Panairi kozmetikës “PREKJA E PARISIT” („The touch of Paris”)

 

TRIDHJETEGJASHTE PANAIRI DHE KONGRESI NDËRKOMBËTAR I KOZMETIKËS,
KUJDESIT PËR FLOKËT,
ESTETIKË DHE SHËNET
PREKJE E PARISIT
MË 9 DHE 10 TETOR
2021
PANAIRI I BEOGRADIT, SALLA 2

Panairi dhe Kongresi Ndërkombëtar i Kozmetikës, i Përkujdesjes për Flokët, Estetikës dhe Shëndetit, “The Touch of Paris”, të cilin e vizitojnë rreth 20 000 vizitorë, është manifestimi më i madh i këtij lloji, jo vetëm në Ballkan, por edhe në territorin e Evropës Qendrore, Lindore e Juglindore. Në një sipërfaqe ekspozimi prej 14 500 m2 mund të gjeni markat profesionale superiore për sallonet kozmetike, për sallonet e ondulacionit, për qendrat beauty & spa, për qendrat wellness, për qendrat estetike edhe deri në 70% më lirë. Në Panair mund të ndiqni ligjëratat më të mira të fushës me të ftuar specialë (Jenny Modena, CIDESCO Itali). Në kuadër të Panairit do të mbahet një seminar dhe një kurs i edukimit të vazhdueshëm. Në Panair ju presin edhe performanca të shumë terapistëve të bukurisë, parrukierëve, prezantime të shumta dhe edukime.

Panairi “The Touch of Paris” mbahet dy herë në vit, frekuentohet nga mbi 20 000 vizitorë profesionistë për dy ditë (nga Serbia, Kroacia, Bosnjë e Hercegovina, Mali i Zi, Maqedonia, Sllovenia, Bullgaria, Hungaria, Rumania e Shqipëria).

 

 

 

Në panairin e mëparshëm, të mbajtur në 12 dhe 13 tetor 2019, kishte më shumë se 300 marka nga rreth dhjetë vende.

Çfarë mund të gjeni në panairin e tridhjetegjashte të kozmetikës Prekje e Parisit?

 • Kozmetikën profesionale,
 • Kozmetikën e kujdesit për flokët,
 • xhelatinën dhe akrilin për shtimin e thonjve dhe nail art,
 • Solarët,
 • Aparatet e gjeneratës më të re,
 • Këshillat e specialistëve,
 • Shkollat profesionale (të ondulacionit e të kozmetikës),
 • Promo makiazhe, rregullim i flokëve dhe i thonjve,
 • Ushtrime e trajnime për profesionistët.

Shumë firma pikërisht në Panair paraqesin risitë, promovojnë prodhimet dhe demonstrojnë metodat e punës.

Vizitorët dhe ekspozuesit në Panair janë profesionistë nga bota e bukurisë dhe e shëndetit:

 • distributorë, eksportues dhe importues
 • biznesmenë
 • pronarë të salloneve të bukurisë, të salloneve të ondulacionit, të parfumerisë dhe të
  dyqaneve kozmetike
 • pronarë të qendrave dhe të klinikave estetike
 • stomatologë
 • pronarë dhe menaxherë të hoteleve, të fitneseve, të qendrave dhe të klubeve spa &
  wellness
 • shoqata
 • kozmetistë
 • mjekë
 • dermatologë
 • kirurg të estetikës
 • farmacistë
 • ondulucionistë
 • nxënës dhe studentë të shkollave për përkujdesjen ndaj bukurisë.

Vizitorët e Panairit janë edhe konsumatorët e prodhimeve dhe të shërbimeve kozmetike e ondulacioniste.

 

 

 


KONGRESI I KOZMETIKËS

KONGRESI I TETË I KOZMETIKËS CIDESCO – KONGRESI BALLKANIK I KOZMETIKËS
E SHTUNË, MË 9 TETOR 2021., NGA 11:00 DERI NË 19:00, SALLA E KONGRESIT SVETISLAV RADMILOVIC

Temë: MIKROBIOME – NJË RRUGË E RE PËR BUKURINË
NJË TEKNIKË E RE REVOLUCIONARE ANTI AGE
Mysafir special: Jenny MODENA, CIDESCO Itali
Për herë të parë në këtë rejon
Nën-temat e Kongresit: Make-up trend I ri
Stërvitja I: Jenny Modena
Turizmi shëndetsor në dritën e trendit globale të wellness

 

 


KURSI EDUKIMIT TË VAZHDUESHËM – TAKSA 10 EURO

TURIZMI SHËNDETSOR NË DRITËN E TRENDIT GLOBALE TË WELLNESS
DIEL, MË 10 TETOR, NGA 10:20 DERI NË 12:30, SALLA E KONGRESIT SVETISLAV RADMILOVIC

Kursi EV: Turizmi shëndetsor në dritën e trendit globale të wellness, ka për qëllim Wellness dhe SPA terapistët, nutricionistët, fizioterapistët, menaxherët e SPA, punonjësit në eko turizëm, turizmin rural, turizmin shëndetësor, balneologët, animatorët në turizëm. Kursi është i dedikuar për Trendet Global të Wellness-it, më së shumti trendi i Wellness “J” i cili përfshin larjen në ajrin e pyllit, ceremonitë e çajit, relaksimin e kopshteve të Zenit dhe larjen në ujë shëruese. Do të paraqiten edhe dy studime të rasteve që përfaqësojnë programet e Wellness “J” në S

Industria globale e Wellness-it arrin 4.3 trilion dollarë në qarkullim vjetor në të gjithë botën. Turizmi shëndetësor dhe shërbimet SPA Mjekësore janë fushat me rritjen më të lartë globale. Këto janë motive të mjaftueshme për ekspertë në këto fusha për të ndjekur trendet dhe për të marrë njohuri të reja që mund të aplikohen në zhvillimin e biznesit të tyre dhe në përsosjen personal.

Në dritën e trendit globale të Wellness, kursi i Turizmit Shëndetësor është i destinuar për profesionistë në fushat e programeve të Wellness, industrinë mjekësore SPA dhe turizmin shëndetësor.

Regjistrohuni në kohë. Numri i pjesëmarrësve të kursit EtV është i kufizuar.
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd”.
Informacione shtesë: +381 11 3284 149, [email protected]


LJIGERATË TË QENDRËS SË EDUKIMIT ORIENT

Me Panairit të 36-të të Kozmetikës, Kujdesit për Flokët, Estetikë dhe Shëndet, do të mbahen një seri leksionesh mbi temat më aktuale në botën e kujdesimi dhe zbukurimi. Ligjëratat kanë për qëllim ata që duan të ndjekin trendet, ata që duan të fusin shërbime të reja, të kërkuara në sallonin e tyre, për ata që duan të pasurojnë njohuritë e tyre dhe të ofrojnë shërbime cilësore për klientët e tyre. Të gjithë të interesuarit do të jenë në gjendje të marrin pjesë në ligjëratat e Qendrës së Edukimit Orient. Temat e leksioneve: Masazhi Havaja, Maderoterapia, Pluhuri i vetullave dhe vëllimi Rus.

Qendra e Edukimit e Orientuar, e udhëhequr nga Kristina Mladenovic, filloi të funksionojë në vitin 2018 dhe shpejt fitoi reputacionin dhe besueshmërinë me ndihmën një programi të mirë, cilësisë së mësimdhënies dhe përkushtimit të arsimtarëve. Një zgjedhje e gjerë e trajnimeve tërheq shumë kalimtare.

 

 

PLUHUR VETULLASH NGA EMILIJA DUGIC
SALLA E KONGRESIT 2, E SHTUNË 10:30 – 3:00 PASDITE
Pagesa e regjistrimit: 60 €

Leksione pluhur vetullash (mikropigmentimi, mbrojtja nga drita), në ditët e sotme teknika më e popullarizuar kozmetikët së përhershme për vetullat, është krijuar për t’ju dhënë shqyrtim të plotë të të gjitha detajeve të punës dhe kryerjes së kësaj teknike, pa pasur njohuri paraprake për përbërjen e përhershme, estetikën dhe kozmetologjinë. Mësimi ndërveprues me një arsimtar, i cili ka qenë i përfshirë në këtë biznes për shumë vite dhe i cili ka kaluar shumë trajnime dhe seminare, do t’ju japë pasqyrë të plotë për të gjitha elementet e njohurive, aftësive, punës praktike, pajisjeve, materialeve, si dhe strategjinë e marketingut dhe planin e biznesit ju duhet të punoni në mënyrë të pavarur.

 

 

MASAZH HAVAI NGA KRISTINA MLADENOVIC
SALLA E KONGRESIT 2, E SHTUNË 3:30 – 6:30
Pagesa e regjistrimit: 50 €

Ju dëshironi t’u ofroni klientëve tuaj masazhe të azhurnuara, ekzotike, holistike. Vizitoni Panairin e 36-të të Kozmetikës ku do të keni mundësi të merrni pjesë në ligjëratën: Masazhi Havaja. Ky masazh antik daton nga koha e Polinezisë, kur praktikohej nga magjistarët. Lëvizjet e këtij masazhi janë kujtuese e përkëdheljes së një valë, e cila pasqyrohet në klientin duke pushuar, fizikisht dhe mendërisht. Trajtoni klientët tuaj dhe sillni një risi në sallonin tuaj. Do të vini re klientët që kthehen në këtë masazh ekzotik. Një njohuri themelore e masazhit është e dëshirueshme për të marrë pjesë në këtë leksion.

 

 

MADEROTERAPIA NGA KRISTINA MLADENOVIC
SALLA E KONGRESIT 2, E DIELË 11:00 – 15:00
Pagesa e regjistrimit: 60 €

Nëse nuk jeni të sigurt se ku mund të filloni, filloni me një trajnim të bërë për terapinë. Pse? Sepse ky masazh aktualisht është një nga masazhet më të kërkuara. Bëhuni një Terapist I certifikuar në Panairin e 36-të të Kozmetikës në Beograd. Masazhi Madero kryhet me mbështjellje speciale prej druri që funksionojnë mrekulli në trupin e një gruaje! Fillimisht, ai është me origjinë nga Kolumbia dhe synon të riformulojë figurën femërore. Efektet pozitive të këtij masazhi janë: heqja e celulitit, shtrëngimi i trupit, kullimi limfatik, eleminimi i lëngjeve të tepërta dhe toksinave nga trupi dhe trajtimi me detox që ka efekte të dobishme në të gjithë trupin. Rezultatet janë të dukshme menjëherë, dhe ndjenja e shtrëngimit të lëkurës lind në ekzistencë pas trajtimit të tretë. Gjatë vetëm një trajtimi, një sasi e konsiderueshme uji lëshohet nga trupi dhe bashkë me të edhe toksinat. Maderoterapia e paplotë ose e papërshtatshme mund të çojë në një efekt YOYO, kështu që një edukim i mirë është shumë i rëndësishëm. Leksioni është krijuar për t’ju prezantuar me të gjitha detajet e punës dhe kryerjes së kësaj teknike, pa ndonjë njohuri paraprake në fushën e masazhit.

 

 

VËLLIMI RUS NGA LJILJANA VASKOVIC
SALLA E KONGRESEVE SVETISLAV RADMILOVIC, E DIELË 12:40 – 17:40
Pagesa e regjistrimit: 60 €

Në klasë mund të marrin pjesë fillestarë, por edhe nga ata që dëshirojnë të zgjasin ofertën e tyre me një nga trajtimet më të kërkuara – përmirësimet e vëllimit, si dhe njerëz që kanë përfunduar tashmë trajnimin e vëllimit, por nuk janë të kënaqur me punën e tyre. Vëllimi i teknikave është shumë më komplekse sesa një klasik, disa faktorë ndikojnë në rezultatin e punës, dhe ndonjëherë ju duhet të dëgjoni pak sekret për ta sjellë punën tuaj në përsosje.

