Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća

34. međunarodni sajam kozmetike “Dodir Pariza”

34 sajam kozmetikeBavite se negom i ulepšavanjem? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite da otvorite kozmetički ili frizerski salon? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite u ponudu svog beauty centra da uvedete nove usluge? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite da se edukujete i da saznate šta je najaktuelnije u industriji...Dalje »


Kozmo, magazin o negovanju i ulepšavanju

Kozmo logoOdaberi Kozmo, magazin o negovanju i ulepšavanju Informišite se · Saznajte · Otkrijte · Odaberite · Edukujte se · Naučite · Savladajte · Upoznajte Odaberi Kozmo – magazin o negovanju i ulepšavanju. Odaberi aktuelne, kvalitetne i stručne informacije, uz brzu i povoljnu kupovinu proizvoda za negovan i lep izgled! Uz mnošto tekstova, fotografija i video...Dalje »


Specijalni gost CIDESCO Jacqueline Kennedy

Jacqueline KennedySpecijalni gost CIDESCO Srbija je gospođa Jacqueline Kennedy. Jacqueline Kennedy je veoma važna ličnost CIDESCO Internacional i strateški je menadžer za razvoj i širenje beauty i SPA standarda. Pomaže otvaranje i razvoj novih CIDESCO škola, akreditaciju salona i SPA centara i pruža podršku internacionalnim CIDESCO sekcijama. Jednom reči pomaže uspostavljanje visokih CIDESCO standarda u beauty...Dalje »


Makeup Masterclass by Svetlana Viznuk

Makeup Masterclass by Svetlana ViznukMakeup Masterclass FROM BASIC TO ADVANCE by Svetlana Viznuk Sanjajte, jer snovi se ostvaruju. Svetlana Viznuk to najbolje zna. I spremna je sa vama da podeli priču o svom uspehu i da vam prenese deo svog ogromnog znanja. 13. oktobra u okviru Sajma kozmetike Svetlana će održati Makeup Masterclass: From basic to advance. Makeup Masterclass...Dalje »


Novosti na 34. Sajmu kozmetike

Novosti na 31. Sajmu kozmetike34. izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 12. i 13. oktobra 2019. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. Veliki...Dalje »


Poznata frizerska imena na bini Unitech štanda

Poznata frizerska imena na bini Unitech štandaPoznata frizerska imena na bini Unitech štanda, 6. i 7. aprila u Hali 1 Beogradskog sajma predstaviće najnovije trendove, preparate i aparate koji se koriste za stilizovanje...Dalje »


Luxury Eye promo cene na 33. sajmu kozmetike

Luxury Eye by Helga Halapi ditributer SrbijaLuksuzni brend Luxury Eye je konačno stigao! Promotivne cene proizvoda Luxury Eye by Helga Halapi na Unitech štandu na Sajmu kozmetike 6. i 7. aprila Profesionalcima koji prate dešavanja u svetu trepavica, ime Helga Halapi nije nepoznato, ali onima koji tek zalaze u ovaj svet ili žele da zakorače, reći ćemo nešto više o njoj....Dalje »


Unitech šok cene i akcije na 33. sajmu kozmetike

Unitech šok cene i akcije na 33. sajmu kozmetikeRegionalni lider, kompanija Unitech slavi veliki jubilej, 30 godina rada! Posetite Unitech štand na preko 600 m² na Sajmu kozmetike i nege kose, 6. i 7. aprila i iskoristite velike sajamske popuste i ostale pogodnosti. Na Unitech štandu očekuju vas ŠOK cene i brojne akcije, promocije novih proizvoda, novih linija i NOVIH BRENDOVA NA NAŠEM...Dalje »


Herba Market predstavlja novitete na 33. Sajmu

Style for colorHERBA MARKET doo jedan od vodećih uvoznika i distributera frizerskog pribora, alata i kozmetike za kosu najpoznatijih svetskih proizvođača osnovan je 1990. Kao direktni uvoznik i zastupnik, Herba Market nudi najniže cene na našem tržištu. Svi proizvodi su atestirani i sa obezbeđenim servisom i garancijom. Herba Market je generalni distributer poznate italijanske profesionalne kozmetike za...Dalje »


iLash i Beauty at home 20-50% popusta

Beauty at home  nadogradnja trepavicaiLash i Beauty at home 20-50% popusta na Sajmu kozmetike 50% popusta na trajnu šminkui nadogradnju trepavica na štandu Beauty at home (štand 130) Želite trajnu šminku, ali nikako da obezbedite budžet za to? Dođite na štand 130 Beauty at home i stanite u redu, jer na Sajmu kozmetike, 6. i 7. aprila u Hali...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća