Diva professional styling – Joseph K. i Steven H.

GLAMUR LONDONSKIH MODNIH PISTA NA SAJMU DODIR PARIZA
DIVA PROFESSIONAL STYLING PREDSTAVLJA JOSEPHA KONIAKA I STEVENA HAMILTONA

DIVA Professional Styling Ispred kompanije DIVA, višestruko nagrađivani londonski stilista, Joseph Koniak će deo glamura londonskih modnih pista doneti i na predstojeći sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza, gde će svoje višegodišnje iskustvo u radu sa poznatima iskoristiti da bi prezentovao kako pomoću DIVA aparata za stilizovanje kose jednostavno kreirati look-ove za modne piste, ali i za svaki dan.

Joseph Koniak Joseph Koniak je dugogodišnji saradnik i edukator za DIVA Professional Styling. Radio je kao stilista u filmovima: Skyfall, Batman, The Dark Knight, Dark Shadows, Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Mamma Mia i mnogim drugim. Sarađivao je sa mnogim poznatim modelima, ličnostima i kreatorima: Kate Moss, Naomi Campbell, Helena Christiansen, Hugh Laurie, Christian Dior, John Galliano, Louis Vuitton, Oscar De La Renta, Pepe Jeans London, Stella McCartney, Viviene Westwood, Giorgio Armani, Vera Wang i mnogim drugim.


Stephen Hamilton Stephen Hamilton je prisutan više od 30 godina u industriji oblikovanja kose, učio je od velikih imena poput Vidal Sassoona i Molton Browna. Zahvaljujući izuzetnom talentu, Stephen ima veoma uspešnu karijeru. Radio je projekte za televizije BBC i MGM. Stephen je popularan među poznatim imenima sa javne scene, poput britanske pop zvezde Jamelie i grupe PetShop Boys. U okviru njegove liste klijenata nalaze se i modna kuća Burberry i glumica Kristin Scott Thomas.

U najnovijim prezentacijama koje radi za DIVA Professional Styling, Stephen demonstrira svoje veštine na seminarima širom sveta. Na ovakvim prezentacijama, Stephen publici pokazuje na praktičan način kako je lako biti kreativan sa kvalitetnim aparatima za oblikovanje kose.

Pročitajte više »