Kurs

Uskoro vas očekuju informacije o temi kursa kontinuirane edukacije, kao i spisak predavača na kursu u sklopu 34. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. U međuvremenu možete pogledati koja tema je obrađena na prethodnom Kursu kontinuirane edukacije.

Kurs kontinuirane edukacije 33. Sajam kozmetike - predavači

Kurs KE Fitoterapija u medikal SPA programima namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.
Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije
Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).
Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Savremeni trendovi u kreiranju programa medicinskog velnesa sve više uključuju elemente bazirane na principima ekologije, povezivanja sa prirodom i tradicije. Upotreba samoniklog i organski gajenog lekovitog bilja u lokalnoj i opštoj primeni je značajan element koji dovodi do poboljšanja kvaliteta života korisnika medikal SPA programa.

Racionalna fitoterapija zasnovana na naučnim istraživanjima i poznavanje tradicije korišćenja lekovitog bilja doprinose perfekcionizmu usluge u fitoterapijskim programima medikal SPA koncepta.
Biljke sa svojim lekovitim aktivnim principima koriste se oralno u vidu čajeva ili kao suplementi ili elementi SPA trpeze. Pored toga koriste se i u masažnim ritualima korišćenjem biljnih bošči umesto šaka pri čemu se koriste saznanja o energetskim kvalitetima različitih aktivnih principa koje nose odabrane biljke.

Posebno je zanimljivo u programima medicinskog velnesa i zdravstvenom turizmu kreirati biljne kombinacije sa odabranog područja koje imaju sposobnost relaksacije ili buđenja.

Predstaviće se kombinacija 7 odabranih biljaka sa Stare Planine koje su ukomponovane u brend Srpski velnes čaj za relaksaciju.

Predstaviće se i 42 lekovite biljke identifikovane na području Stare Planine početkom jula meseca. Predstaviće se i nekoliko receptura SPA trpeze iz programa šumskog medicinskog velnesa.

Kurs kontinuirane edukacije 33. Sajam kozmetike - teme i raspored predavanja

Preuzmite program Kursa kontinuirane edukacije klikom na ovaj link »