Kurs

Uskoro vas očekuju informacije o temi kursa kontinuirane edukacije, kao i spisak predavača na kursu u sklopu 33. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. U međuvremenu možete pogledati koja tema je obrađena na prethodnom Kursu kontinuirane edukacije.

Kurs kontinuirane edukacije

Kurs kontinuirane edukacije predavači Kurs KE namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.
Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije
Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).
Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 355-1083871-52,
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, sajam@saloninfo.org

Kurs kontinuirane edukacije Značaj platforme za mobilnu teledermatokozmetičku konsultaciju u praksi Medikal SPA centra edukuje polaznike kako da pravilnim korišćenjem potrebnih alata i metodologije omoguće sebi i svom klijentu virtuelnu dermatološku i kozmetičku konsultaciju u realnom vremenu. Korišćenjem dermoskopa, mobilnog telefona sa kamerom, portabl woodove lampe i LED lampe, kao i prilagođenog softvera, edukovani stručnjak za medicinsku negu kože može dobiti dermatološku konsultaciju. Takođe se stručnjak medicinske estetike obučava da se uključi u program prevencije i ranog otkrivanja malignih melanoma virtuelnom dermoskopijom. Tokom kursa kroz studije odabranih slučajeva prikazaćemo kako MTDK platforma funkcioniše u praksi.

Kurs kontinuirane edukacije raspored predavanja

Preuzmite program Kursa kontinuirane edukacije klikom na ovaj link