20. Sajam kozmetike

20. Dodir Pariza, međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja
13. i 14. oktobra, Beogradski sajam, Hala 3

20. Sajam kozmetike

Još jednom Vas podsećamo na događaj koji ne smete propustiti. Sutra i prekosutra na Beogradskom sajmu u Hali 3, održava se 20. sajam Dodir Pariza.

Na sajmu ćete pronaći mnoge zanimljive i korisne informacije i proizvode, dobre i kvalitetne preparate i aparate, bićete u prilici da prisustvujete brojnim prezentacijama i predavanjima, a moći ćete da kupujete proizvode po povoljnim cenama. Na sajmu ćete pronaći dobru profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga.

Kongresna predavanja pravo su mesto za sve profesionalce koji vode računa o svom usavršavanju. Brojni domaći i internacionalni predavači podeliće sa Vama znanje o aktuelnim temama u industriji lepote.

Jubilarno, 20. izdanje sajma Dodir Pariza biće posebno po mnogo čemu. Po prvi put na našim prostorima u sklopu sajma Dodir Pariza možete posetiti video kongres sastavljen od brojnih prezentacija, edukacija, predstavljanja noviteta. Možete posetiti i business to bussiness sastanke sa predstavnicima firme čiji program Vam se učinio zanimljivim.

A ukoliko ste u potrazi za poslom, posetite berzu rada na sajmu kozmetike i iskoristite priliku da se lično predstavite brojnim firmama, Vašim potencijalnim poslodavcima. Pripremite se za intervjue, pokažite se u najboljem svetlu, jer ovo je prilika koju ste čekali.

Uzbuđenja i takmičarske atmosfere biće i na 20. sajmu.

Magic lashes, I međunarodno otvoreno takmičenje u permanentnoj nadogradnji trepavica biće održano 13. i 14. oktobra na štandu estetke akademije Atelier LK.

Tradicionalno takmičenje u šminkanju Face & body art, 12. po redu održaće se u nedelju, 14. oktobra.

Dođite na sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja, 13. i 14. oktobra. Uverite se zašto je sajam Dodir Pariza najposećeniji sajam kozmetike u regionu i zašto jedna od naših najvećih zvezda, Seka Aleksić, posećuje sajam Dodir Pariza.