Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 11 12 Sledeća

Izlagači kozmetike za kosu na 34. sajmu

lepa kosaIzlagači kozmetike za kosu na ovogodišnjem Sajmu oduševili su posetioce! Na ovogodišnjem 34. sajmu kozmetike “Dodir Pariza”, bio je predstavljen do sada najveći broj izlagača kozmetike za kosu. Nega kose je jednako važna, baš kao i nega lica – a to najbolje znaju pripadnice lepšeg pola. Ukoliko sa kosom nije sve kako treba, ne može...Dalje »


Prima kozmetika na 34. sajmu kozmetike

prima kozmetika na 34 sajmu kozmetikeTradicionalno, Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ je manifestacija na kojoj Prima kozmetika redovno predstavlja svoje novitete i revolucionarne proizvode kojima upotpunjuje svoju ponudu. Noviteti iz Prima kozmetike su uvek predmet velike pažnje i interesovanja posetilaca, kako profesionalaca, tako i ostalih. Na predstojećem, 34. sajmu i kongresu kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 12. i 13. oktobra...Dalje »


UNITECH na 34. sajmu kozmetike

sok cene akcije i popusti na 34 sajmu kozmetikeNa 34. međunarodnom kongresu i Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ u Beogradu UNITECH će posetiocima predstaviti deo svog bogatog asortimana. Jesenji sajam i kongres kozmetike održaće se 12. i 13. oktobra. Kao što znamo, Dodir Pariza je najveći Sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja koji se održava na području jugoistočne Evrope, a po veličini ide...Dalje »


Instagram fotografije osvajaju vredne nagrade

Instagram fotografije osvajaju vredne nagradeNajlepše instagram fotografije osvajaju vredne nagrade Volite da se negujete i ulepšavate, a volite i da se fotografišete. Ako tome dodamo i mogućnost osvajanja vrednih nagrada, čini se da je odlična ideja da 12. i 13. oktobra budete u Hali 2 Beogradskog sajma na 34. međunarodnom sajmu i kongresu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja....Dalje »


Vegan lakovi za nokte na štandu ORLY

ORLY lakovi za nokte gluten freeVegan lakovi za nokte na štandu ORLY na Sajmu kozmetike Da li ste znali da ORLY lakovi za nokte NE sadrže GLUTEN!? Bezglutenska kozmetika trenutni je HIT. Ne bez razloga, jer se intolerancija na gluten danas javlja sve češće. Kako izbeći gluten u hrani sve je lakše uz pomoć adekvatnih oznaka, ali kako ga izbeći...Dalje »


Profesionalna nega osetljive i kuperozne kože

gernetic synchro kremaProfesionalna nega osetljive i kuperozne kože – Gernetic garantuje uspeh Kuperozna koža vezuje se za proširene kapilare na licu. Širenje kapilara je normalna pojava na toploti, kada jedemo nešto začinjeno, kada se postidimo, itd. Oni se šire kako bi mogli primiti veći protok krvi kroz lice. Kada su kapilari zdravi oni se spontano, nakon određenog...Dalje »


Prirodna kozmetika na 34. sajmu kozmetike

prirodna nega licaŽivimo u doba široke popularizacije kozmetike. Dosta vremena posvećuje se nezi i ulepšavanju, samim tim, velike količine raznih preparata svakodnevno se nanose na lice i telo. Dobro znamo da sve što je naneto na kožu većim delom prelazi u krvotok i zato je važno da vodimo računa o sastavu kozmetike koju koristimo.Jedan od načina da...Dalje »


Premium lashes na sajmu kozmetike

Premium lashes na sajmu kozmetike popustiPremium lashes na sajmu kozmetike – kvalitetne obuke, saveti profesionalaca, sajamski popusti i do 50% Premium lashes je i ove jeseni izlagač na 34. sajmu kozmetike i nege kose. I ovoga puta možete da očekujete nešto potpuno drugačije zbog čega vredi posetiti Premium lashes štand. Bićete u prilici da vidite i čujete mnogo interesantnih i...Dalje »


iLash iznenadjenja, popusti i vredna nagrada

ilashcosmetics popust na sajmu kozmetikeiLash iznenadjenja, popusti i vredna nagrada na Sajmu kozmetike Tempo života i način na koji živimo, nedostatak vremena za tekuće stvari, nameću nam potrebu za novim veštinama i samim tim za novim zanimanjima. Do juče frizeri, kozmetičari, pedikiri, manikiri, a danas već i lash artisti i lash tehničari. Nova sfera usluga i jedno potpuno novo...Dalje »


DIP tehnika ulepšavanja noktiju

DIP POWDERDIP tehnika ulepšavanja noktiju kompanije Marta Matilda Harper Kompanija Marta Matilda Harper predstaviće na svom štandu (štand broj 138) tokom trajanja Sajma kozmetike 12. i 13. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma, novi nacionalni brend tehnike za ulepšavanje ženskih noktiju DIP POWDER. Na štandu će, pored prateće opreme za uspešnu primenu DIP tehnike ulepšavanja noktiju,...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 11 12 Sledeća