 

 

 

Aplikoni me kohë, numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.
Pagesa e llogarisë Giro nr.325-9500600020095-02, grupi i studios Ecodesign d.o.o. Quay Danub 23/11, Beograd
Njoftime shtesë: + 381 11 3284 149, [email protected]
Për të gjithë vizitorët e Panairit të Kozmetikës Orient, qendra arsimore ka përgatitur një zbritje prej 20% për të gjithë arsimin. Pjesëmarrësit e leksioneve të Qendrës së Edukimit Orient do të kualifikohen për zbritje shtesë.

Mund të mësoni më shumë rreth Ligjëratave të Qendrës së Edukimit Orient, duke klikuar në linkun sajamkozmetike.com/predavanja-orient-edukativnog-centra


FITUESE BELGRADE

Si pjesë e Panairit të 36-të të Kozmetikës, Kujdesit për Flokët, Estetikë dhe Shëndet, do të mbahet veprimtaria e Fituesit të Beogradit. Të Shtunën, 8 Teotor, do të ketë një program për floktar, ndërsa të Dielën, 10 Tetor, do të ketë një Kupë të Hapur të Parukerëve të Serbisë. Konkurrenca është e ndarë në disiplinat mashkullore dhe femra. Testi i shkollës së të rinjve për meshkuj dhe 4 disiplinat e moshës së lartë për burra, si dhe miniveli i disiplinës së grave në shkollë, testi shkollor dhe i ri dhe 4 disiplina të moshave të larta të grave, janë një mundësi për të gjithë të interesuarit të provojnë njohuritë e tyre. Pas përfundimit të konkurrencës do të shpallen rezultatët na disciplinat e konkurrences, por drejta për të zgjedhur konurrentet për ekipin kombëtar të Serbisë për arritje kollektive, do të këtë vetëm ata konkurrues që në disciplinat e grave do të bëjnë dy deturat të së njëjtës disiplinen, edhe në disiplinën e burrave, ata që bëjnë tre detyrat të disiplinës të kombinuar.

 

 

 


E RE NË PANAIRI E KOZMETIKËS – SEGMENTI B2B

Kontakt direkt me furnizuesit më të mëdhenj të produkteve profesionale kozmetike dhe parukeri, aparata dhe pajisje. Përmes faqës sajamkozmetike.com/zakazite-razgovor-sa-izlagacem-b2b caktoj një takimin paraprakisht me shpërndarësit më të mëdhenj, shitësit ose prodhuesit e produkteve, pajisjeve profesionale, kozmetike ose parukeri. Në kontak të drejtpërdrejtë më përfaqësuesit e kompanisë rrah bashkëpunimin e biznesit. Zgjidhni një partner të besueshëm për biznesin tuaj. Plotësoni formularin B2B në faqën sajamkozmetike.com/zakazite-razgovor-sa-izlagacem-b2b, zgjidhni kompaninë dhe temën e takimit. Pasi të konfirmoni rezervimin tuaj, gjithçka të duhet të bëni është të paraqiteni për një takim dhe të negocioni kushtet më të mira për tuaj.

Mësoni më shumë rreth segmentit B2B duke klikuar në lidhje sajamkozmetike.com/zakazite-razgovor-sa-izlagacem-b2b


E RE NË PANAIRI E KOZMETIKË – EDUKIMIT OPEN SPACE

A doni të edukoni për temat më të fundit, aktuale, por nuk keni arritur të ndiqni orarin e Kongresit tonë të Kozmetikës? Tani ju mund të ndiqni trajnimet HAPUR
në kabinat e ekspozuesve në një hapësirë të adaptuar posaçërisht brenda kabinë. Zgjidhni leksione nga kompani të njohura kozmetike nga fusha të ndryshme.

