Panairi kozmetikës “PREKJA E PARISIT” („The touch of Paris”)

Download Kozmo app scan QR code

PANAIRI DHE KONGRESI I 33-të NDËRKOMBËTAR I KOZMETIKËS,
KUJDESIT NDAJ FLOKUT, ESTETIKËS DHE SHËNDETIT, PREKJA E PARISIT
MË 6 DHE 7 PRILL 2019
SALLA 1, SALLA MË E MADHE E PANAIREVE TË BEOGRADIT
KONCEPTI I RI I PANAIRIT PRANVERORË TË KOZMETIKËS

Panairi dhe Kongresi Ndërkombëtar i Kozmetikës, i Përkujdesjes për Flokët, Estetikës dhe Shëndetit, “The Touch of Paris”, të cilin e vizitojnë rreth 20 000 vizitorë, është manifestimi më i madh i këtij lloji, jo vetëm në Ballkan, por edhe në territorin e Evropës Qendrore, Lindore e Juglindore. Në një sipërfaqe ekspozimi prej 14 500 m2 mund të gjeni markat profesionale superiore për sallonet kozmetike, për sallonet e ondulacionit, për qendrat beauty & spa, për qendrat wellness, për qendrat estetike edhe deri në 70% më lirë. Në Panair mund të ndiqni ligjëratat më të mira të fushës me të ftuar specialë (Mysafir: Xhosefine Uakit, kryetare e CIDESCO Britania e Madhe). Në kuadër të Panairit do të mbahet një seminar dhe një kurs i edukimit të vazhdueshëm. Në Panair ju presin edhe performanca të shumë terapistëve të bukurisë, parrukierëve, prezantime të shumta dhe edukime.

Panairi “The Touch of Paris” mbahet dy herë në vit, frekuentohet nga mbi 20 000 vizitorë profesionistë për dy ditë (nga Serbia, Kroacia, Bosnjë e Hercegovina, Mali i Zi, Maqedonia, Sllovenia, Bullgaria, Hungaria, Rumania e Shqipëria).

Në panairin paraprak, të mbajtur më 13 dhe 14 tetor 2018, ishin më shumë se 300 brende nga dhjetëra shtete të ndryshme.

Çfarë mund të gjeni në Panairin e 31-të të Kozmetikës “Touch of Paris”?

 • Kozmetikën profesionale,
 • Kozmetikën e kujdesit për flokët,
 • xhelatinën dhe akrilin për shtimin e thonjve dhe nail art,
 • Solarët,
 • Aparatet e gjeneratës më të re,
 • Këshillat e specialistëve,
 • Shkollat profesionale (të ondulacionit e të kozmetikës),
 • Promo makiazhe, rregullim i flokëve dhe i thonjve,
 • Ushtrime e trajnime për profesionistët.

Shumë firma pikërisht në Panair paraqesin risitë, promovojnë prodhimet dhe demonstrojnë metodat e punës.

Vizitorët dhe ekspozuesit në Panair janë profesionistë nga bota e bukurisë dhe e shëndetit:

 • distributorë, eksportues dhe importues
 • biznesmenë
 • pronarë të salloneve të bukurisë, të salloneve të ondulacionit, të parfumerisë dhe të
  dyqaneve kozmetike
 • pronarë të qendrave dhe të klinikave estetike
 • stomatologë
 • pronarë dhe menaxherë të hoteleve, të fitneseve, të qendrave dhe të klubeve spa &
  wellness
 • shoqata
 • kozmetistë
 • mjekë
 • dermatologë
 • kirurg të estetikës
 • farmacistë
 • ondulucionistë
 • nxënës dhe studentë të shkollave për përkujdesjen ndaj bukurisë.

Vizitorët e Panairit janë edhe konsumatorët e prodhimeve dhe të shërbimeve kozmetike e ondulacioniste.


KONGRESI I KOZMETIKËS në KATËR salla të kongreseve

LIGJËRATAT E KONGRESIT

E SHTUNË, 6 PRILL, NGA ORA 11:00 DERI NË ORËN 18:15, SALLA E KONGRESEVE SVETISLAV RADMILOVIÇ
11:00 – 11:50 – PH BALANCI – çka është kjo në të vërtet? Primia Harmonija
Ligjërues: Marija Veljkoviç, estetik i vijës së trupit, kozmetolog
Equilibrium – rruga për të arritur lëkurën e shëndoshë vetëm përmes ph trajtimit të balancuar. Çka në të vërtet është ph balanci? As acidike e as bazike, as e yndyrshme e as e thatë, por e BALANCUAR.

