Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 Sledeća

Novosti na 31. Sajmu kozmetike

Novosti na 31. Sajmu kozmetike31. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 12. i 13. maja 2018. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih....Dalje »


2. Sajam Holizma

2. Sajam HolizmaPo drugi put na Sajmu kozmetike Dodir Pariza predstavljamo izlagače iz sveta holizma koji će nas približiti prirodi, našem prirodnom stanju i pomoći da vodimo računa i negujemo sebe na svim nivoima. Holizam je pogled na svet i filozofija koja shvata u celini sve nivoe našeg bića. Holizam posmatra delovanje i međusobni uticaj svih aspekata...Dalje »


Spektakl na Sajmu kozmetike

frizerske prezentacijeSajam kozmetike „Dodir Pariza” je prilika da otkrijete novine iz sveta nege i lepote. Firma Alexandar cosmetics će na Sajmu kozmetike predstaviti nove brendove: REVUELE proizvodi za negu kože svojom raznovrsnošću izaći će u susret najrazličitijim potrebama. REVUELE nudi kozmetiku za lice i telo, a na Sajmu kozmetike otkrićete proizvode ovog brenda koji će vas...Dalje »


Makeup Atelier Paris workshop

Marija Jovanović radoviStrobing efekti na koži Kako koristiti airbrush u šminkanju Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima U sklopu Sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza biće održan Makeup Atelier Paris workshop na kom će biti prezentovano sledeće: Strobing efekti na koži Kako koristiti airbrush u šminkanju Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima Prezentaciju će raditi Oxana...Dalje »


Upoznajte GERnetic na Sajmu kozmetike

Upoznajte Gernetic na Sajmu kozmetikeGERnetic u borbi protiv hiperpigmentacija Ekspertiza u ćelijskoj biologiji i biotehnologiji osnova je Gerneticovog jedinstvenog i revolucionarnog koncepta: poboljšati lepotu kroz poboljšanje zdravlja. Svi sastojci Gernetic preparata odgovaraju biološkom sastavu ćelije i regenerišu tkivo. Gernetic je jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu. Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu...Dalje »


Specijalni gost Sajma kozmetike: Siro Cannarella

Siro CannarellaSpecijalni gost CIDESCO kongresa i Sajma kozmetike: Siro Cannarella Školovanje Još od rane mladosti Siro Cannarella se interesovao za orijentalne veštine lečenja. Svoju prvu diplomu iz ayurvede stekao je davne 1995. godine kod poznatog učitelja ayurvede Jyotirmayananda na Internacionalnoj akademiji ayurvede (Puna, Indija). Tu je stekao veštinu ayurvedske masaže Abyangham, saznanje o ayurvedskoj nauci i...Dalje »


Dani vikenda rezervisani za lepotu

Dani vikenda rezervisani za lepotu30. sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja 14. i 15. oktobar 2017. Beogradski sajam, Hala 2 Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz neizostavne savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote pravi su poziv svim ljubiteljima lepog i negovanog izgleda da posete 30. Dodir Pariza, sajam kozmetike, nege...Dalje »


CIDESCO Srbija na 29. Sajmu kozmetike

CIDESCO SrbijaCIDESCO Srbija – podizanje standarda u oblasti kozmetologije CIDESCO znači podizanje stručnosti i uspostavljanje svetski priznatih standarda u oblasti kozmetologije. Sledeći taj put, kao deo najmoćnije Svetske asocijacije za kozmetiku, make up, SPA i wellness, CIDESCO sekcija Srbije organizuje visoko stručne kongrese u cilju podizanja nivoa stručnosti naše kozmetologije i pružanja pomoći za usavršavanje i...Dalje »


Frizerska dešavanja na 29. Sajmu kozmetike

Frizerska dešavanja na 29. Sajmu kozmetike i nege koseFrizerska dešavanja na 29. Sajmu kozmetike i nege kose Ukoliko je i vama proleće vreme za velike promene stila i frizure obavezno posetite Sajam kozmetike i nege kose 8. i 9. aprila u Hali 2 Beogradskog sajma, ispratite neki od brojnih nastupa poznatih svetskih i domaćih frizera i pronađite inspiraciju ili savet u vezi sa...Dalje »


Najnoviji makeup trendovi na 29. Sajmu kozmetike

Makeup na Sajmu kozmetikeSaznajte najnovije makeup trendove na 29. Sajmu kozmetike Ukoliko želite da saznate koji su najnoviji trendovi u šminkanju za predstojeću sezonu proleće leto 2017. posetite neku od brojnih makeup prezentacija u sklopu sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. Oštre ili blage konture, roze ili rumenilo boje kajsije, tamne ili nude usne, koliko hajlajtera, veštačke...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 Sledeća