3. CIDESCO Srbija kongres

3. CIDESCO SRBIJA I 6. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES KOZMETIKE
Holističke masaže lica i tela • Ayurveda i različiti ayurvedski tretmani
Subota, 14. oktobar od 11:30 do 19:00

CIDESCO est. 1948.

U subotu 14. oktobra u okviru sajma kozmetike Dodir Pariza biće održan 3. CIDESCO Srbija i 6. srpsko-italijanski kongres sa izuzetnim gostom. SPECIJALNI GOST KONGRESA I SAJMA biće swami SIRO CANNARELLA, jedan od najvećih i najpoznatijih stručnjaka ayurvedske medicine u Italiji i u Evropi, član i docent CIDESCO Italija. Swami Siro Cannarella održaće predavanje na temu Ayurveda i prikazaće 2 masaže:

  • u subotu 14. oktobra od 14:00 do 15:00 masažu TRIDOSHA-e
  • u subotu 14. oktobra od 16:15 do 17:15 masažu KERALA.

Na kongresu aprila 2014. najavili smo CIDESCO u Srbiji. Od tada se naporno radilo, održano je mnogo kongresa, najveći stručnjaci iz sveta su držali predavanja. Osnovano je Udruženje za naučnu kozmetologiju, SPA i wellness koje danas predstavlja CIDESCO sekciju Srbije.

Ovog puta na sajmu kozmetike bićete u prilici da se susretnete sa CIDESCO Internacional i članovima glavnog borda CIDESCO. Na taj način moći ćete direktno da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara. Posetioci sajma iz zemalja u okruženju, a koje još uvek nemaju svoju CIDESCO sekciju, mogu da saznaju šta je potrebno za osnivanje CIDESCO sekcije u njihovoj zemlji. Dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju i to iz prve ruke. Cilj CIDESCO Srbija je saradnja sa zemljama u okruženju. Dođite na sajam kozmetike Dodir Pariza i potražite štand CIDESCO Internacional ili štand CIDESCO Srbija.

Raspored predavanja na 3. CIDESCO Srbija i 6. srpsko-italijanskom kongresu kozmetike možete pogledati klikom na ovaj link

Siro Cannarella

CIDESCO kongres na 30. Sajmu kozmetike

Ukoliko želite da se priključite ovom udruženju i da i sami uzmete učešće u progresu naučne kozmetologije na ovim prostorima, preuzmite pristupnicu.

Popunjenu pristupnicu pošaljite na mejl: kongreskozmetike@gmail.com

Prema statutu Udruženja članovi mogu biti: kozmetičari, kozmetolozi, fizioterapeuti, maseri, make-up artisti, vlasnici spa i wellness centara, vlasnici hotela, lekari, farmaceuti, frizeri, hemičari, psiholozi, profesori, novinari, đaci i studenti kozmetičkih, terapeutskih, estetskih, frizerskih i sl.škola, kao i svi koji rade u oblasti estetike, kozmetike, wellness i spa.