Dhoma e modës:
Maska bioceluloze Kore
– Derma pen mesoteraphy koktelima in lab
– Mezzo bb glow tretman
– Valët e radios
Palco Professional Italy Hair Wellness
– ngjyra pa amoniak
– trajtim flokësh SPA
– flokët ruse

Ericson Laboratorie:
– Linja zbardhuese Perfection
Juliete Armand
– Derma Pen dhe përdorimi I redionide
– Lëvore kimike
My Star
– Prezentimi I dyllave të fundit
Ionto Comed
– Prezantimi I aparata për fyturë e fundit

 

 


E RE NË PANAIRIN- DISCOUNT ZONË

Shitja me çmime të lira, me zbritje, nuk është një risi e Panairit të Kozmetikës. Ajo që është e re për Panairin e ardhshëm është që vizitorët do të kenë mundësinë të informohen paraprakisht se cilat marka, produkte dhe zbritje do të mund të gjejnë në Panairin e Kozmetikës në 9-10 Tetor, në Sallën 2 të Panairit të Beogradit. Planifikoni ardhjen tuaj në Panairin e Kozmetikës në detaje, shfrytëzoni sa më shumë buxhetin tuaj. Bleni produkte të kujdesit profesional dhe zbukuroni markat me çmime të zbritur.

Mund të mësoni më shumë rreth DISCOUNT ZONË duke klikuar lidhjen sajamkozmetike.com/discount-zona


PARAQITJET E FRIZERËVE TË FAMSHËM DHE I MAKEUP ARTISTËVE

Në Panairin e kozmetikës mund të shihni paraqitjet e shumta të floktarëve të cilët prezantojnë teknikat më të mira për prerjen e flokëve, ngjyrosjes dhe stilizimin e flokëve dhe paraqitjen e makeup artistëve më të mirë të cilët prezantojnë teknikat aktuale të grimimit në qytetet si Nju Jorku, Londra, Parisi dhe Milano.


Nëse jeni tregtar, importues ose prodhues i të gjitha atyre gjërave që kërkohen nga sallonet, qendrat, farmacitë dhe hotelet, dhe dëshironi të jeni ekspozues në Panairin “Touch of Paris“, ose nëse dëshironi të vizitoni Panairin, ju lutemi dërgoni një e-mail në: [email protected]


APLIKACIONI PËR CELULAR KOZMO

Download Kozmo app scan QR code Shkarkoni falas aplikacionin për celular Kozmo dhe lexoni revistën Kozmo online, çdo ditë ndiqni risitë për bukurinë, flokët, shëndetin dhe modën. Përmes aplikacionit Kozmo ju do të keni mundësi të ndiqni ngjarjet aktuale në vende të ndryshme, prezantime produktesh, për të gjetur se ku janë skontot më të mëdha në Panairin e Kozmetikës dhe shumë të tjera.
Nëse dëshironi të bëheni bashkëpunëtorët ose klientët tanë, na dërgoni një email në: [email protected]


OFERTA TURISTIKE E BEOGRADIT

Ndërthurja e historisë dhe e periudhës moderne me ofertën e shumëllojshme të ushqimit e pijeve, që nga kafenetë e vjetra të ruajtura deri te klubet dhe restorantet moderne, me njerëz mikpritës e të buzëqeshur, që kanë gjithmonë se çfarë t’ju rekomandojnë ku të dilni dhe çfarë të shihni. I njohur për jetën e vet të natës, pikërisht Beogradi është vendi që duhet të vizitoni. Krahas Rrugës “Knez Mihajlova“ dhe të zonës qendrore të qytetit, Parkut Kalamegdan ku mbizotëron Kështjella e Beogradit, Skadarlijes boheme, Savamales, Avallës dhe Zemunit, një arsye për ta vizituar Beogradin janë edhe Ada Ciganlija; “deti” i Beogradit, kafenetë dhe restorantet e njohura, rakia shlivovicë, Mikser Hausi urban, pallatet në Dedinjë dhe Katedralja e Shën Savës.