Fashion room Body art & Makeup na 33. Sajmu

Fashion room Body art & Makeup na 33. Sajmu

Body art asocijacija Srbije predstavlja Fashion room Body art & Makeup sa najpoznatijim balkanskim body art i makeup umetnicima.

15:15 – 16:30 – Moć boja u stvaranju iluzije – Mirjana Kika Milošević, Kika studio – video prezentacija iluzuje.

Diamond FX – prezentacija boja za slikanje lica i tela – Radmila Radman. U ovom delu prezentacije publika će biti u prilici da se upozna sa materijalima, tj. bojama kojima rade najpoznatiji svetski i naši umetnici: iluzionisti, body art umetnici, face art umetnici, umetnici koji se bave oslikavanjem lica dece, maskeri i make-up umetnici. Radmila Radman će oslikati jednu stranu lica, a posetioci imaju mogućnost probe boja na modelu i oslikavanje druge strane lica. Zajedno će stvarati iluzju.

16:30 – 17:30 – Sandra Nikoletić, make-up, body art umetnica, dobitnica brojnih nagrada (Body Art festival, NYX Face Award, Mua festival, Nagrada za umetnost Tesla Science foundation 2019.)

Tema prezentacije: Gospodari boja – video klip i prezentacija na modelu. (Sandra će raditi na svom modelu čaroliju koja spaja make-up i face paint).

17:30 -18:15 – Body Art Festival Srbije 2013 – 2018. Film u trajanju od 20 minuta: Čarolija kroz Body Art Festivale – montirani materijal sa 5. festivala i onog što je pratilo festivale.

Najava 6. Body Art Festivala Srbije – objava takmičarskih tema za 6. međunarodni Body Art Festival Srbije. U martu su preko stranica na društvenim mrežama objavljene teme za naredno takmičenje, a svi zainteresovani su u prilici da glasaju. Na Sajmu će biti objavljeni rezultati glasanja i teme za body i face takmičenja.

Predlozi tema za takmičarsku kategoriju Body painting:

  1. Unutrašnji strahovi (strahovi u nama)
  2. Haos protiv kontrole
  3. U godini 2525.

Predlozi tema za takmičarsku kategoriju Face painting:

  1. Bića iz budućnosti
  2. Animal look
  3. Planeta hrane

Umetnici i zainteresovani će biti u mogućnosti da se prijave za takmičenje sa popustom na kotizaciju, ako se prijave na Sajmu kozmetike.

Diamond Fx će biti sponzor 6. po redu Body Art Festivala Srbije.

Svi koji dođu na Sajam kozmetike i posete prezentacije dobiće vaučer sa 20% sniženja za kupovinu Diamond FX boja.