amika: – New York – USA

amika: je linija za negu kose nastala u Njujorku. amika: tim inspiraciju za svoje proizvode pronalazi na modnim pistama i bogatoj umetničkoj i muzičkoj sceni ove metropole, postavljajući svetske trendove kada je reč o lepoti kose. amika: linija za negu kose sadrži visoku koncentraciju vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka ekstrahovanih iz biljke Obliphica (Sea Buckthorn Berry). Poreklom iz Sibira, ova bobica se suočava sa najsurovijim uslovima na zemlji i opstaje zahvaljujući visokom nivou vitamina, antioksidanasa i zasićenih omega kiselina koje sadrži. Ovi sastojci su osnova amika: linije za negu kose. amika: proizvodi dubinski hrane kosu, štite je, hidriraju, održavaju nivo kolagena i vraćaju prirodni balans.

amika:

amika: aparati za stilizovanje kose proizvedeni su u skladu sa najnovijom tehnologijom i od najkvalitetnijih materijala. Svojim atraktivnim dizajnom pokazuju da aparati za stilizovanje ne moraju da budu crni. amika: svojom linijom aparata za stilizovanje kose pogodnih za profesionalnu i kućnu upotrebu ohrabruje kreativnost i promoviše zdravu kosu.

Sarađujući sa kreativnim i smelim stilistima, amika: program edukacije usmeren je ka unapređenju tehnika stilizovanja, kako bi se realizovale sve kreativne ideje uz što manje napora.

amika: će Vam postati najbolja prijateljica i uz amika: profesionalne aparate za stilizovanje, Vaš styling će postati savršen.

amika: Regional Pro Artist Chelsea Blair

Chelsea Blair je oduvek bila fascinirana industrijom lepote i znala je da će i sama jednog dana imati značajnu ulogu u tom svetu. Danas je usmerena na stilizovanje kose za editorijale, a sarađivala je sa velikim brojem talentovanih fotografa i veoma je posvećena umetničkom izrazu.

Chelsea Blair

Kao regionalni umetnik u okviru amika pro tima, Chelsea je često radila iza scene New York Fashion Week-a, uz najpoznatije stiliste sveta. Svoje iskustvo u modnoj industriji koristi kao način da predstavi najnovije trendove sa modnih pista svojim učenicima. Njena motivacija su naglašavanje važnosti edukacije za frizere i stiliste, uz praćenje novosti iz ove industrije, koja izuzetno brzo napreduje. Chelsea je zaljubljenik u umetnost stilizovanja kose i prenošenje znanja drugima. Ona veruje da postoji nebrojeno mnogo mogućnosti za one koji žele da rade na ispunjenju svojih snova.