja je unapred kolorisanu kosu uobličila u frizuru koju mogu poneti samo hrabre dame. Bojan se odlučio da svom modelu napravi egzotičnu punđu koja je mamila poglede, ali i glasače.

Hrabar odabir boja, ali i hrabar odabir frizure pobrali su najviše glasova publike i žirija, pa je Marija Pejić osvojila 1. mesto na prolećnoj Frizerijadi.

Firma Joka lux, koja je bila sponzor takmičenja, darovala je poklon pakete svim takmičarima.

Pored vrednog poklona paketa firme Joka lux, Marija je kao nagradu dobila putovanje u Milano. U oktobru, Marija će biti u prilici da poseti Svetsko takmičenje frizera pod nazivom HAIRWORLD WORLD CUP 2012.

Fotografije sa 4. Frizerijade

Marija Pejic, pobednica takmicenja FrizerijadaMarija Pejic, pobednica takmicenja FrizerijadaMarija Pejic, pobednica takmicenja Frizerijada

Marija Pejic, pobednica takmicenja FrizerijadaFrizerijada - 19. Sajam kozmetikeFrizerijada - 19. Sajam kozmetike

Frizerijada - 19. Sajam kozmetikeFrizerijada - 19. Sajam kozmetikeFrizerijada - 19. Sajam kozmetike

Frizerijada - 19. Sajam kozmetikeFrizerijada - 19. Sajam kozmetikeFrizerijada - 19. Sajam kozmetike

Frizerijada - 19. Sajam kozmetike