Marketing

Ukoliko želite da najavite sajamski nastup, da obavestite sadašnje i buduće klijente o Vašem predstavljanju na sajmu „Dodir Pariza”, da omogućite zainteresovanima da Vas što lakše pronađu, toplo Vam preporučujemo sledeće aktivnosti koje će Vam omogućiti da se izdvojite od ostalih i da Vaš nastup na ovoj manifestaciji bude uspešniji.

1. Paket marketing mix obuhvata sledeće:

 1. Televizijska emisija Kozmo kozmetika više od 10 godina prati dešavanja u oblasti lepote i namenjena je, kako osobama koje se profesionalno bave nekim poslom u ovoj oblasti (kozmetičarima, frizerima, nail art dizajnerima, šminkerima, itd.), tako i krajnjim korisnicima kozmetičkih i frizerskih proizvoda i usluga.
 2. Časopis Kozmo kozmetika i kozmo frizure postoji od 2005. i šalje se besplatno na 27.000 adresa kozmetičkih i frizerskih salona, estetskih centara, dermatoloških ordinacija, parfimerija, apoteka, medicinskih i škola za negu lepote na području Srbije.
 3. Sajamski katalog koji se besplatno šalje na 20000 adresa kozmetičkih i frizerskih salona, estetskih centara, dermatoloških ordinacija, parfimerija, apoteka, medicinskih i škola za negu lepote na području BiH, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore.
 4. Info u segmentu Novosti koji pripada online prodavnici www.saloninfo.rs koji dnevno poseti preko 2.500 osoba. Info u ovom segmentu uključuje i newsletter.
 5. Info na YouTube u formi video priloga na naših 9 kanala (kozmetički proizvodi, nega kose, kozmetički saloni, frizerski saloni, welness centri, zdravlje, pravilna ishrana, sajam edukacija, nokti), koji mogu da se prate i preko www.saloninfo.rs.
 6. Info na www.facebook.com/saloninfo
 7. Info na www.sajamkozmetike.com uključujući i banere
 8. Obaveštenje pomoću razglasa za vreme trajanja sajma koje će biti pročitano 10 puta za dva sajamska dana.

Preporučujemo Vam ove promotivne aktivnosti mesec dana pre sajma i mesec dana nakon sajma.

Postoji mogućnost oglašavanja tokom cele godine.


2. Baneri na www.saloninfo.rs

 1. Veliki baner (dimenzija 750×90 pixela)
 2. Mali baner (dimenzija, 161×84 pixela)

3. Reklama u časopisu Kozmo kozmetika i kozmo frizure

Časopis Kozmo kozmetika i kozmo frizure koji postoji od 2005. i šalje se besplatno na 27.000 adresa kozmetičkih i frizerskih salona, estetskih centara, dermatoloških ordinacija, parfimerija, apoteka, medicinskih i škola za negu lepote na području Srbije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore.


4. Paket Info mix uključuje:

 1. Rubriku info u televizijskoj emisiji Kozmo kozmetika
 2. Rubriku info na naših 9 YouTube kanala (kozmetički proizvodi, nega kose, kozmetički saloni, frizerski saloni, welness centri, zdravlje, pravilna ishrana, sajam edukacija, nokti)
 3. Rubriku info na www.saloninfo.rs/novosti što uključuje i newsletter

5. Paket info mix + baner:

 1. Rubriku info u televizijskoj emisiji Kozmo kozmetika
 2. Rubriku info na naših 9 YouTube kanala (kozmetički proizvodi, nega kose, kozmetički saloni, frizerski saloni, welness centri, zdravlje, pravilna ishrana, sajam edukacija, nokti)
 3. Rubriku info na www.saloninfo.rs/novosti što uključuje i newsletter
 4. Baner na www.saloninfo.rs

Napomena:

Ukoliko ste zainteresovani za neki od paketa, molimo da nas kontaktirate.