Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 Sledeća

Novosti na 30. Sajmu kozmetike

Novosti na 19-tom Sajmu kozmetike30. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 14. i 15. oktobra 2017. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih....Dalje »


CIDESCO Srbija na 29. Sajmu kozmetike

CIDESCO SrbijaCIDESCO Srbija – podizanje standarda u oblasti kozmetologije CIDESCO znači podizanje stručnosti i uspostavljanje svetski priznatih standarda u oblasti kozmetologije. Sledeći taj put, kao deo najmoćnije Svetske asocijacije za kozmetiku, make up, SPA i wellness, CIDESCO sekcija Srbije organizuje visoko stručne kongrese u cilju podizanja nivoa stručnosti naše kozmetologije i pružanja pomoći za usavršavanje i...Dalje »


Frizerska dešavanja na 29. Sajmu kozmetike

Frizerska dešavanja na 29. Sajmu kozmetike i nege koseFrizerska dešavanja na 29. Sajmu kozmetike i nege kose Ukoliko je i vama proleće vreme za velike promene stila i frizure obavezno posetite Sajam kozmetike i nege kose 8. i 9. aprila u Hali 2 Beogradskog sajma, ispratite neki od brojnih nastupa poznatih svetskih i domaćih frizera i pronađite inspiraciju ili savet u vezi sa...Dalje »


Najnoviji makeup trendovi na 29. Sajmu kozmetike

Makeup na Sajmu kozmetikeSaznajte najnovije makeup trendove na 29. Sajmu kozmetike Ukoliko želite da saznate koji su najnoviji trendovi u šminkanju za predstojeću sezonu proleće leto 2017. posetite neku od brojnih makeup prezentacija u sklopu sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. Oštre ili blage konture, roze ili rumenilo boje kajsije, tamne ili nude usne, koliko hajlajtera, veštačke...Dalje »


Gernetic na 29. Sajmu kozmetike

Gernetic na 29. Sajmu kozmetikeSVAKA KOŽA JE JEDINSTVENA I ZASLUŽUJE DA JE TAKO I NEGUJEMO! Koža je kompleksni organ koji se stalno menja. Sadrži mnoge specijalizovane ćelije od kojih svaka ima posebnu strukturu, svoj zadatak i koje kada su zdrave rade kao jedan odličan tim! Međutim, šta je sa ćelijama kože kada nisu dovoljno ishranjene? Baš kao i naš...Dalje »


Praznik lepote – 29. Sajam kozmetike i nege kose

29. Sajam kozmetike29. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza 8. i 9. april 2017. Beogradski sajam, Hala 2 Ukoliko spadate u grupu ljudi koja vodi računa o svom izgledu i o svom zdravlju, Hala 2 Beogradskog sajma je mesto koje bi trebalo da posetite 8. i 9. aprila jer će tada...Dalje »


CIDESCO sekcija Srbije

CIDESCO sekcija SrbijeDugo smo je čekali, a sada je tu: CIDESCO SRBIJA CIDESCO ZASTAVA STIŽE na KONGRES kozmetike Srbija je konačno, nakon 40 godina čekanja, dobila svoju CIDESCO sekciju. Na sajmu kozmetike i nege kose Dodir Pariza razviće se po prvi put CIDESCO zastava. Posetite Sajam i kongres kozmetike 8. i 9. oktobra i prisustvujte ovom veoma...Dalje »


Veliki popusti na 28. Sajmu kozmetike i nege kose!

Veliki popusti na 28. Sajmu kozmetike i nege koseObradujte sebe i drage osobe kvalitetnim proizvodima. 300 brendova na 14500 kvadrata hale 2 Beogradskog sajma obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu kozmetičkih, frizerskih, makeup i proizvoda za negu noktiju. I sve to po specijalnim sajamskim cenama. Očekuju vas popusti i do 70 %. Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Posetite Sajam...Dalje »


GERnetic International na 28. Sajmu kozmetike

GERnetic InternationalSavršena antiage nega uz pomoć Gernetic proizvoda Gernetic International je revolucionaran, alternativni brend za negu kože koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi ishranu kroz kožu. Ono što je od suštinskog značaja kada su u pitanju promene na nivou bilo kog organa, pa tako i kože jeste osnovna jedinica građe i funkcije našeg tela tj. ćelija....Dalje »


Nastupi poznatih frizera na 28. Sajmu

Nastupi poznatih frizera na 28. Sajmu kozmetikeNastupi poznatih frizera na 28. Sajmu kozmetike i nege kose 8. i 9. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma na 28. sajmu i kongresu kozmetike i nege kose bićete u prilici da saznate novine kada je u pitanju nega kose. Na sajmu ćete biti u prilici i da saznate koje su najbolje tehnike šišanja i...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 Sledeća