D Cosmetics 2012 d.o.o.

Kompanija D Cosmetics je osnovana 2012. godine u Beogradu, kao ekskluzivni distributer francuske profesionalne kozmetike ERICSON LABORATOIRE. Pored distribucije, važni segmenti poslovanja su edukacija i obuka korisnika sa svim novitetima na tržištu lepote i kvalitetna podrška poslovanju kupaca. U ponudi D Cosmetics firme nalazi se prestižni grčki brend Juliette Armand, kao i široka ponuda kozmetičkih aparata MESO++ by D Cosmetics. Od 2014. godine, kompanija D Cosmetics posluje i izvan granica Republike Srbije. Imaju razvijenu distributivnu mrežu u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, a u planu je širenje distributivnog programa i izlazak na međunarodno tržište.

Teme sastanka:

  1. Srbija – povezivanje sa kozmetičkim salonima i beauty klinikama zainteresovanim za distribuciju brendova Ericson Laboratoire i Juliette Armand, za edukaciju i građenje imidža salona.
  2. Potreban poddistributer za Crnu Goru za brend Juliette Armand.
  3. Potreban poddistributer za Makedoniju za Ericson Laboratoire i Juliette Armand.
  4. BIH- povezivanje sa kozmetičkim salonima i beauty klinikama zainteresovanim za distribuciju brendova Ericson Laboratoire i Juliette Armand, za edukaciju i građenje imidža salona.

Trajanje sastanka: 30 minuta

Teme o kojima želite da razgovarate: (obavezno)
1.2.3.4.