12:00 – 14:00 NaRa – esenca bimore në shërbim të shpërbërjes së celulitit. Hedera Vita natural cosmetics
Ligjëruese: dr Lenka Drazhiç, konsulent profesional i Hedera Vita natural cosmetics
Prezantimi i trajtimit estetiko-kozmetik i Hedera Vita natural cosmetics i dedikuar për sallonet kozmetike, qendrat Wellness dhe SPA të cilat ofrojnë shpërbërjen e celulitit, shkrirjen e masave yndyrore dhe tërheqjet e lëkurës. Realizimi praktik i trajtimit në një model nga ana e terapeutit.
Vërejtje: Shpërndarja e certifikatave për pjesëmarrësit dhe mundësia e zbritjes në blerjen e pakos për punë në sallone, në vlerën prej 40%.

14:10 – 15:00 – Mora beauty – bukuria pa efekte anësore!
Ligjërues: Nino Ruivo, doktor osteografie (pa sëmundje)
MORA BEAUTY – trendi më i ri SPA për bukuri dhe jetë më të lumtur!
Inovacionet mahnitëse me teknologjinë biorezatuese do të prezantohen nga Nino Ruivo, doktor osteografie, terapeutik shumëvjeçar me biorezonancë, inovator dhe autor i MORA BEAUTY aplikacionit madhështor ANTI CELULIT, përfaqësues i prodhuesit gjerman, lider i aparateve të biorezonancës në botë – pionier i biorezonancës, i ndërmarrjes MED-TRONIK dhe drejtues i Akamdemisë MORA.

15:15 – 18:15 – Body art asociacioni i Serbisë paraqet Fashion room Body art & Makeup me mysafirë special, artistët më të njohur të ballkanit për body art dhe makeup.


KURSI I ARSIMIT TË VAZHDUESHËM – TAKSA 10 EURO
E DIEL 7 PRILL, PREJ 10:30 DERI 12:10, SALLA E KONGRESEVE SVETISLAV RADMILOVIÇ

Tema: Fitoterapia në SPA programet mjekësore
Ligjëruesit: prim. dr Gorana Isailoviç, Gordana Peshalj, specialist i estetikës mjekësore

dr Gorana Isailović

Trendet moderne në krijimin e programit të wellness-it mjekësor çdo ditë e më shumë përfshijnë elemente të bazuara në parimet ekologjike, duke krijuar lidhjen e natyrës dhe traditës. Përdorimi i bimëve shëruese të rritura në natyrë dhe ato të kultivuara organikisht në përdorim lokal dhe të përgjithshëm është element i rëndësishëm i cili bie deri te përmirësimi i jetës së përdoruesit të SPA programit mjekësor.

Fitoterapia racionale e bazuar në hulumtimet shkencore dhe njohjen e traditave të përdorimit të bimëve shëruese kontribuojnë në perfeksionimin e shërbimeve në programet fitoterapeutike të SPA konceptit mjekësor.

Lënda EC është e destinuar për mjekë, fizioterapistë, infermierë, teknikë të kujdesit shëndetësor, terapistë wellness në qendrat e rehabilitimit dhe spa.

Taksa për pjesëmarrje në kurs është 10 euro
Regjistrohuni në kohë. Numri i pjesëmarrësve të kursit EtV është i kufizuar.
Kursi i është dorëzuar Këshillit Shëndetësor të Serbisë për akreditim
Pagesa në llogarinë bankare nr. 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Informacione shtesë: + 381 11 3284 149, sajam@saloninfo.org


6. CIDESCO KONGRESI I KOZMETIKËS DHE KONGRESI I 9-të BALLKANO-ITALIAN I KOZMETIKËS
E DIEL 7 PRILL, PREJ 12:15 DERI 19:00, SALLA E KONGRESEVE SVETISLAV RADMILOVIÇ
ANTI-AGEING NË TRAJTIMET KOZMETIKE (trajtimi Kozmetik apo mjekësia estetike, Përparësitë e trajtimit kozmetik)
Trajnimi: Trajtimet e avancuara Antiage
Mysafir: Xhosefine Uakit, kryetare e CIDESCO Britania e Madhe

Josephine Wackett

Vera Zec


MASTERCLASS IPBI (Innovative Project in Beauty Industry)
E SHTUNË 6 PRILL DHE E DIEL 7 PRILL, 12:00 – 17:00, SALLA E KONGRESEVE IPBI
Shoqata e profesionistëve në industrinë e kozmetikës (ShPIK) në krye me Lesja Kariç, organizon master klasën me çiropodistin e mirënjohur rus, dr Dimitrije Mirovovin.

