Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća

32. Sajam kozmetike Dodir Pariza

32. Sajam kozmetike Dodir ParizaPosetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz neizostavne savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote pravi su poziv svim ljubiteljima lepog i negovanog izgleda da posete 32. Dodir Pariza, sajam kozmetike, nege kose,...Dalje »


Novosti na 32. Sajmu kozmetike

Novosti na 31. Sajmu kozmetikeProfesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na Sajmu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja. 32. izdanje Sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 13....Dalje »


Frizerska dešavanja na 31. Sajmu kozmetike i nege kose

Frizerska dešavanja 31. Sajam kozmetikeLepa i negovana kosa imperativ su današnjeg vremena. Pramenovi različitih boja, kao i talasasta kosa već godinama ne silaze sa naslovnih strana magazina. Brojne poznate ličnosti vesnici su novih trendova i inspiracija mnogim pripadnicama lepšeg pola. Naš savet je da, za početak, nađete sebi frizera. Jer i poznate dame imaju svog frizera kog posećuju veoma...Dalje »


Gernetic MARINE LINE

When we go back to the sea we are going back from whence we cameAktivni sastojci Gernetic proizvoda za negu kože iz Marine linije u potpunosti se ekstrahuju iz morskih, biljnih ćelija. Koristeći našu specifičnu tehnologiju izdvajanja aktivnih sastojaka od jednoćelijskih zelenih i plavih algi poput Chlorella-e i Spirulina-e, kao i crvenih mikro algi, kao što je Porphyridium Cruentum, Gernetic proizvodi jedinjena bogata mineralima, vitaminima, aminokiselinama, proteinima. Ova jedinjenja...Dalje »


Pronađi svoj makeup stil na 31. Sajmu kozmetike

Makeup brendovi na 31. Sajmu kozmetikeNa 31. sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće prisutan veliki broj makeup brendova. Makeup Atelier Paris, NYX Professional makeup, Makeup Revolution, I ♥ makeup, City Color cosmetics, Martinović kozmetika, Etre Belle, Eveline cosmetics, Note cosmetics, Flormar makeup samo su neki od makeup brendova koji će svoje proizvode predstaviti posetiocima Sajma kozmetike....Dalje »


Mobilna aplikacija KOZMO

Mobilna aplikacija KOZMOMobilna aplikacija KOZMO Magazin o lepoti, zdravom životu i dobrom stilu Svakog dana čitajte časopis KOZMO na telefonu ili tabletu. Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju KOZMO i čitajte časopis KOZMO online, svakodnevno pratite beauty, hair, health i fashion novosti. Putem aplikacije Kozmo bićete u prilici da pratite aktuelna dešavanja na brojnim štandovima, prezentacije proizvoda, da saznate...Dalje »


Vikend posvećen lepoti

edukacije-na-31-sajmu-kozmetikeVikend posvećen lepoti 31. sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja 12. i 13. maj 2018. Beogradski sajam, Hala 2 Bogat izložbeni program na 14500 kvadrata Hale 2 Beogradskog sajma sa više od 350 brendova iz celog sveta očekuju sve posetioce 31. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza, 12. i 13. maja....Dalje »


2. Sajam Holizma

2. Sajam HolizmaPo drugi put na Sajmu kozmetike Dodir Pariza predstavljamo izlagače iz sveta holizma koji će nas približiti prirodi, našem prirodnom stanju i pomoći da vodimo računa i negujemo sebe na svim nivoima. Holizam je pogled na svet i filozofija koja shvata u celini sve nivoe našeg bića. Holizam posmatra delovanje i međusobni uticaj svih aspekata...Dalje »


Spektakl na Sajmu kozmetike

frizerske prezentacijeSajam kozmetike „Dodir Pariza” je prilika da otkrijete novine iz sveta nege i lepote. Firma Alexandar cosmetics će na Sajmu kozmetike predstaviti nove brendove: REVUELE proizvodi za negu kože svojom raznovrsnošću izaći će u susret najrazličitijim potrebama. REVUELE nudi kozmetiku za lice i telo, a na Sajmu kozmetike otkrićete proizvode ovog brenda koji će vas...Dalje »


Makeup Atelier Paris workshop

Marija Jovanović radoviStrobing efekti na koži Kako koristiti airbrush u šminkanju Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima U sklopu Sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza biće održan Makeup Atelier Paris workshop na kom će biti prezentovano sledeće: Strobing efekti na koži Kako koristiti airbrush u šminkanju Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima Prezentaciju će raditi Oxana...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća