6. CIDESCO Srbija kongres

Uskoro vas očekuju informacije o temi CIDESCO Srbija kongresa, kao i spisak predavača na CIDESCO Srbija kongresu u sklopu 34. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. U međuvremenu možete pogledati koja tema je obrađena na prethodnom CIDESCO Srbija kongresu.

6. CIDESCO Srbija kongres

Još jedan CIDESCO Srbija kongres je pred nama. U nedelju 7. aprila u okviru Sajma kozmetike Dodir Pariza biće održan 6. CIDESCO Srbija kongres sa izuzetnim gostom. Posle mnogih uspešnih kongresa gde su gosti bili najveći stručnjaci iz sveta koji su držali predavanja sa aktuelnom temom, ovoga puta specijalni gost Sajma i kongresa kozmetike biće Josephine Wackett.

Tema kongresa biće: ANTI-AGEING U KOZMETIČKIM TRETMANIMA (Kozmetički tretman ili estetska medicina, Prednosti kozmetičkog tretmana)

I ovog puta na Sajmu kozmetike bićete u prilici da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara. Posetioci Sajma kozmetike iz zemalja u okruženju, a koje još uvek nemaju svoju CIDESCO sekciju, mogu da saznaju šta je potrebno za osnivanje CIDESCO sekcije u njihovoj zemlji. Dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju i to iz prve ruke. CIDESCO sekcija Srbija dobila je sve pohvale za aktivan rad u CIDESCO Internacional, a kozmetologija ovih prostora, za svoj napredak.

U nedelju 7. aprila dođite na sajam kozmetike Dodir Pariza, posetite kongres, ulaz je besplatan i potražite štand CIDESCO Srbija. I ovog puta biće obuka uz dobijanje CIDESCO sertifikata: Napredni antiage tretmani. Obuka je besplatna za sve članove CIDESCO Srbija. Ne članovi plaćaju obuku 9.000 RSD.

Raspored predavanja na 6. CIDESCO Srbija kongresu

Preuzmite program CIDESCO kongresa kozmetike klikom na ovaj link »