Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća

Novosti na 34. Sajmu kozmetike

Novosti na 31. Sajmu kozmetike34. izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 12. i 13. oktobra 2019. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. Veliki...Dalje »


Poznata frizerska imena na bini Unitech štanda

Poznata frizerska imena na bini Unitech štandaPoznata frizerska imena na bini Unitech štanda, 6. i 7. aprila u Hali 1 Beogradskog sajma predstaviće najnovije trendove, preparate i aparate koji se koriste za stilizovanje...Dalje »


Luxury Eye promo cene na 33. sajmu kozmetike

Luxury Eye by Helga Halapi ditributer SrbijaLuksuzni brend Luxury Eye je konačno stigao! Promotivne cene proizvoda Luxury Eye by Helga Halapi na Unitech štandu na Sajmu kozmetike 6. i 7. aprila Profesionalcima koji prate dešavanja u svetu trepavica, ime Helga Halapi nije nepoznato, ali onima koji tek zalaze u ovaj svet ili žele da zakorače, reći ćemo nešto više o njoj....Dalje »


Unitech šok cene i akcije na 33. sajmu kozmetike

Unitech šok cene i akcije na 33. sajmu kozmetikeRegionalni lider, kompanija Unitech slavi veliki jubilej, 30 godina rada! Posetite Unitech štand na preko 600 m² na Sajmu kozmetike i nege kose, 6. i 7. aprila i iskoristite velike sajamske popuste i ostale pogodnosti. Na Unitech štandu očekuju vas ŠOK cene i brojne akcije, promocije novih proizvoda, novih linija i NOVIH BRENDOVA NA NAŠEM...Dalje »


Herba Market predstavlja novitete na 33. Sajmu

Style for colorHERBA MARKET doo jedan od vodećih uvoznika i distributera frizerskog pribora, alata i kozmetike za kosu najpoznatijih svetskih proizvođača osnovan je 1990. Kao direktni uvoznik i zastupnik, Herba Market nudi najniže cene na našem tržištu. Svi proizvodi su atestirani i sa obezbeđenim servisom i garancijom. Herba Market je generalni distributer poznate italijanske profesionalne kozmetike za...Dalje »


iLash i Beauty at home 20-50% popusta

Beauty at home  nadogradnja trepavicaiLash i Beauty at home 20-50% popusta na Sajmu kozmetike 50% popusta na trajnu šminkui nadogradnju trepavica na štandu Beauty at home (štand 130) Želite trajnu šminku, ali nikako da obezbedite budžet za to? Dođite na štand 130 Beauty at home i stanite u redu, jer na Sajmu kozmetike, 6. i 7. aprila u Hali...Dalje »


33. sajam kozmetike sve za negu i ulepšavanje

33 sajam kozmetikeBavite se negom i ulepšavanjem? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite da otvorite kozmetički ili frizerski salon? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite u ponudu svog bjuti centra da uvedete nove usluge? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite da se edukujete i da saznate šta je najaktuelnije u industriji...Dalje »


Fashion room Body art & Makeup na 33. Sajmu

Body art asocijacija Srbije predstavlja Fashion room Body art & Makeup sa najpoznatijim balkanskim body art i makeup umetnicima. 15:15 – 16:30 – Moć boja u stvaranju iluzije – Mirjana Kika Milošević, Kika studio – video prezentacija iluzuje. Diamond FX – prezentacija boja za slikanje lica i tela – Radmila Radman. U ovom delu prezentacije...Dalje »


SPA detox Gernetic tretmani lica i tela

alge na morskom dnuSPA detox Gernetic tretmani lica i tela uz aktivne sastojke iz morskih algi Ukoliko već niste bili u prilici da probate ili koristite Gernetic proizvode, predlažemo vam da posetite 33. sajam kozmetike, 6. i 7. aprila u Hali 1 Beogradskog sajma i štand Gernetic International (štand 122) gde ćete biti u prilici da se upoznate...Dalje »


Topface na 33. sajmu kozmetike

topfaceNovi makeup brend Topface na 33. sajmu kozmetike Prezentacija Topface kozmetike na Unitech štandu po specijalnim promotivnim cenama na 33. sajmu kozmetike 6. i 7. aprila! Novi brend na našem tržištu – Topface! Ukoliko pratite Instagram stranicu TOPFACE Srbija, mogli ste videti najavu nove dekorativne šminke. Malva Kozmetik je osnovana u Ukrajini 2005. godine, a...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća