Panairi i 38-të i kozmetikës Touch of Paris

Panairi i 38-të i kozmetikës „Një prekje e Parisit“

BLE BILETË

 

VIZITONI  PAVILIONET

  • të kozmetikës profesionale dhe pajisjeve
  • të kozmetikës profesionale për parukeri dhe pajisjeve
  • pavilioni make-up…

 

Paviljon 1
Paviljon 2
Paviljon 3

 

Shiko më tej

Make-up master

organizuar
nga makeup artistja profesioniste Natasha Milkoviq (Nataša Miljković)
ke cila do të tregojë pamje të ndryshme në 4 modele
të ndryshme në të dyja ditët

 

Pas përfundimit të Master class-it, të gjithë pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të konsultohen me Natashën për produktet që përdor, si dhe për atë që klientët duan të shohin në Instagramin e grimerëve dhe të pyesin gjithçka që u intereson.

Të gjithë pjesëmarrësit e Master class-it përveç certifikatës do të marrin edhe MakeUp gift box ku do të jenë disa nga produktet e preferuara të sponsorit që Natasha i përdori gjatë Master class-it. Për shkak të përvojës shumëvjeçare të punës në videoklipe muzikore, Natasha do t’u afrojë pjesëmarrësve se si duhet të grimohen njerëzit e famshëm për shkak të ndriçimit të fortë dhe kamerës.

 

Foto/punime të marra nga makeup artistja e njohur Natasha Miljkoviq

 

Nataša Miljković - Rad 1
Nataša Miljković - Rad 2

 

E shtunë, 11 Mars, 16:00 – 18:30 h
Tema 1: Fashion look
(stili izraelit i grimit)
Tema 2: Soft glam
(Stili komercial i grimit që përfshin edhe bride look)
Çmimi 200 €

 

E diel, 12 Mars, 16:00 – 18:30 h
Tema 1: Fashion look
(stili izraelit i grimit)
Tema 2: Soft glam
(Stili komercial i grimit që përfshin edhe bride look)
Çmimi 200 €

 

Regjistrohu në:

tel: +381 64 56 22 037

email: [email protected]

 

Nataša Miljković - Rad 3
Nataša Miljković - Rad 4
Nataša Miljković - Rad 5

 

Nataša Miljković - Rad 6
Nataša Miljković - Rad 7

 

Nataša Miljković - Rad 8
Nataša Miljković - Rad 9
Nataša Miljković - Rad 10

 

Nataša Miljković - Rad 11
Nataša Miljković - Rad 12

 

Shiko më tej

Kongres i shkëlqyeshëm ligjërues të njohur

 

I ftuar në Kongres Gennaro Setola

• I ftuar në Kongres Gennaro Setola
Leksioni i tij – BodyFly® Self massage është një metodë e kujdesit për shëndetin e vetë, si dhe parandalimi për të ruajtur pamjen e bukur dhe dhe një trup të ri dhe të bukur, dhe është bërë kryesisht për kozmetistët, si dhe të gjithë ata që merren me trajtimet manuale dhe kështu kanë qëndrim të komprometuar. BodyFly® Self massage garanton jetë të gjatë dhe vitale profesionale.

• Rreth leksioneve të tjera jashtëzakonisht cilësore informohuni në sajamkozmetike.com/kongresna-desavanja

• Hyrja falas në kongres me biletën e blerë të panairit

• Mësoni më shumë dhe rezervoni vendin tuaj

• NUMRI I VENDEVE ËSHTË I KUFIZUAR – bleni biletën e panairit

 

Shiko më tej

 

Pranverë parukerie e beogradit

organizuar nga Shoqata e Klubeve të Parukerisë së Serbisë.

FITO UDHËTIMIN NË PARIS

 

Pranverë parukerie e beogradit

E shtunë, 11 Mars 2023, nga 11 – 17 h
KAMPIONAT I HAPUR për shkollat
e parukerisë së SERBISË
Garë për kategoritë e femrave dhe meshkujve

E diel, 12 Mars 2023, nga 11 – 17 h
KAMPIONAT I HAPUR I SERBISË
“KUPA NIKOLA BIZUMIĆ”
Garë për kategoritë e femrave dhe meshkujve

 

Regjistrohu në:

tel: +381 62 1348 525

 

Shiko më tej

Panair pune

 

Nëse keni sallon ose qendër Wellness dhe problem për të gjetur punëtor cilësor, për herë të parë në Panairin e Kozmetikës keni mundësi që shumë lirë të merrni stend me qira në një pavijon të veçantë që do ta vizitojnë kandidatët për punë.

Nëse jeni të interesuar, na dërgoni emrin Tuaj, emrin e sallonit dhe numrin e telefonit në e-mail [email protected] dhe personi kompetent do t’Ju kontaktojë për marrëveshje.

Panair pune

 

Regjistrohu në:

tel: +381 60 533 9992

email: [email protected]

 

Shiko më tej

BLE BILETËN online më të lirë QË TANI

 

BLE BILETËN online më të lirë QË TANI

Nëse dëshironi të vizitoni Panairin e Kozmetikës më 11 dhe 12 Mars dhe të kënaqeni në ambientin e panairit, kongresin e kozmetistëve apo në gara
dhe prezantime të parukerisë, është mirë që të bleni biletën online paraprakisht.

Në këtë mënyrë do të kurseni para (bileta e blerë online është më e lirë) dhe për të shmangur turmat në biletari.

 

BLE BILETË

 

Shihni atmosferën në panairet tona

 

 

Komentet e vizitorëve në rrjetet sociale

 

Facebook
Instagram
YouTube
Twitter

 

© 2010–2023 ECO Design Studio group d.o.o. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd

+381 11 3284 149+381 11 3284 126+381 11 3284 217