Dešavanja na sajmu kozmetike

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća

Novosti na 33. Sajmu kozmetike

Novosti na 31. Sajmu kozmetike33. izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 6. i 7. aprila 2019. na Beogradskom sajmu u Hali 1. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. Veliki broj...Dalje »


Zanimljiva dešavanja na 32. Sajmu kozmetike

Zanimljiva dešavanja na 32. Sajmu kozmetikeZanimljiva dešavanja na 32. Sajmu kozmetike i nege kose, demonstracije i prezentacije 32. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja počinje za 5 dana. Preko 300 brendova na 14500 m² obećava bogatu i kvalitetnu ponudu. Kozmetičari, estetičari i zdravstveni radnici u službi lepote biće u prilici da prisustvuju Kongresu kozmetike sa zanimljivim...Dalje »


GERnetic na 32. sajmu kozmetike

GERnetic na 32. sajmu kozmetikeGERnetic tretman vitaminske infuzije lica GERnetic tretman vitaminske infuzije lica prilagođen je svim tipovima kože, a predstavlja najprirodniji način da se koža lica nahrani i postane zdravija, pa ujedno lepša i blistavija. U okviru GERnetic vitaminskog tretmana koža dobija one sastojke koji stimulišu prirodne funkcije kože, među kojima su i aktivni sastojci za proizvodnju kolagena....Dalje »


Kuponi za popust na 32. sajmu kozmetike

Kuponi za popust na 32. sajmu kozmetikeIako se čini da ima još dosta vremena do narednog, 32. sajma kozmetike i nege kose pod nazivom Dodir Pariza koji će biti održan 13. i 14. oktobra, sada je pravo vreme da počnete redovno da pratite aplikaciju Kozmo, da pratite vesti i informacije koje se redovno objavljuju i da do 13. oktobra savladate korišćenje...Dalje »


Profesor Maria Enzabella na 32. Sajmu kozmetike

Profesor Maria Enzabella na 32. Sajmu kozmetikeProfesor Maria Enzabella Maria Enzabella je docent estetskih nauka i tehnika rada. Odmah po diplomiranju u kozmetici radila je u nekoliko vrlo prestižnih kozmetičkih kuća. U Kataniji je bila direktor estetskog centra Portofino preko 20 godina. Godine 1980. postaje član predsedništva CNA (Nacionalna komora) odeljenje za Zdravlje i estetiku. Od 1983. počinje da radi kao...Dalje »


Najbolji estetski hirurg na Sajmu kozmetike

Jedan od najboljih estetskih hirurga današnjice na Sajmu kozmetikePROF. DR BORKO ĐORĐEVIĆ, PHD, MD, F.I.C.S, F.A.A.C.S. U subotu, 13. oktobra u okviru 32. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike biće održan Antiage Metm seminar. Direktor stručnog dela Antiage Metm seminara je prof. dr Borko Đorđević, proslavljeni plastični hirurg i biznismen iz Kalifornije. Odvojite par minuta svog vremena i pročitajte sjajnu biografiju prof. Đorđevića. To...Dalje »


Odaberi aplikaciju Kozmo

Odaberi aplikaciju KozmoPredstavljamo vam novi, bolji Kozmo, mobilnu aplikaciju za pametne uređaje! Dragi čitaoci, Kozmo časopis će se štampati samo u još jednom broju. Već sada možete da nas svakodnevno čitate putem besplatne mobilne aplikacije Kozmo. Časopis Kozmo namenjen profesionalcima u službi lepote postoji već 15 godina. Za sve te godine kroz časopis je prošlo mnoštvo edukativnih...Dalje »


32. Sajam kozmetike Dodir Pariza

32. Sajam kozmetike Dodir ParizaPosetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz neizostavne savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote pravi su poziv svim ljubiteljima lepog i negovanog izgleda da posete 32. Dodir Pariza, sajam kozmetike, nege kose,...Dalje »


Frizerska dešavanja na 31. Sajmu kozmetike i nege kose

Frizerska dešavanja 31. Sajam kozmetikeLepa i negovana kosa imperativ su današnjeg vremena. Pramenovi različitih boja, kao i talasasta kosa već godinama ne silaze sa naslovnih strana magazina. Brojne poznate ličnosti vesnici su novih trendova i inspiracija mnogim pripadnicama lepšeg pola. Naš savet je da, za početak, nađete sebi frizera. Jer i poznate dame imaju svog frizera kog posećuju veoma...Dalje »


Gernetic MARINE LINE

When we go back to the sea we are going back from whence we cameAktivni sastojci Gernetic proizvoda za negu kože iz Marine linije u potpunosti se ekstrahuju iz morskih, biljnih ćelija. Koristeći našu specifičnu tehnologiju izdvajanja aktivnih sastojaka od jednoćelijskih zelenih i plavih algi poput Chlorella-e i Spirulina-e, kao i crvenih mikro algi, kao što je Porphyridium Cruentum, Gernetic proizvodi jedinjena bogata mineralima, vitaminima, aminokiselinama, proteinima. Ova jedinjenja...Dalje »


Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 Sledeća