dr Dmitry Mirovov

6 PRILL, E SHTUNË
12:00 – 17:00 – pedikir me aparaturë, teknikat e autorit
7 PRILL, E DIEL
12:00 – 17:00 – Ortoniksia (ortoza), përpunimi (prodhimi) i protezës individuale për çdo pacient; Pedikir i komplikuar
Regjistrimet në: +381 65 695 41 62; +381 66 695 41 62
Vërejtje: Vizitorëve të Masterclass do ti mundësohet të marrin pjesë në seminarin për Pedikir (9 dhe 10 prill) me temën: Pedikir i komplikuar për thonj të rritur në brendësi të lëkurës


MASTERCLASS BE YOU TECHNOLOGY
E SHTUNË 6 PRILL DHE E DIEL 7 PRILL, 12:00 – 17:00, SALLA E KONGRESEVE BE YOU TECHNOLOGY
Temat: Përballja me ligjin e ri 2020
PËRDORIMI I LAZERIT pa RREZIK në sallonin tuaj
Të gjitha aparatet kozmetike të cilat mund ti përdorni, edhe pse NUK JENI MJEK


MASTERCLASS EFB BEAUTY PARIS
E SHTUNË 6 PRILL DHE E DIEL 7 PRILL, 12:00 – 18:00, SALLA E KONGRESEVE EFB BEAUTY PARIS
Temat: IPL – Intense pulsed Light trajtimet pranverore
Foto-ushqimi
Heqja afatgjate e qimeve, përfshirë edhe procedurën e heqjes së qimeve të bardha
Ligjëruesit:
Luminita Dumitru, trajnuese ndërkombëtare për EFB Beaute
Maja Vidosheviç – skin expert (eksperte e lëkurës)


HAIR CUP BELGRADE
Organizator: Lidhja e klubeve të floktarëve të Serbisë
E SHTUNË, 6 PRILL – 4 prezantime të ekipeve të floktarëve.
E DIEL, 7 PRILL – gara e floktarëve. Kualifikimi për garat nën ombrellën e OMC.
Regjistrimet: [email protected]


PARAQITJET E FRIZERËVE TË FAMSHËM DHE I MAKEUP ARTISTËVE
Në Panairin e kozmetikës mund të shihni paraqitjet e shumta të floktarëve të cilët prezantojnë teknikat më të mira për prerjen e flokëve, ngjyrosjes dhe stilizimin e flokëve dhe paraqitjen e makeup artistëve më të mirë të cilët prezantojnë teknikat aktuale të grimimit në qytetet si Nju Jorku, Londra, Parisi dhe Milano.


Nëse jeni tregtar, importues ose prodhues i të gjitha atyre gjërave që kërkohen nga sallonet, qendrat, farmacitë dhe hotelet, dhe dëshironi të jeni ekspozues në Panairin “Touch of Paris“, ose nëse dëshironi të vizitoni Panairin, ju lutemi dërgoni një e-mail në: [email protected]


APLIKACIONI PËR CELULAR KOZMO

Download Kozmo app scan QR code Shkarkoni falas aplikacionin për celular Kozmo dhe lexoni revistën Kozmo online, çdo ditë ndiqni risitë për bukurinë, flokët, shëndetin dhe modën. Përmes aplikacionit Kozmo ju do të keni mundësi të ndiqni ngjarjet aktuale në vende të ndryshme, prezantime produktesh, për të gjetur se ku janë skontot më të mëdha në Panairin e Kozmetikës dhe shumë të tjera.
Nëse dëshironi të bëheni bashkëpunëtorët ose klientët tanë, na dërgoni një email në: marketing@saloninfo.org


OFERTA TURISTIKE E BEOGRADIT

Ndërthurja e historisë dhe e periudhës moderne me ofertën e shumëllojshme të ushqimit e pijeve, që nga kafenetë e vjetra të ruajtura deri te klubet dhe restorantet moderne, me njerëz mikpritës e të buzëqeshur, që kanë gjithmonë se çfarë t’ju rekomandojnë ku të dilni dhe çfarë të shihni. I njohur për jetën e vet të natës, pikërisht Beogradi është vendi që duhet të vizitoni. Krahas Rrugës “Knez Mihajlova“ dhe të zonës qendrore të qytetit, Parkut Kalamegdan ku mbizotëron Kështjella e Beogradit, Skadarlijes boheme, Savamales, Avallës dhe Zemunit, një arsye për ta vizituar Beogradin janë edhe Ada Ciganlija; “deti” i Beogradit, kafenetë dhe restorantet e njohura, rakia shlivovicë, Mikser Hausi urban, pallatet në Dedinjë dhe Katedralja e Shën Savës.