Byotea profesionalni italijanski brend na 36. Sajmu kozmetike

Beograd, 24. mart 2022. – Predstavljamo Izlagače 36. Sajma kozmetike, koji će se održati 09. i 10. aprila 2022. godine, u Hali 3, Beogradskog sajma.

Veoma smo ponosni što će naši posetioci imati prilike da se susretnu sa čuvenom italijanskom kozmetikom Byotea, i upoznaju se sa njihovim fenomenalnim profesionalnim proizvodima. Inspiracija labaratorije Byotea je da je samo zdrava koža je lepa koža.

Byotea Skin Care, predstaviće na Sajmu svoju novu liniju proizvoda iz 2022. godine:

  • Juvederm kozmetiku
  • Hemijske piline
  • Mezoterapijske koktele
  • Juvederm dermarolere

Takođe, posetioci će imati prilike da se upoznaju sa Palco profesional italijanskim brendom za negu kose bez parafena i parafina.

Firma, Fashionroom, osnovana je 2010. godine u srcu grada Kraljeva. Nakon 4 godina poslovanja sa vodećim svetskim brendovima iz sveta kozmetike, 2014. godine odlučili su da pokrenu još jedan novi projekat, koji bi na neki način zaokuružio njihovu već bogatu ponudu.

Firma je nedavno krenula sa uvozom i distribucijom profesionalnih kozmetičkih linija Byotea i Palco professional. Pored same distribucije ovih brendova, Fashionroom vrši i distribuciju kozmetičke opreme i aparata. Do sada su ostvarili bogatu saradnju sa preko 180 stalnih klijenata, a taj broj konstano raste zahvaljuću kvalitetu proizvoda koji firma distribuira, ali i visokoj profesionalnosti i iskustvu.

Čekamo Vas na 36. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, 09. i 10. aprila 2022. godine, u Hali 3, Beogradskog sajma.

www.byotea.rs