Face & body art

15. TAKMIČENJE U ŠMINKANJU FACE AND BODY ART – 27. APRIL 2014.
U ORGANIZACIJI STUDIJA MARTINIA

15. takmičenje u šminkanju Face and body art će biti održano 27. aprila 2014. u Hali 3 Beogradskog sajma u okviru tradicionalnog sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza.

15. takmičenje u šminkanju Face and Body Art

Takmičenje obuhvata sledeće discipline šminkanja:

  1. Dnevna šminka
  2. Večerenja šminka
  3. Fantasy šminka – tema po izboru takmičara
  4. Body Art lica i torzoa – tema po izboru takmičara
  5. Body Art celog tela – tema po izboru takmičara
  6. Maska – tema po izboru takmičara

Za kategorije pod rednim brojevima 3, 4, 5. i 6. obavezno je dostaviti skice sa legendom koja objašnjava tehniku rada, materijale i aplikacije koje će biti upotrebljene.

SKICA: Prikaz rada spreda i s leđa na A-4 formatu (obavezno potpisati svaki list skice)!

Skice i prijave treba dostaviti najkasnije do 15. aprila. Pravovremeno dostavljanje prijava i skica daje podatke za uređenje prostora.

Sve podnosioce prijava molimo da svoje podatke i kontakte ispišu tačno i čitko jer su od značaja za pravovremeno obaveštavanje takmičara o detaljima u vezi sa takmičenjem.

Kozmetika Martinović

SLANJE PRIJAVA ISKLJUČIVO NA SLEDEĆE NAČINE: Ličnom dostavom Ili preporučenom poštom na adresu: Studio MARTINIA,Vlajkovićeva 19, Beograd ili na e-mail adresu: studiomartinia@gmail.com

Molim da pažljivo pročitate Obaveštenje o takmičenju i Prijavu na našem sajtu: www.martinia.co.rs
Prijavu i detaljno obaveštenje kao i eventualne promene ili nove informacije ako ih bude, možete naći na našem sajtu www.martinia.co.rs.

Za sve konsultacije i informacije o takmičenju na raspolaganju su Vam telefoni: 011 33 49 078; 011 33 48 786, 063 77 68 535, kao i e-mail adresa: studiomartinia@gmail.com


22. sajam kozmetike - Face & body art22. sajam kozmetike - Face & body art22. sajam kozmetike - Face & body art22. sajam kozmetike - Face & body art

Sve slike sa Takmičenja „Face & body art“ održanog na 22. Sajmu kozmetike pogledajte u galeriji na Facebook-u »