Ainhoa MULTIVIT Retail Products

AINHOA kozmetika na 33. Sajmu kozmetike

AINHOA – inovativna kozmetička linija za negu kože na Sajmu kozmetike predstavlja 3 nove linije

Ainhoa, inovativna kozmetička linija za negu kože, spoj je nauke i prirodnih sastojaka. Nastala u Španiji, Ainhoa se koristi širom sveta, a prodaje u 50 zemalja uključujući i Srbiji na čijem tržištu se Ainhoa proizvodi mogu naći skoro 2 decenije. U poslednjih 20 godina Ainhoa ženama širom sveta obezbeđuje veliki broj proizvoda za negu kože prepoznatljivih po prirodnim sastojcima, za sve tipove kože.

Ainhoa shvata da je za svaku ženu njena koža njena dragocenost i da je očuvanje te dragocenosti od najvećeg značaja. Ainhoa proizvodi obezbeđuju očuvanje blistave, prirodne lepote. Prirodni sastojci održavaju visok kvalitet Ainhoa proizvoda.

6. i 7. aprila na 33. međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike Dodir Pariza Ainhoa će predstaviti 3 nove kolekcije proizvoda.


Multivit kolekcija

Snaga vitamina u koži je univerzalno prepoznata u kozmetici. Vitamini su neophodni za pravilno funkcionisanje tela i samim tim za zdravlje i lepotu kože. Oni štite, hidriraju, obnavljaju, sprečavaju prerano starenje kože i donose sjaj i vitalnost tenu. U kombinaciji postižu maksimalnu sinergiju i efektivnost u svakoj formuli, povećavajući njen efekat i umnožavajući koristi za postizanje sjajne kože. Stres svakodnevnog života, agresija okoline, nedostatak sna, neuravnotežena ishrana, itd. čine da koža treba da se „napuni” vitaminima kako bi održala zdrav i mlad izgled. Nedostatak vitamina odražava tupo lice, bez svežine i vitalnosti, gde znakovi umora i godina postaju očigledniji.

P2306T MULTIVIT Ultra-Vitaminised Facial Concentrate 50 ml

MULTIVIT Retail Products

Crveni koral (Corallium rubrum), tipičan za Sredozemno more, izuzetne je lepote. Pored svoje bogate kompozicije, u nekim kulturama njegova prekrasna boja se smatra dobrom srećom i povezana je sa životnom snagom. Pošto je Crveni koral zaštićena vrsta i ne može se ubirati za komercijalnu eksploataciju, dobijen je rekonstituisani ekstrakt koji sadrži njegove glavne komponente i ima iste efekte. Rekonstituisani ekstrakt crvenog korala sadrži 10 vitamina (A, B2, B3, B5, B7, B8, B12, C, E i F), proteine i mineralne soli kao što su: kalcij, magnezijum, kalijum i natrijum. Pruža ishranu, regeneraciju i hidrataciju, a istovremeno štiti kožu od štetnih agenasa iz okoline.


Hyaluronic kolekcija

Hyaluronic kolekcija je nova sofisticirana strategija hidratacije kroz napredne formule koje integrišu hidratantnu snagu hijaluronske kiseline, inovativnu 3D matriks tehnologiju i moćno anti-age sredstvo. Moćan je ovlaživač: reguliše transepidermalni protok vode. Ima važnu ulogu u prirodnoj rezervi vode kože. 3D matrik kompleks je formiran od matrice ili galaktomanana koji zadržava molekule saharida (šećera) hidratantne prirode koji se postepeno oslobađaju u kožu.

Hyarulonic

Neki od sastojaka ove kolekcije proizvoda su:

  • ACEITE DE ROSA MOSQUET – Izdvojeno iz ploda šipka sa visokim procentom polinezasićenih masnih kiselina (Linoleic i Linolenic). To su esencijalne masne kiseline, primordijalne hranljive materije u biohemijskim procesima.
  • SILANOL– Organski silicijum je strukturna komponenta kožnog vezivnog tkiva koja učestvuje u formiranju i organizovanju ekstracelularnog matriksa. Aktivnosti restrukturiranja organskog silikona pomažu u održavanju mehaničkih svojstava kože, kao što su: elastičnost i čvrstoća.

Collagen + kolekcija

Lepota se izražava novom čvrstinom.

Kolagen je osnovni stub u arhitekturi kože. Ima ključnu ulogu u strukturi, snazi i otpornosti kože: on predstavlja bazu oslonca i oslonca kože, a samim tim i kontura i volumena. Tokom starenja smanjuje se proizvodnja kolagena, što dovodi do gubitka čvrstoće i opuštenosti kože. Pored toga, koža se brzo dehidrira i gubi mnogo elastičnosti, što rezultira manje glatkim, mekanim i toniranim tenom.

Collagen+ krema za vrat i dekolte

AINHOA je stvorila COLLAGEN + učvršćujuću liniju proizvoda protiv starenja koja ima za cilj borbu protiv gubitka čvrstoće i volumena uzrokovanih prolaskom vremena (starenje kože).

COLLAGEN + deluje na kožu kroz dve glavne akcije koje rade u savršenoj sinergiji: donoseći kolagen sa kože SPOLJA. Stimuliše IZNUTRA prirodnu proizvodnju kolagena iz same kože, glikozaminoglikane i hijaluronsku kiselinu. Na ovaj način, COLLAGEN + daje koži novu čvrstoću, postiže dva efekta:

  1. Efekat zatezanja – oporavlja izgubljenu čvrstoću kako bi se dobila glatka, tonizirana i elastična koža
  2. Efekat bubrenja – zahvaljujući snažnom redensifiing delovanju, koža se „ispunjava” iznutra, pomažući u oporavku izgubljenog volumena lica i remodeliranju ovalnog lica.

Zbog promocije novih proizvoda iz novih kolekcija na Sajmu kozmetike Ainhoa odobrava popust pri kupovini bilo kog proizvoda iz novih linija, a kupovinom više proizvoda iz novih kolekcija popust će biti i do 20 %.

Posetite štand Ainhoa i uverite se u u kvalitet proizvoda brenda koji traje na tržištu Srbije skoro dve decenije.